Skip to content

Een afstudeerder aan het woord...Stage vergoeding

MBO €385,- tot €460,-

HBO €615,- tot €690,-

WO €615,- tot €770,-

Uitgelichte stage vacatures

Noord-Brabant

Stage Fish/Meat alternatives - HBO/WODinteloord, Noord-Brabant, Nederland
Stage R&D Application SupportDinteloord, Noord-Brabant, Nederland

Zuid-Holland

Stage Procesoperator (2 plekken)Puttershoek, Zuid-Holland, Nederland

Anne-Mei van Staaij

HR Support Recruitment: Stage vacatures In verband met AVG worden (open) sollicitaties via Whatsapp niet behandeld. Hiervoor dien je het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Jessica van Turnhout

Campus Recruitment

In verband met AVG worden (open) sollicitaties via Whatsapp niet behandeld. Hiervoor dien je het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Stage Fish/Meat alternatives - HBO/WO

Dinteloord

Ben jij een gedreven 3e of 4e jaars student in Food Technologie op HBO of WO niveau? Wil je een actieve rol spelen in het ontwikkelen van recepturen voor vlees- en visanalogen? Dan ben jij wellicht de perfecte kandidaat voor onze uitdagende stagepositie bij het Cosun Innovation Centre in Dinteloord.

Wat ga je doen?

Als stagiair op onze afdeling Cluster Application Support RD&I krijg je de kans om de basis te leggen voor het testen van diverse ingrediënt functionaliteiten in vlees- en visanalogen. Het hoofddoel van deze rol is het ontwikkelen van marktconforme recepturen, waarbij de sensorische en reologische eigenschappen zorgvuldig in kaart gebracht dienen te worden. We hechten waarde aan het behouden van focus op marktproducten en verwachten dat je indien nodig literatuuronderzoek uitvoert om dit te ondersteunen.

Wat neem je mee?

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige, creatieve, ondernemende en analytische student die zich vol passie wil storten op deze uitdagende opdracht. Je zult werken in een dynamisch team waar jouw input van grote waarde zal zijn. Tevens bevind je je in het 3e of 4e jaar van een HBO of WO opleiding Food Technology.

Wat bieden wij:

 • Een stimulerende stage in een enthousiast team.

 • De mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in de groeiende plant-based markt.

 • Een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om te groeien, leren en bij te dragen aan innovatie binnen de voedingsindustrie.

 • Een team van enthousiaste professionals waarin samenwerking centraal staat.

 • Een stagevergoeding tussen de €615 en €770 bruto per maand, o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar).Informatie

Voor meer informatie over deze stage kan je terecht bij Simone van der Linden, Food technologist. Telefoonnummer +31 (0) 634 568 755.Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment.Stage Procesoperator - MBO (2 plekken beschikbaar)

Puttershoek

Ben jij een ambitieuze student met een passie voor procesoptimalisatie en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Dan is een meewerkstage Procesoperator bij Cosun Beet Company Specialiteitenfabriek Puttershoek écht iets voor jou! Wij bieden een dynamische omgeving waar je de mogelijkheid krijgt om zelfstandig de productielijn te leren draaien.

Locatie: Specialiteitenfabriek Puttershoek

Let op; deze locatie is lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Het is aan te raden met de fiets of auto te reizen. Op deze locatie wordt gewerkt in 5-ploegen diensten. Je werkt 6 dagen achter elkaar in shifts. 2 shifts van 06:00-14:00, 2 van 14:00-22:00 en 2 van 22:00-06:00 uur.

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan het veiligstellen van de kwaliteit van ons eindproduct en ontwikkelt de vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig de productielijn te kunnen draaien. De productielijn bestaat uit een combinatie van een klontenmachine en een poeder consument machine.

Taken:

 • Veilig werken: Prioriteit nummer één is veiligheid. Je leert en past strikte veiligheidsprotocollen toe om een veilige werkomgeving te waarborgen.

 • Kwaliteit bewaken: Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en waarborgen van de kwaliteit van het eindproduct. Je voert kwaliteitscontroles uit en grijpt in waar nodig.

 • Zelfstandig de productielijn draaien: Gedurende de stage werk je toe naar het zelfstandig kunnen draaien van de productielijn. Hierbij komen alle aspecten van het procesoperatorschap aan bod.

 

Wat neem je mee?

 • Je hebt een VAPRO A, B, of C certificaat.

 • Je bent leergierig en staat te popelen om je kennis in de praktijk toe te passen.

 • Zelfstandigheid is voor jou geen probleem; je hebt de drive om verantwoordelijkheid te nemen.

 • Samenwerken zit in je DNA, en je bent in staat effectief te communiceren met diverse mensen, waaronder ook vrouwen.

 • Je hebt oog voor werkprocessen en durft zelf initiatief te nemen.

 

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende meewerkstage met de mogelijkheid om zelfstandig de productielijn te leren draaien.

 • Een dynamische werkomgeving binnen de voedingsindustrie.

