Skip to content

Een afstudeerder aan het woord...Stage vergoeding

MBO €385,- tot €460,-

HBO €615,- tot €690,-

WO €615,- tot €770,-

Uitgelichte stage vacatures

Noord-Brabant

Stagiair Finance & ControlDinteloord, Noord-Brabant, Nederland
Stagiaire SecretariaatBreda, Noord-Brabant, Nederland

Anne-Mei van Staaij

HR Support Recruitment: Stage vacatures

Jessica van Turnhout

Stage Coordinator

Stage Procesoperator - MBO

Dinteloord

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en volg je momenteel een MBO opleiding in de richting van Procesoperator A of B. Dan is Cosun Beet Company op zoek naar jou! Binnen de productielocatie van Dinteloord zijn wij voor de afdeling Productie op zoek naar: Stagiair(e) Procesoperator A of B.Wat ga je doen? Op onze productielocatie in Dinteloord kom je te werken op de afdeling Productie. Tijdens de stageperiode ga jij je bezighouden met werkervaring opdoen met de opzak en of proceswerkzaamheden. Ervaren wat werken in 3-ploegendienst betekend en waarmee je rekening dient te houden. Samen met collega’s de juiste productie produceren aan de hand van alle veiligheid en kwaliteitsnormen.Wat breng jij mee?

 • Je bent minimaal 18 jaar en volgt een MBO opleiding in de richting van Procesoperator A of B

 • Je bent minimaal 20 – 22 weken beschikbaar

 • Je bent in het bezit van een VCA of bent bereidt deze te halen

 • Je bent productief, goed in samenwerken, initiatiefrijk en kwalitatief ingesteldWat bieden wij jou? Een leuk team van collega’s. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties. Een stagevergoeding tussen de €385,- en €460,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar). De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.Informatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diet Wolfert (Productieleider), telefoonnummer: +31 (165) 525452 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Technische Dienst

Roosendaal

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van techniek? En volg je momenteel een Mbo-opleiding in de richting van: werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Binnen Cosun Beet Company in Roosendaal zijn wij op zoek naar een: Stagiair Technische Dienst.

Over Cosun Beet Company: Daar beelden meer zeggen dan woorden kan je deze video bekijken voor een totaalbeeld waar Cosun Beet Company zoal actief is.

Wat ga je doen? Op onze locatie in Roosendaal kom je te werken op de afdeling Technische Dienst. Tijdens de stageperiode ga je meelopen en leren van de monteurs die bij ons werken. Jij gaat je bezighouden met het zelfstandig uitvoeren van kleine, maar ook grote werkopdrachten. Daarnaast zal je de Maintenance Engineer gaan ondersteunen en ook ondersteuning bieden aan de Werkvoorbereider.

Wat breng je mee? Volg jij een Mbo-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica en ben je minimaal 12 weken beschikbaar? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

 • Initiatiefrijk is, je benadert en overlegt met collega’s om opdrachten uit te voeren;

 • Een proactieve houding heeft, om zelf opdrachten uit te werken en op te pakken;      

 • Actief is, je vindt het leuk en interessant vindt mee te werken binnen de Technische Dienst en nieuwe dingen te leren.

Wat krijg je er voor terug?  

 • Je komt te werken in een multidisciplinair en enthousiast team. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties;    

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie;

 • Een stagevergoeding tussen de €385,- en €460,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar en niveau);     

 • Een inspirerende werkomgeving binnen Cosun Beet Company.

Informatie? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Martijn Beijsens, (Teamleider Technische Dienst). Telefoonnummer: +31 (6) 81024671 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.

Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Assistent medewerker proefvelden – MBO

Dinteloord

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van landbouw? En volg je momenteel een Mbo-opleiding? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Binnen de stichting IRS zijn wij op zoek naar een stagiair: Assistent medewerker proefvelden.

Over Stichting IRS: Stichting IRS is hét kennis- en onderzoeksinstituut voor de Nederlandse suikerbieten- en cichoreiteelt. Hier werken wij voor ongeveer 8.800 Nederlandse suikerbietentelers en Cosun Beet Company (Nederlands enige suikerfabrikant). Onze grondgedachte is dat alleen een gezond gewas een rendabele teelt en verwerking van suikerbieten in de toekomst kan waarborgen. Kerntaken zijn onderzoek, voorlichting en professionele dienstverlening aan bietentelers en de suikerindustrie. Wil je meer weten? Kijk dan ook eens op onze site: www.irs.nl.