 • De kans om jouw VAPRO-certificering in de praktijk toe te passen en verder te ontwikkelen.

 • Een team van enthousiaste professionals waarin samenwerking centraal staat.

 • Een stagevergoeding tussen de €385 en €465 bruto per maand, o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar).Informatie

Voor meer informatie over deze stage kan je terecht bij Jurgen Melissen, Vervangend Teamleider Productie(+31 651 368 944) en Marien Donkersloot, Teamleider Productie (+31 611 074 500).

Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment.

Stage Maintance Engineer- HBO

Puttershoek

Ben jij een ambitieuze 3e of 4e jaars HBO student Techniek of Engineering en zoek je een uitdagende meewerkstage waarin je jouw technische skills kunt ontwikkelen? Dan is deze stage bij ons Maintenance team in Puttershoek iets voor jou! Wat ga je doen? Als Meewerkstage Maintenance Engineer krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische omgeving. Je zult betrokken worden bij verschillende aspecten van maintenance en engineering, met de nadruk op het optimaliseren van ons machine- en assetspark. Je taken omvatten onder andere:

Opschonen/structuur aanbrengen in SAP systeem:

 • Beheren en optimaliseren van het SAP systeem met betrekking tot het machine-/assetspark in Puttershoek.

Analyseren van storingen met RCA (Root Cause Analyse):

 • Onderzoeken van storingen en het uitvoeren van een grondige Root Cause Analyse om herhaling te voorkomen en duurzame oplossingen te implementeren.

Opschonen Technisch Magazijn (slow/fast movers):

 • Efficiënt organiseren en optimaliseren van het technisch magazijn, rekening houdend met slow- en fast-movers.

Technische Dienst (TD) ondersteunen:

 • Actief meedenken en ondersteunen van de Technische Dienst in samenwerking met de Werkvoorbereiding.

 

Wat neem je mee?

 • Technisch Inzicht: Je hebt een solide technische achtergrond en begrijpt de basisprincipes van machines en assets.

 • Flexibel: Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en past je gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan.

 • IT Kennis: Ervaring met en begrip van IT-systemen, met specifieke focus op het SAP systeem.

 • Teamspeler: Je kunt effectief communiceren en samenwerken in een teamgerichte omgeving.

 • Leergierig: Je staat open voor nieuwe uitdagingen en bent bereid om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen

 

Wat bieden wij:

Wij bieden de kans om begeleid te worden door ervaren professionals in het Maintenance vakgebied, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking, als dynamisch en pro-actief team dat vooruitsnelt. Om je werk uit te kunnen voeren word je voorzien in werktelefoon en laptop. De stagevergoeding bedraagt een bedrag tussen de €385 en €460 bruto per maand, o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar).

 

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Timmermans, Teamleider Technische Dienst A.I., +31 (78) 6353806 om de mogelijkheden van de stage te bespreken.

 

 Enthousiast over deze stage? 

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment

 

 Stage Mechanisch Operator- MBO

Dinteloord

Ben jij een enthousiaste en leergierige MBO 2 student op het gebied van werktuigbouwkunde of een vergelijkbare opleiding én zoek je een uitdagende meewerkstage waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die graag wil ervaren hoe het is om als Mechanische Operator aan de slag te gaan. In deze stage krijg je de unieke gelegenheid om in een ploegendienst te werken en kennis te maken met de dagelijkse gang van zaken op de productievloer.

 

Wat ga je doen?

Als Meewerkstagiair Mechanische Operator zul je betrokken zijn bij verschillende aspecten van het productieproces. Je gaat onder andere:

 • Kennismaken met productie orders en de planning van werkzaamheden;

 • Assisteren bij het instellen en bedienen van productiemachines;

 • Verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit van de geproduceerde goederen;

 • Samenwerken met ervaren operators en technici om storingen te verhelpen;

 • Ervaren hoe het is om in een dynamische omgeving te werken en snel te schakelen tussen verschillende taken.

 

Wat neem je mee?

 • Je bent een MBO 2 student in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica, of een vergelijkbare opleiding;

 • Je hebt affiniteit met techniek en bent nieuwsgierig naar het vakgebied van mechanische operaties;

 • Je bent bereid om in ploegendienst te werken;

 • Je bent zelfstandig, proactief en kunt goed samenwerken in een team.

 

Wat bieden wij:

Een uitdagende en leerzame meewerkstage binnen een toonaangevend bedrijf in de productiesector met professionele begeleiding en de mogelijkheid om relevante praktijkervaring op te doen met voortgang in je studie. Aan het eind van de stage vindt een proeve van bekwaamheid plaats. Tevens bieden wij een stagevergoeding tussen de €385 en €460 bruto per maand, o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar).

 

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diet Wolfert, Productieleider Jaarbedrijf, +31(0)165525452 om de mogelijkheden van de stage te bespreken.

 

Enthousiast over deze stage? 

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment.

 Stage Sustainability - WO

Breda

Ben jij een enthousiaste masterstudent met een achtergrond in Sustainability? Wil jij jouw kennis en vaardigheden inzetten om een bijdrage te leveren aan duurzaamheidsinitiatieven binnen een dynamisch bedrijf? Dan is deze meewerkstage bij Cosun iets voor jou!Wat ga je doen?

Cosun is een toonaangevend bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn op zoek naar een gedreven student die ons Sustainability-team komt versterken. Tijdens deze stage gaan we graag met jou in gesprek om de juiste match te maken met jouw kennis en ervaring, waar je passie ligt én waar je je in wilt ontwikkelen. In deze opdracht krijg je de kans om betrokken te worden bij diverse company-wide policies onder onze Cosun Future Proof Sustainability Agenda en de Corporate Sustainability Reporting Directive of juist bijdragen aan het opzetten van non-financial reporting, sustainability, en sustainability management reporting.

De opdrachtmogelijkheden zien er globaal als volgt uit:

 • Opstellen van diverse company-wide policies onder de Cosun Future Proof Sustainability Agenda.

 • Implementatie van de Corporate Sustainability Reporting Directive.

 • Bijdragen aan het opzetten van non-financial reporting en sustainability management reporting.

 

Wat neem je mee?

 • Je bevindt je in de masterfase van jouw studie met een achtergrond in Sustainability.

 • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatieve vaardigheden.

 • Zelfstandigheid en doelgerichtheid in jouw werk.

 • Goede samenwerkingsvaardigheden.

 

Wat bieden wij:

De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen een toonaangevend duurzaamheidsprogramma met werkervaring bij een duurzaam, plant-based bedrijf. Je werkt samen met onze andere businessgroepen. Een stagevergoeding tussen de €695,- en €770- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

 

Informatie:

Deze vacature is uitsluitend voor studenten in de masterfase met een relevante achtergrond in Sustainability. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Hissink, Director Sustainability, telefoonnummer +31765303423 om de mogelijkheden van de stage te bespreken.

 

Enthousiast over deze stage? 

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment.Stage Supply Chain- HBO

Alphen aan den Rijn of Nijmegen

Duynie Feed Benelux, marktleider op het gebied van diervoedering, is op zoek naar een ambitieuze en analytische derde- of vierdejaars HBO-student voor een stageplaats binnen ons Supply Chain team. Ben jij geïnteresseerd in het optimaliseren van tank- en containertransport, zowel binnen ons eigen wagenpark als met externe transporteurs? Wil je jouw analytische vaardigheden inzetten om de efficiëntie van ons transportnetwerk naar nieuwe hoogten te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Supply Chain bij Duynie Feed Benelux ga je je verdiepen in de efficiëntie-indeling van tank- en containertransport binnen de regio Benelux en West-Duitsland. Je krijgt de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan het verbeteren van de transportefficiëntie en daarmee aan de duurzaamheid van onze operaties.

Verantwoordelijkheden:

 • Efficiëntieanalyse: Breng de huidige efficiëntie van ons wagenpark in kaart door middel van grondige analyses en rapportages.

 • KPI's: Identificeer en definieer relevante KPI's voor het meten van efficiëntie, met een focus op het verminderen van lege kilometers en het optimaliseren van de omzet.

 • Huidige status: Voer een gedetailleerde evaluatie uit van de huidige efficiëntie van het wagenpark en identificeer mogelijke knelpunten.

 • Optimalisatie: Werk samen met het team om strategieën te ontwikkelen voor het optimaliseren en verbeteren van de efficiëntie van het wagenpark.

 

Wat neem je mee?

 • Analytisch: Je hebt sterke analytische vaardigheden en kunt complexe gegevens interpreteren om bruikbare inzichten te genereren.

 • Betrouwbaar: Je kunt worden vertrouwd om nauwkeurige analyses te leveren en projecten zelfstandig te beheren.

 • Zelfstandig: Je werkt zelfstandig en neemt initiatief in het identificeren en aanpakken van efficiëntieverbeteringen.

 

 

Wat bieden wij:

De mogelijkheid om je te ontwikkelen middels een leerzame en uitdagende stage als supply chain stagiair bij Duynie Feed BeNeLux. De standplaats van deze stage is in Nijmegen of Alphen aan den Rijn. Een stagevergoeding van €350 bruto per maand o.b.v. 40 uur en vergoeding van je reiskosten vanaf 10 km enkele reis.

 

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen Middeldorp, Project Manager Supply Chain, telefoonnummer: +31 172 46 06 9 om de mogelijkheden van de stage te bespreken.

 

Enthousiast over deze stage? 

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment.