Wat ga je doen? Op onze locatie in Dinteloord ga je meewerken met de buitendienst van het IRS. Tijdens de stageperiode ga je aan de slag op onze proefvelden door heel Nederland. Afhankelijk van de maand waarin je start, ga je allerlei werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het zaaien, het onderhouden van de proefvelden en waarnemingen doen.  Wat breng jij mee? Volg jij een Mbo-opleiding en heb je affiniteit met de landbouw? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

 • Graag buiten is en het niet erg vindt om ‘s ochtends vroeg te beginnen.

 • Zelfstandig is, maar ook goed in teamverband kan werken;

 • Aanpakkend is, en het leuk vindt om taken op zich te nemen;

 • In bezit is van een rijbewijs B.Wat krijg je er voor terug?

 • Een inspirerende werkomgeving binnen het Cosun Innovation Center en een leuk team van collega’s;

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie;

 • Goede begeleiding tijdens de gehele stageperiode;

Een passende stagevergoeding (Afhankelijk van je leerjaar en niveau).

Informatie: Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Linda Frijters, coördinator proefvelden, tel +31 (6) 11 29 47 66. Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Secretariaat

Breda

Ben jij doelgericht, bied jij graag ondersteuning aan directieleden en zet jij graag een stapje extra? Dan zijn wij op zoek naar jou. Volg jij op dit moment een MBO- of HBO-opleiding richting Management Assistant, dan zijn wij opzoek naar jou! Binnen Cosun Concern, hoofdkantoor in Breda zijn wij opzoek naar een: Stagiair(e) Management AssistantOver Cosun:

Royal Cosun is een toonaangevende, agrarische coöperatie. Sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. Samen ontsluiten we de volledige potentie van planten. ontwikkelen voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased ingrediënten en groene energie. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van klimaatverandering en stimuleren we een duurzame leefstijl op duurzame wijze slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. 

Waar beelden meer zeggen dan woorden: Cosun Strategie - Unlock25 strategie - YouTube

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Management Assistant werk je mee op het secretariaat. Je bent gekoppeld aan een begeleider en fungeert hierbij als rechterhand van de begeleider. Voorbeelden van je werkzaamheden zijn:

 • Agendabeheer;

 • Het inplannen van afspraken;

 • Telefoonafhandeling;

 • Receptiewerkzaamheden;

 • Het voorbereiden van vergaderingen.

Wat breng jij mee?

Als stagiair(e) Management Assistent is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent proactief en werkt gestructureerd aan je werkzaamheden. Daarnaast ben je enthousiast, initiatiefrijk en zet je graag een stapje extra voor een ander. Verder volg je een MBO- of HBO-opleiding op het gebied van Management Assistant en zit je in je laatste leerjaar.Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende meewerkstage, je krijgt de ruimte om te leren en activiteiten op te pakken die je leuk vindt. Daarnaast kom je terecht in een enthousiast en ervaren team met een informele sfeer. Verder bieden wij jou:

 • Een stagevergoeding: Bij een MBO-stage ligt dit tussen de € 385 en €460 Bij een HBO-stage ligt dit tussen de € 615 en € 690Informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne-Marie Simon, telefoonnummer: +31 (6) 81103032Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Bedrijfskunde/ Finance & Control

Breda

Ben jij iemand die risico’s goed in kaart kan brengen en daarbij de juiste oplossing weet te vinden? Vind jij het leuk om verbetervoorstellen te schrijven en daarbij een belangrijke rol te spelen binnen onze global risk management afdeling? Zoek je daarnaast ook een stage waarbij je de mogelijkheid hebt om hybride te werken? Binnen onze Cosun vestiging in Breda zijn wij opzoek naar een: Stagiair(e) Insurance Risk ManagementOver Cosun:

Royal Cosun is een toonaangevende, agrarische coöperatie. Sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. Samen ontsluiten we de volledige potentie van planten. ontwikkelen voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased ingrediënten en groene energie. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van klimaatverandering en stimuleren we een duurzame leefstijl op duurzame wijze slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. 

Waar beelden meer zeggen dan woorden: Cosun Strategie - Unlock25 strategie - YouTube Wat ga je doen?

 • Verbeteren datastructuur in RIMS (enterprise risk management system) op basis van PDCA cycle;

 • Het opzetten van Rapportage dasboards voor de management board van Cosun en de Cosun entiteiten (Ao. Aviko en Cosun Beet Company);

 • Je zal de opzet van data interfaces RIMS en ERP ondersteunen in samenwerking met het Cosun risk management team;

 • Je houdt je bezig met het maken van verbetervoorstellen waarbij je deze ook direct mag uitvoeren;

 • Uitwerken van een roadmap RIMS-systeem voor Cosun, die direct bijdraagt aan de doelstelling van de risk managment afdeling.

Wat breng jij mee?

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding op het gebied van Bedrijfskunde of Finance & Control;

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Je kan goed zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om in teamverband te werken;

 • Je beschikt over een probleemoplossende houding.Wat bieden wij jou?

 • Een open organisatie en de mogelijkheid om verder te kijken dan je eigen discipline;·       

 • Een stagevergoeding tussen de €615,- en €690,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professioneel team;

 • De mogelijkheid om meerdere dagen hyride te werken.Informatie?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jeroen Helders (Group Treasurer & Insurance Risk Manager), telefoonnummer: +31 (76) 5303268.Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.Stage Human Resource Management - HBO

Dinteloord

Heb jij een behoorlijke dosis aan initiatief en resultaatgerichtheid? Ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage op het gebied van HRM en ben je momenteel bezig met een HBO studie richting HRM? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij gaan graag met jou in gesprek over wat jij wilt leren en de mogelijkheden binnen onze organisatie.Over Cosun Beet Company: Daar beelden meer zeggen dan woorden, hierbij een eerste kennismaking met wat collega's van het Centraal Kantoor

Wat ga je doen?

Wij hebben diverse mogelijkheden binnen onze organisatie voor HRM stagiaires en gaan daarom graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Vaak is een stagiaire tijdens zijn/haar meeloopstage gekoppeld aan een tweetal begeleiders en fungeert hierbij als rechterhand van de begeleider. We hebben veelal twee HRM stagiaires binnen onze P&O afdeling beide met een eigen afgebakend gebied en werkplaats. Zo kan je in onderstaande rollen worden opgesteld met het onderstaande voorbeeld aan taken:

 • Rechterhand van de Arbeidsvoorwaarden specialist - meedenken en verder uitwerken van nieuwe en bestaande arbeidsvoorwaardelijke regelingen (bijvoorbeeld vitaliteitsbudget) - vernieuwen van CAO teksten

 • Rechterhand van de Corporate Recruiter - wekelijkse bespreken en beoordelen van kandidaten - verantwoordelijk voor de invulling van alle stages - gespreksvoering - arbeidsmarktcommunicatie (vacatures extern uitzetten, meedenken over vacatureteksten, vacature campagnes e.d.) - careerevents en webinars bijwonen - beleidsmatige vraagstukken verder uitdenken (referal recruitment, employer branding etc.)

 • Rechterhand van het MT P&O - presenaties uitwerken voor het MT - notuleren van vergaderingen - contact met P&O adviseurs van andere locaties

 • Rechterhand van de P&O adviseur op de fabriek - implementatie van projecten binnen de fabriek (bijvoorbeeld vitaliteitsarrangement) - opleidingen inplannen - gespreksvoering (pensioengesprekken, sollicitatiegesprekken etc) - vragen van medewerkers uitzoeken - HRM beleid uitvoeren, ontwikkelen en evalueren - offboarding programma opstellen

Door een combinatie van begeleiders proberen we je een uitdagende en afwisselende stage te bieden.Wat neem jij mee?

 • Je volgt een opleiding HRM;

 • Je bent communicatief sterk en leergierig.Wat bieden wij jou?

Een leuk team van 21 HR collega’s. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties. Een stagevergoeding tussen de €615,- en €690,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar). De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leoni van Leeuwen (Corporate Recruiter), telefoonnummer: +31 (165) 525296 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Human Resouce Management- HBO

Vierverlaten

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van HRM en zit jij momenteel in het derde jaar van een HBO-opleiding richting Human Resource Management? Ben jij proactief, denk jij out-of-the-box en ben je een echte verbinder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen de locatie Vierverlaten zijn wij op zoek naar een: Stagiair(e) HRMOver Cosun Beet Company: Cosun Beet Company draait volledig om de suikerbiet, een natuurproduct. Cosun Beet Company is een bedrijf dat zich daarom ook altijd verantwoordelijk heeft gevoeld voor het omgaan met natuur en milieu, mensen en de samenleving, met oog voor de generaties na ons. We zijn in de kern al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als coöperatie van bietentelers. Bij ons primaire proces, de productie van suiker, gaan economie, sociale verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu hand in hand. Onze klanten en consumenten kunnen vertrouwen op eerlijke, veilige en duurzame producten.