Stage R&D Fermentatie- HBO/WO

Dinteloord

Cosun Innovation Centre Cluster Chemistry & Product Development is op zoek naar een ambitieuze en gemotiveerde 3e of 4e jaars HBO of WO-student met een achtergrond in biotechnologie, biochemie, life science of een aanverwante richting voor een uitdagende stage op het gebied van Research & Development Fermentatie. Tijdens deze stage krijg je de unieke kans om onderzoek te doen naar de mogelijkheden die Cosuns gewassen en processtromen bieden voor fermentatie met veelgebruikte micro-organismen.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair Research & Development Fermentatie bij Cosun Cluster Chemistry & Product Development ga je aan de slag met een breed scala aan taken, variërend van literatuurstudie tot laboratoriumexperimenten.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten:

 •  Literatuurstudie: het uitvoeren van een grondige literatuurstudie naar het gebruik van micro-organismen in fermentatieprocessen op basis van agricultural (side) streams.

 • Analyseren en samenvatten van relevante informatie om een solide basis te leggen voor het onderzoek.

 • Fermentatie-proeven: het uitvoeren van laboratoriumexperimenten met verschillende micro-organismen op Cosun’s (zij)stromen.

 • Zorgvuldig documenteren van experimentele procedures, waarnemingen en resultaten.

 • Evaluatie en rapportage: grondige evaluatie van de verkregen resultaten en interpretatie aan de hand van metabole routes.

 • Rapporteren van de bevindingen en implicaties van het onderzoek in heldere en begrijpelijke taal.

 

Wat neem je mee?

Wij zoeken een enthousiaste student met de volgende kwaliteiten:

 • Derde- of vierdejaarsstudent HBO of WO-student in een relevante studierichting zoals biotechnologie, biochemie, life science of een aanverwante richting;

 • Kennis van laboratoriumonderzoek en ervaring met fermentatieprocessen.

 • In staat om een gedegen literatuurstudie uit te voeren en de verkregen informatie effectief toe te passen in het onderzoek.

 • Analytisch denkvermogen en nauwkeurigheid in experimenteel werk.

 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

 • Zelfstandig kunnen werken binnen een teamomgeving.

 

Wat bieden wij:

Een dynamische en innovatieve werkomgeving binnen de onderzoeksketen in de agro-industrie met begeleiding door ervaren professionals in het veld en daarmee de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de R&D-activiteiten van Cosun Cluster Chemistry & Product Development. Een stagevergoeding tussen de €615,- en €775,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je opleidingsjaar).

 

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans de Bruijn, Senior Scientist Fermentation, telefoonnummer: +31165744211 om de mogelijkheden van de stage te bespreken.

 

Enthousiast over deze stage?

 Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment.

Stage R&D Application Support- MBO

Dinteloord

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze 3e jaar HBO of 4e jaars mbo-bakkerij student met een passie voor bakkerijproducten en onderzoek? Zoek niet verder! Cosun Cluster Application Support biedt een uitdagende stageplaats aan waarbij je de kans krijgt om diepgaand onderzoek te doen naar de invloed van inuline op diverse aspecten van tortilla-degen, waaronder houdbaarheid, reologie en pH-waarden.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair Bakkerij Onderzoek ga je aan de slag met het onderzoeken van de invloed van inuline op de eigenschappen van tortilla-degen. Je zult betrokken zijn bij het volledige onderzoeksproces, van het opzetten van experimenten tot het analyseren van de resultaten. Specifieke aandachtsgebieden zijn onder andere de impact van inuline op de houdbaarheid van tortilla's, de reologische eigenschappen van de degen en de pH-waarden van het eindproduct. Het onderzoek dat reeds is uitgevoerd is gedaan iop een andere PH waarde. In deze opdracht krijg je tevens de vrijheid om te kijken naar andere interessante parameters. 

 

Wat neem jij mee?

 • Je bent een 3e jaars HBO of 4e jaars MBO student met een relevante opleiding in de bakkerij, voedingsmiddelentechnologie of een gerelateerd vakgebied.

 • Je hebt kennis van bakkerijprocessen, reologie en bij voorkeur statistiek.

 • Je bent proactief, analytisch en hebt oog voor detail.

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent in staat zelfstandig te werken.

 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, op het Innovation Centre wordt veel Engels gesproken, dat is een pré maar niet noodzakelijk.

 

Wat bieden wij:

Een mooie en uitdagende onderzoeksstage binnen de onderzoeksketen in de agro-industrie met begeleiding door ervaren professionals in het veld en daarmee de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de R&D-activiteiten van Cosun Cluster Chemistry & Product Development. Een stagevergoeding tussen de €385,- en €465,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je opleidingsjaar).

 

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Stoopen, Cluster coordinator Application support, telefoonnummer +31165582831 om de mogelijkheden van de stage te bespreken.

 

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment.

Stage Frontoffice ICT- MBO

Dinteloord of Steenderen

Wil jij jouw MBO-opleiding binnen de ICT in de praktijk brengen en deel uitmaken van een dynamisch team? Wij bieden een uitdagende stageplaats op onze ICT Servicedesk, waar je begeleid wordt om volledig mee te draaien als servicedesk medewerker binnen onze organisatie.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) op onze ICT Servicedesk ben je verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en oplossen van incidentmeldingen tijdens telefoondiensten. Je speelt een cruciale rol in het opvolgen van incidenten en het uitvoeren van standaard wijzigingen. Gedurende je stage word je intensief begeleid om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en uiteindelijk als volwaardig lid van het servicedeskteam te functioneren.

 Werkzaamheden:

 • Aannemen, registreren en oplossen van incidentmeldingen tijdens telefoondiensten.

 • Opvolgen van incidenten en zorgdragen voor een tijdige en accurate afhandeling.

 • Uitvoeren van standaard wijzigingen en assisteren bij complexere wijzigingen.

 • Samenwerken met andere teamleden om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

 

Gewenste competenties:

 • Klantvriendelijkheid: Je bent in staat om klantgericht te communiceren en de behoeften van de gebruiker te begrijpen.

 • Communicatieve vaardigheden: Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

 • Snel leervermogen: Je hebt de mogelijkheid om snel nieuwe concepten en technologieën te begrijpen en toe te passen.

 • Oplossend vermogen: Je bent in staat om proactief problemen te identificeren en op te lossen.

 • Mogelijkheid om onder druk te werken: Je kunt effectief werken, zelfs in stressvolle situaties.

 • Aanpassingsvermogen: Je past je gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan.

 • Samenwerken: Je werkt graag samen in een team en draagt bij aan een positieve teamdynamiek.

 • Dienstverlenend: Je hebt een dienstverlenende instelling en streeft naar een optimale gebruikerservaring.

 

Wat bieden wij:

Een leerzame en uitdagende stage als skilled servicedesk medewerker bij het Shared Service Centre ICT van Cosun in een complexe, professionele en collegiale werkomgeving, begeleiding door ervaren ICT-professionals in Dinteloord of Steenderen. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties. Een stagevergoeding tussen de €385,- en €465,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar en ervaring). De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.

 

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marinus Speelman, Manager Servicedesk, telefoonnummer: +31887724899 om de mogelijkheden van de stage te bespreken.

 

Enthousiast over deze stage? 

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment.

Stage Procesoperator - MBO

Dinteloord

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en volg je momenteel een MBO opleiding in de richting van Procesoperator A of B. Dan is Cosun Beet Company op zoek naar jou! Binnen de productielocatie van Dinteloord zijn wij voor de afdeling Productie op zoek naar: Stagiair(e) Procesoperator A of B.Wat ga je doen? Op onze productielocatie in Dinteloord kom je te werken op de afdeling Productie. Tijdens de stageperiode ga jij je bezighouden met werkervaring opdoen met de opzak en of proceswerkzaamheden. Ervaren wat werken in 3 heof 5 ploegendienst betekend en waarmee je rekening dient te houden. Samen met collega’s de juiste productie produceren aan de hand van alle veiligheid en kwaliteitsnormen.

Taken:

 • Aan de hand van WPA leren wat veldwerzaamheden betekenen

 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles

 • Inspecteren van machines, het lopen van inspectierondes binnen het Jaarbedrijf

 • Afwijkingen melden in diverse systemen

 • Het doen van teamoverdracht met daarbij behorende actiepunten

Wat breng jij mee?

 • Je bent minimaal 18 jaar en volgt een MBO opleiding in de richting van Procesoperator A of B

 • Je bent minimaal 20 – 22 weken beschikbaar

 • Je bent in het bezit van een VCA of bent bereidt deze te halen

 • Je bent productief, goed in samenwerken, initiatiefrijk en kwalitatief ingesteldWat bieden wij jou? Een leuk team van collega’s. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties. Een stagevergoeding tussen de €385,- en €460,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar). De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.Informatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diet Wolfert (Productieleider), telefoonnummer: +31 (165) 525452 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Technische Dienst

Roosendaal

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van techniek? En volg je momenteel een Mbo-opleiding in de richting van: werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Binnen Cosun Beet Company in Roosendaal zijn wij op zoek naar een: Stagiair Technische Dienst.

Over Cosun Beet Company: Daar beelden meer zeggen dan woorden kan je deze video bekijken voor een totaalbeeld waar Cosun Beet Company zoal actief is.

Wat ga je doen? Op onze locatie in Roosendaal kom je te werken op de afdeling Technische Dienst. Tijdens de stageperiode ga je meelopen en leren van de monteurs die bij ons werken. Jij gaat je bezighouden met het zelfstandig uitvoeren van kleine, maar ook grote werkopdrachten. Daarnaast zal je de Maintenance Engineer gaan ondersteunen en ook ondersteuning bieden aan de Werkvoorbereider.

Wat breng je mee? Volg jij een Mbo-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica en ben je minimaal 12 weken beschikbaar? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

 • Initiatiefrijk is, je benadert en overlegt met collega’s om opdrachten uit te voeren;

 • Een proactieve houding heeft, om zelf opdrachten uit te werken en op te pakken;      

 • Actief is, je vindt het leuk en interessant vindt mee te werken binnen de Technische Dienst en nieuwe dingen te leren.

Wat krijg je er voor terug?  