Cosun Beet Company bouwt op haar medewerkers. Gemotiveerd en goed opgeleid vormen ze de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat ze graag bij ons willen werken en lang in dienst blijven. Zo ligt het gemiddeld aantal dienstjaren op 19,6 jaar. Zoals we binnen Cosun Beet Company zeggen: Suiker plakt!

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de Suikerfabriek te Vierverlaten. Je werkt nauw samen met de HR-adviseur van de locatie en zal diverse taken verrichten voor zowel de HR-adviseur, als de opleidingscoördinator. De werkzaamheden zijn zowel operationeel als gedeeltelijk strategisch, waarbij je in aanraking zult komen met een groot deel van de HR-werkterreinen. Hieronder staan een aantal (operationele) opdrachten die je tegen komt in deze stage:

 • Onboardingproces uitvoeren

 • Opleidingen plannen en bijhouden in onze opleidingstool Learning

 • Loketfunctie voor HR-personeelssysteem Workday met betrekking tot:

- archiveren/bijhouden documenten in personeelsdossiers

- beantwoorden van vragen, uitleg gegeven en correctheid van gegevens controleren

 • Ondersteuning aan werving en selectie

 • Bijhouden van ziekteverzuim

 • Attentieregeling t.a.v. personeel

 • Ondersteuning in vernieuwing van het functiehuis

 • Vragen van leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot:

- arbeidsvoorwaarden/formulieren/procedures etc.

Wat breng jij mee?

 • Je bent een derdejaars HRM student;

 • Je beschikt over een dosis aan initiatief, integriteit en resultaatgerichtheid.

 • Daarnaast ben je een “people person” die goed is in verbinden en samenwerken. Je bent communicatief sterk en toegankelijk.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuk team van 20 HR collega's en daarnaast nog vele andere leuke collega's van andere afdelingen en locaties;

 • Een stagevergoeding van tussen de €615,- en €690,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar);

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kan solliciteren via de onderstaande button en je sollicitatie richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.Stage Finance & Control - HBO

Dinteloord

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage op het gebied van F&C en ben je momenteel bezig met een HBO studie in de richting van F&C? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Binnen de locatie Dinteloord Centraal Kantoor zijn wij op zoek naar een: Stagiair(e) Finance & ControlOver Cosun Beet Company: Daar beelden meer zeggen dan woorden, hierbij een eerste kennismaking met wat collega's van het Centraal Kantoor Wat ga je doen?

Jij gaat je bezig houden met diverse taken voor de financiële administratie. Enkele van deze taken zijn:

 • Ondersteuning debiteurenbeheer: Verwerken inkomende betalingen, invoeren incasso opdrachten, controle op supply chain finance;

 • Ondersteuning crediteurenadministratie;

 • Opstellen btw aangifte

 • Opstellen intrastat;

 • Ondersteunen bij maandafsluiting;

 • Opstellen handmatige facturen;

 • Overige werkzaamheden.

Wat breng jij mee?

Jij bent een enthousiaste tweede of derdejaars student die de HBO-opleiding Finance & Control volgt. Je beschikt over een pro-actieve houding en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je communicatief vaardig en precies ingesteld.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuk team van 39 F&C collega's. En uiteraard nog vele leuke andere collega's van andere afdelingen en locaties;

 • Een stagevergoeding van tussen de €615,- en €690,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar);

 • Een gevarieerde meeloopstage waarbij veel aspecten van het werken op financiële administratie aan bod komen met een informele werksfeer op een professionele afdeling.

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corrie Cepicka (teamleider finance), telefoonnummer: +31 (165) 525117 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Afstudeerstage Communicatie / Marketing - HBO/WO

Dinteloord

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage met veel vrijheid op het gebied van communicatie/marketing? Zit jouw hoofd vol met creatieve ideeën? Ben jij proactief, energiek en communicatief vaardig? Dan word jij misschien wel onze stagiair!  Binnen Cosun Biobased Experts in Dinteloord zijn wij opzoek naar een: Afstudeerderstagiair Communicatie/Marketing

 Wat ga je doen?

 • Als communicatie -/ marketing afstudeer stagiair ga jij aan de slag met het schrijven van een marketing- en communicatieplan voor de Europese regio gericht op ons distributienetwerk

 • Jij gaat je verdiepen in de uitrol van het Europese marketing en communicatieplan voor nieuwe regio’s

 • Je eigen projecten beheren; zoals het aanleveren van content voor de narrowcasting in samenwerking met onze stagiaire Media

 • Je neemt deel aan het Marketing & Communicatie overleg binnen de organisatie

 • Eigen initiatief en suggesties van onderwerpen gedurende de afstudeerperiode wordt sterk gewaardeerd!Cosun Biobased Experts als organisatie:

Cosun Biobased Experts is onderdeel van Cosun Beet Company dat sinds 2005 functionele grondstoffen haalt uit de zijstromen van de cichoreiwortel en suikerbiet. We richten ons op de ontwikkeling van biobased oplossingen door de toenemende vraag. In 2010 hebben we ons eerste product op de markt kunnen lanceren. Onze activiteiten variëren van ontwikkeling tot productie en vermarkten van innovatieve functionele additieven gebaseerd op plantaardige grondstoffen van Cosun. Daarmee bedienen we o.a. markten zoals reinigingsmiddelen, persoonlijke verzorging, waterbehandeling, voeding, verven & coatings, bouwmaterialen etc.

Wie worden je collega’s:

Bij Cosun Biobased Experts hebben we een klein team waarmee je samen zal werken. We zijn allemaal erg hecht met elkaar. Als stagiair bij marketing en communicatie zal je vooral met de sales - & marketingmanager en het communicatie/marketing team samenwerken. Iedereen in ons team heeft een eigen mening waardoor we het zeker waarderen als jij jouw ideeën met ons deelt. Ondanks dat we hard werken, is onze koffiezetter toch ook wel onze beste vriend. Een praatje tussendoor vinden we namelijk hartstikke gezellig.Wat bieden we?

 • Veel vrijheid

 • Zoveel begeleiding als nodig

 • Flexibiliteit

 • Een stagevergoeding tussen de €615-, en €770-, bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar en niveau).

 • Ruimte voor eigen inbreng/ ontwikkeling

 • Open organisatie

 • Verder kijken dan alleen je eigen discipline

 • Enthousiast teamBen jij geschikt voor ons?

Volg jij een HBO of WO studie in de richting van marketing/communicatie of media? Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jou! Wij zijn op zoek naar stagiaires met:

 • Creativiteit

 • Nauwkeurigheid

 • Flexibiliteit

 • Een proactieve houding

 • Sterke communicatieve skills

 • En het vertalen van vakgerichte content naar de doelgroep en het onderzoeken van digitale is een eitje voor je

 • Hou je ook wel van een stevige discussie? Wees dan ook zeker niet bang om je mening met ons te delen en de discussie aan te gaan!

Informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Olaf Kleine (Sales & Marketing manager), Telefoonnummer: +31 (165) 516061 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.

Enthousiast over deze afstudeerstage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Servicedesk ICT - MBO

Dinteloord of Steenderen

Ben jij leergierig en opzoek naar een uitdagende stage waarbij je kennis en ervaring kan opdoen in het echt werkveld? Vind jij het fijn om servicegericht te werken en ligt jouw passie in de ICT? Dan zijn wij opzoek naar jou! Binnen Cosun beet company in Dinteloord en Aviko in Steenderen zijn wij opzoek naar: Stagiairs Servicedesk ICTWat ga je doen?

Vanuit ons servicedesk team ondersteunen wij iedere dag onze gebruikers bij de dagelijkse werkzaamheden. Als stagiair zal jij volwaardig mee gaan werken op het Shared Service Center in Dinteloord of Steenderen.

Jij gaat de gebruikers ondersteunen door vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld systemen of instellingen en daarbij instructies geven. Denk hierbij aan vragen over hoe een systeem werkt of hoe men iets moet instellen Je beheert en installeert de infrastructuur. Daarnaast installeer en onderhoud je applicaties en ben je bezig met het ontwikkelen van digitale informatievoorzieningen. Verder ga jij je ook bezighouden met de ICT-security, denk hierbij aan het geven van advies aan gebruikers of reageren op security incidenten.Wat breng jij mee?