 • Je komt te werken in een multidisciplinair en enthousiast team. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties;    

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie;

 • Een stagevergoeding tussen de €385,- en €460,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar en niveau);     

 • Een inspirerende werkomgeving binnen Cosun Beet Company.

Informatie? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Martijn Beijsens, (Teamleider Technische Dienst). Telefoonnummer: +31 (6) 81024671 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.

Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Assistent medewerker proefvelden – MBO

Dinteloord

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van landbouw? En volg je momenteel een Mbo-opleiding? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Binnen de stichting IRS zijn wij op zoek naar een stagiair: Assistent medewerker proefvelden.

Over Stichting IRS: Stichting IRS is hét kennis- en onderzoeksinstituut voor de Nederlandse suikerbieten- en cichoreiteelt. Hier werken wij voor ongeveer 8.800 Nederlandse suikerbietentelers en Cosun Beet Company (Nederlands enige suikerfabrikant). Onze grondgedachte is dat alleen een gezond gewas een rendabele teelt en verwerking van suikerbieten in de toekomst kan waarborgen. Kerntaken zijn onderzoek, voorlichting en professionele dienstverlening aan bietentelers en de suikerindustrie. Wil je meer weten? Kijk dan ook eens op onze site: www.irs.nl.

Wat ga je doen? Op onze locatie in Dinteloord ga je meewerken met de buitendienst van het IRS. Tijdens de stageperiode ga je aan de slag op onze proefvelden door heel Nederland. Afhankelijk van de maand waarin je start, ga je allerlei werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het zaaien, het onderhouden van de proefvelden en waarnemingen doen.  Wat breng jij mee? Volg jij een Mbo-opleiding en heb je affiniteit met de landbouw? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

 • Graag buiten is en het niet erg vindt om ‘s ochtends vroeg te beginnen.

 • Zelfstandig is, maar ook goed in teamverband kan werken;

 • Aanpakkend is, en het leuk vindt om taken op zich te nemen;

 • In bezit is van een rijbewijs B.Wat krijg je er voor terug?

 • Een inspirerende werkomgeving binnen het Cosun Innovation Center en een leuk team van collega’s;

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie;

 • Goede begeleiding tijdens de gehele stageperiode;

Een passende stagevergoeding (Afhankelijk van je leerjaar en niveau).

Informatie: Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Linda Frijters, coördinator proefvelden, tel +31 (6) 11 29 47 66. Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Human Resource Management - HBO

Dinteloord

Heb jij een behoorlijke dosis aan initiatief en resultaatgerichtheid? Ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage op het gebied van HRM en ben je momenteel bezig met een HBO studie richting HRM? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij gaan graag met jou in gesprek over wat jij wilt leren en de mogelijkheden binnen onze organisatie.Over Cosun Beet Company: Daar beelden meer zeggen dan woorden, hierbij een eerste kennismaking met wat collega's van het Centraal Kantoor

Wat ga je doen?

Wij hebben diverse mogelijkheden binnen onze organisatie voor HRM stagiaires en gaan daarom graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Vaak is een stagiaire tijdens zijn/haar meeloopstage gekoppeld aan een tweetal begeleiders en fungeert hierbij als rechterhand van de begeleider. We hebben veelal twee HRM stagiaires binnen onze P&O afdeling beide met een eigen afgebakend gebied en werkplaats. Zo kan je in onderstaande rollen worden opgesteld met het onderstaande voorbeeld aan taken:

 • Rechterhand van de Arbeidsvoorwaarden specialist - meedenken en verder uitwerken van nieuwe en bestaande arbeidsvoorwaardelijke regelingen (bijvoorbeeld vitaliteitsbudget) - vernieuwen van CAO teksten

 • Rechterhand van de Corporate Recruiter - wekelijkse bespreken en beoordelen van kandidaten - verantwoordelijk voor de invulling van alle stages - gespreksvoering - arbeidsmarktcommunicatie (vacatures extern uitzetten, meedenken over vacatureteksten, vacature campagnes e.d.) - careerevents en webinars bijwonen - beleidsmatige vraagstukken verder uitdenken (referal recruitment, employer branding etc.)

 • Rechterhand van het MT P&O - presenaties uitwerken voor het MT - notuleren van vergaderingen - contact met P&O adviseurs van andere locaties

 • Rechterhand van de P&O adviseur op de fabriek - implementatie van projecten binnen de fabriek (bijvoorbeeld vitaliteitsarrangement) - opleidingen inplannen - gespreksvoering (pensioengesprekken, sollicitatiegesprekken etc) - vragen van medewerkers uitzoeken - HRM beleid uitvoeren, ontwikkelen en evalueren - offboarding programma opstellen

Door een combinatie van begeleiders proberen we je een uitdagende en afwisselende stage te bieden.Wat neem jij mee?

 • Je volgt een opleiding HRM;

 • Je bent communicatief sterk en leergierig.Wat bieden wij jou?

Een leuk team van 21 HR collega’s. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties. Een stagevergoeding tussen de €615,- en €690,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar). De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leoni van Leeuwen (Corporate Recruiter), telefoonnummer: +31 (165) 525296 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.Afstudeerstage Communicatie / Marketing - HBO/WO

Dinteloord

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage met veel vrijheid op het gebied van communicatie/marketing? Zit jouw hoofd vol met creatieve ideeën? Ben jij proactief, energiek en communicatief vaardig? Dan word jij misschien wel onze stagiair!  Binnen Cosun Biobased Experts in Dinteloord zijn wij opzoek naar een: Afstudeerderstagiair Communicatie/Marketing

 Wat ga je doen?

 • Als communicatie -/ marketing afstudeer stagiair ga jij aan de slag met het schrijven van een marketing- en communicatieplan voor de Europese regio gericht op ons distributienetwerk

 • Jij gaat je verdiepen in de uitrol van het Europese marketing en communicatieplan voor nieuwe regio’s

 • Je eigen projecten beheren; zoals het aanleveren van content voor de narrowcasting in samenwerking met onze stagiaire Media

 • Je neemt deel aan het Marketing & Communicatie overleg binnen de organisatie

 • Eigen initiatief en suggesties van onderwerpen gedurende de afstudeerperiode wordt sterk gewaardeerd!Cosun Biobased Experts als organisatie:

Cosun Biobased Experts is onderdeel van Cosun Beet Company dat sinds 2005 functionele grondstoffen haalt uit de zijstromen van de cichoreiwortel en suikerbiet. We richten ons op de ontwikkeling van biobased oplossingen door de toenemende vraag. In 2010 hebben we ons eerste product op de markt kunnen lanceren. Onze activiteiten variëren van ontwikkeling tot productie en vermarkten van innovatieve functionele additieven gebaseerd op plantaardige grondstoffen van Cosun. Daarmee bedienen we o.a. markten zoals reinigingsmiddelen, persoonlijke verzorging, waterbehandeling, voeding, verven & coatings, bouwmaterialen etc.

Wie worden je collega’s:

Bij Cosun Biobased Experts hebben we een klein team waarmee je samen zal werken. We zijn allemaal erg hecht met elkaar. Als stagiair bij marketing en communicatie zal je vooral met de sales - & marketingmanager en het communicatie/marketing team samenwerken. Iedereen in ons team heeft een eigen mening waardoor we het zeker waarderen als jij jouw ideeën met ons deelt. Ondanks dat we hard werken, is onze koffiezetter toch ook wel onze beste vriend. Een praatje tussendoor vinden we namelijk hartstikke gezellig.Wat bieden we?

 • Veel vrijheid

 • Zoveel begeleiding als nodig

 • Flexibiliteit

 • Een stagevergoeding tussen de €615-, en €770-, bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar en niveau).

 • Ruimte voor eigen inbreng/ ontwikkeling

 • Open organisatie

 • Verder kijken dan alleen je eigen discipline

 • Enthousiast teamBen jij geschikt voor ons?

Volg jij een HBO of WO studie in de richting van marketing/communicatie of media? Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jou! Wij zijn op zoek naar stagiaires met:

 • Creativiteit

 • Nauwkeurigheid

 • Flexibiliteit

 • Een proactieve houding

 • Sterke communicatieve skills

 • En het vertalen van vakgerichte content naar de doelgroep en het onderzoeken van digitale is een eitje voor je

 • Hou je ook wel van een stevige discussie? Wees dan ook zeker niet bang om je mening met ons te delen en de discussie aan te gaan!

Informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Olaf Kleine (Sales & Marketing manager), Telefoonnummer: +31 (165) 516061 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.

Enthousiast over deze afstudeerstage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Servicedesk ICT - MBO

Dinteloord of Steenderen

Ben jij leergierig en opzoek naar een uitdagende stage waarbij je kennis en ervaring kan opdoen in het echt werkveld? Vind jij het fijn om servicegericht te werken en ligt jouw passie in de ICT? Dan zijn wij opzoek naar jou! Binnen Cosun beet company in Dinteloord en Aviko in Steenderen zijn wij opzoek naar: Stagiairs Servicedesk ICTWat ga je doen?

Vanuit ons servicedesk team ondersteunen wij iedere dag onze gebruikers bij de dagelijkse werkzaamheden. Als stagiair zal jij volwaardig mee gaan werken op het Shared Service Center in Dinteloord of Steenderen.

Jij gaat de gebruikers ondersteunen door vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld systemen of instellingen en daarbij instructies geven. Denk hierbij aan vragen over hoe een systeem werkt of hoe men iets moet instellen Je beheert en installeert de infrastructuur. Daarnaast installeer en onderhoud je applicaties en ben je bezig met het ontwikkelen van digitale informatievoorzieningen. Verder ga jij je ook bezighouden met de ICT-security, denk hierbij aan het geven van advies aan gebruikers of reageren op security incidenten.Wat breng jij mee?