 • Je volgt een opleiding MBO ICT;

 • Je zit op MBO 4 of MBO 3 (afhankelijk van opleiding);

 • Een leergierige en open houding;

 • Je bent service- en oplossingsgericht;

 • Je bent zowel sociaal als zelfstandig.

  

Wat bieden we jou?

 • Volwaardig meedraaien in ons servicedesk team;

 • Keuze uit meerdere echte (stage) projecten;

 • Kennis opdoen in een uitdagende productie omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid bij technische projecten;

 • Goede begeleiding tijdens je stage;

 • Een stagevergoeding tussen de €385-, en €460-, bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar);

 • Werklocatie in Dinteloord of Steenderen.Informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Niek Bruggeman, manager SSC ICT; telefoonnummer: +31 (88) 7724820

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage ICT Shared Service Center - HBO/WO

Dinteloord of Steenderen

Ben jij opzoek naar een stage waar je in een professioneel werkveld kan meewerken en/of een onderzoek kan uitvoeren? Ben jij leergierig en wil je graag een bijdrage leveren op een van onze locaties in Dinteloord of Steenderen? Voor het Cosun Shared Service Centre ICT in Dinteloord en Steenderen zijn wij opzoek naar een: Stagiair ICT Shared Service Center.

Wat ga je doen?

Voor het Cosun Shared Service Center ICT gaan wij graag met jou in gesprek over jouw stageopdracht. Dit kan betekenen dat je een deel mee werkt en een deel onderzoek doet of volledig meewerkt of een onderzoek uitvoert. Binnen onze afdeling is het mogelijk om verschillende onderzoekscases te onderzoeken. We gaan hier graag met jou over in gesprek.

Takenpakket meewerken:

 • Het verbeteren, beheren en monitoren van de Cosun netwerk infrastructuur. Je let hierbij op ticket meldingen en prioriteert deze op basis van impact en urgentie;

 • Je gaat systematisch aan de slag met Root Cause Analysis (RCA). Waar komt het probleem vandaan en hoe lossen we het op?

 • Je beheert de ICT-, en Cloud omgeving en houdt deze in stand. Je identificeert knelpunten, doet verbetervoorstellen en zet deze om in change requests;

 • Daarnaast werk je samen in ICT-projecten als het gaat om technische implementaties;

 • Het onderhouden van goed contact met de stakeholders en het op orde houden van je administratie;

 • Je voert gesprekken met interne klanten en richt je jezelf op het vertalen van functionele eisen naar technische oplossingen.Wat breng jij mee?

 • Je volgt een HBO of WO opleiding ICT;

 • Je bent goed in conceptueel denken, plannen en organiseren;

 • Verder werk je graag samen en ben je klantgericht;

 • Je bent oplossing gedreven en analytisch sterk.Wat bieden we jou?

 • Goede begeleiding bij je stage;

 • Een stagevergoeding tussen de €615,- en €770,- bruto o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar);

 • Werklocatie in Dinteloord of Steenderen;

 • Keuze uit verschillende (stage) projecten;

 • De eventuele mogelijkheid tot een baan.Informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Niek Bruggeman, manager SSC ICT; telefoonnummer: +31 (88) 7724820

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Logistiek - HBO

Dinteloord

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en volg je momenteel een HBO opleiding in de richting van Logistiek? Ben je beschikbaar vanaf september 2023? Dan is Cosun Beet Company op zoek naar jou! Binnen de locatie Dinteloord Centraal Kantoor zijn wij voor de afdeling Commercie opzoek naar een: Stagiair(e) LogistiekOver Cosun Beet Company: Daar beelden meer zeggen dan woorden, hierbij een eerste kennismaking met wat collega's van het Centraal Kantoor

Wat ga je doen?

Op ons Centraal Kantoor in Dinteloord kom je te werken op de afdeling Commercie. Tijdens de stageperiode ga jij je bezig houden met diverse administratieve taken op het gebied van ordermanagement. Je maakt deel uit van een divers team, waarin alle taken gericht zijn op het ontvangen en verwerken van orders, het plannen en/of organiseren van transport en de administratieve afhandeling van dit process. Enkele taken:

 • Zorgdragen voor het ontvangen, controleren en verwerken van klant orders

 • Organiseren en opvolgen van (inter)nationale transporten samen met onze logistieke partners

 • Geven van instructies aan vervoerders/chauffeurs

 • Onderhouden van goede contacten met collega’s van andere afdelingen, klanten en vervoerders

 • Verzorgen van de administratieve afhandeling, rapportages van klantorders en transportenWat breng jij mee?

 • Je bent een HBO opleiding aan het volgen in de richting van Logistiek

 • Je bent minimaal 20 – 22 weken beschikbaar

 • Je bent communicatief sterk, kan goed plannen en multitasken

 • Je kan goed werken met Microsoft OfficeWat bieden we jou?

 • Een leuk team van collega’s. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties.

 • Een stagevergoeding tussen de €615-, en €690,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar en niveau).

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.

 • Daarnaast leer je de organisatie kennen en kom je binnen in het netwerk van de Nederlandse suikersector. Uiteraard verhoog je jouw logistieke kennis en alle facetten die daarbij horen.Informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kimberly kas (Teamleider Ordermanagement), Telefoonnummer: +31 (165) 525164 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.Stage Agro

Breda

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen een van de meest vooruitstrevende bedrijven die Nederland op agrarisch gebied rijk is? Durf jij verder te denken dan de gebaande paden? Ben jij een zelf starter, analytisch sterk en weet je van aanpakken? Dan word jij misschien wel onze stagiair! Binnen Cosun zijn wij voor de afdeling Groeikracht opzoek naar een: Stagiair(e) AgroOver Cosun:

Royal Cosun is een toonaangevende, agrarische coöperatie. Sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. Samen ontsluiten we de volledige potentie van planten. ontwikkelen voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased ingrediënten en groene energie. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van klimaatverandering en stimuleren we een duurzame leefstijl op duurzame wijze slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. 

Waar beelden meer zeggen dan woorden: Cosun Strategie - Unlock25 strategie - YouTube Wat ga je doen?

Als stagiair Agro ga je aan de slag met een opdracht gericht op het vergelijken van verschillende bemestingsschema's binnen de abc teelten. Het doel van de opdracht is om te kijken of er verschil bestaat in co2 uitstoot tussen de verschillende schema's en er zo achter te komen welk schema dan uiteindelijk het meest bijdraagt aan een klimaat neutrale teelt. Daarbij zal je ervaring opdoen in het werken in een grote organisatie en een daadwerkelijke bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van Groeikracht Cosun! Naast deze literatuurstudie kan je ook een bijdrage leveren aan andere projecten binnen Groeikracht, denk hierbij aan verschillende mechanische onkruidproeven.

Ben jij geschikt voor ons?

Volg jij een HBO of WO studie in de agrarische richting? Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair met een energieke houding en een sterk analytisch vermogen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je weet van aanpakken, niet bang bent om buiten de gebaande paden te denken en bereid bent om af en toe binnen Nederland te reizen. Het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is dan ook een pré maar geen harde vereiste.

Wat bieden wij jou?

 • Je komt te werken in een team met 4 collega's. En uiteraard nog vele andere leuke collega's van andere afdelingen en locaties;

 • Een open organisatie en de mogelijkheid om verder te kijken dan je eigen discipline;

 • Een stagevergoeding tussen de €615,- en €690,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar en niveau);

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.

Informatie?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Huub van der Velden, (AG-Teamlead/Projectleads). Telefoonnummer: +31 (76) 5303346 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.Kom stage lopen!

Studenten MBO, HBO of WO zijn bij ons welkom. Niet alleen in de procestechniek en techniek, maar ook bij commercie, R&D, P&O, F&C en de agrarische dienst. Ze lopen mee in de praktijk, waar ze leren hoe het werkt. Bovendien krijgen ze aansprekende opdrachten die zowel nauw aansluiten op hun opleiding als daadwerkelijk iets toevoegen aan onze organisatie. Cosun Beet Company is ervan overtuigd dat nieuwe kennis en een kritische, frisse blik van stagiaires en afstudeerders in combinatie met de jarenlange ervaring van onze medewerkers tot nog betere resultaten leidt. Niet zelden is een stage een opstap naar een baan bij Cosun Beet Company.

Jessica van Turnhout

Stage Coordinator

Anne-Mei van Staaij

HR Support Recruitment: Stage vacatures