 • Je volgt een opleiding MBO ICT;

 • Je zit op MBO 4 of MBO 3 (afhankelijk van opleiding);

 • Een leergierige en open houding;

 • Je bent service- en oplossingsgericht;

 • Je bent zowel sociaal als zelfstandig.

  

Wat bieden we jou?

 • Volwaardig meedraaien in ons servicedesk team;

 • Keuze uit meerdere echte (stage) projecten;

 • Kennis opdoen in een uitdagende productie omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid bij technische projecten;

 • Goede begeleiding tijdens je stage;

 • Een stagevergoeding tussen de €385-, en €460-, bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar);

 • Werklocatie in Dinteloord of Steenderen.Informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Niek Bruggeman, manager SSC ICT; telefoonnummer: +31 (88) 7724820

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage ICT Shared Service Center - HBO/WO

Dinteloord of Steenderen

Ben jij opzoek naar een stage waar je in een professioneel werkveld kan meewerken en/of een onderzoek kan uitvoeren? Ben jij leergierig en wil je graag een bijdrage leveren op een van onze locaties in Dinteloord of Steenderen? Voor het Cosun Shared Service Centre ICT in Dinteloord en Steenderen zijn wij opzoek naar een: Stagiair ICT Shared Service Center.

Wat ga je doen?

Voor het Cosun Shared Service Center ICT gaan wij graag met jou in gesprek over jouw stageopdracht. Dit kan betekenen dat je een deel mee werkt en een deel onderzoek doet of volledig meewerkt of een onderzoek uitvoert. Binnen onze afdeling is het mogelijk om verschillende onderzoekscases te onderzoeken. We gaan hier graag met jou over in gesprek.

Takenpakket meewerken:

 • Het verbeteren, beheren en monitoren van de Cosun netwerk infrastructuur. Je let hierbij op ticket meldingen en prioriteert deze op basis van impact en urgentie;

 • Je gaat systematisch aan de slag met Root Cause Analysis (RCA). Waar komt het probleem vandaan en hoe lossen we het op?

 • Je beheert de ICT-, en Cloud omgeving en houdt deze in stand. Je identificeert knelpunten, doet verbetervoorstellen en zet deze om in change requests;

 • Daarnaast werk je samen in ICT-projecten als het gaat om technische implementaties;

 • Het onderhouden van goed contact met de stakeholders en het op orde houden van je administratie;

 • Je voert gesprekken met interne klanten en richt je jezelf op het vertalen van functionele eisen naar technische oplossingen.Wat breng jij mee?

 • Je volgt een HBO of WO opleiding ICT;

 • Je bent goed in conceptueel denken, plannen en organiseren;

 • Verder werk je graag samen en ben je klantgericht;

 • Je bent oplossing gedreven en analytisch sterk.Wat bieden we jou?

 • Goede begeleiding bij je stage;

 • Een stagevergoeding tussen de €615,- en €770,- bruto o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar);

 • Werklocatie in Dinteloord of Steenderen;

 • Keuze uit verschillende (stage) projecten;

 • De eventuele mogelijkheid tot een baan.Informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Niek Bruggeman, manager SSC ICT; telefoonnummer: +31 (88) 7724820

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.

Stage Logistiek - HBO

Dinteloord

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en volg je momenteel een HBO opleiding in de richting van Logistiek? Ben je beschikbaar vanaf september 2023? Dan is Cosun Beet Company op zoek naar jou! Binnen de locatie Dinteloord Centraal Kantoor zijn wij voor de afdeling Commercie opzoek naar een: Stagiair(e) LogistiekOver Cosun Beet Company: Daar beelden meer zeggen dan woorden, hierbij een eerste kennismaking met wat collega's van het Centraal Kantoor

Wat ga je doen?

Op ons Centraal Kantoor in Dinteloord kom je te werken op de afdeling Commercie. Tijdens de stageperiode ga jij je bezig houden met diverse administratieve taken op het gebied van ordermanagement. Je maakt deel uit van een divers team, waarin alle taken gericht zijn op het ontvangen en verwerken van orders, het plannen en/of organiseren van transport en de administratieve afhandeling van dit process. Enkele taken:

 • Zorgdragen voor het ontvangen, controleren en verwerken van klant orders

 • Organiseren en opvolgen van (inter)nationale transporten samen met onze logistieke partners

 • Geven van instructies aan vervoerders/chauffeurs

 • Onderhouden van goede contacten met collega’s van andere afdelingen, klanten en vervoerders

 • Verzorgen van de administratieve afhandeling, rapportages van klantorders en transportenWat breng jij mee?

 • Je bent een HBO opleiding aan het volgen in de richting van Logistiek

 • Je bent minimaal 20 – 22 weken beschikbaar

 • Je bent communicatief sterk, kan goed plannen en multitasken

 • Je kan goed werken met Microsoft OfficeWat bieden we jou?

 • Een leuk team van collega’s. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties.

 • Een stagevergoeding tussen de €615-, en €690,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar en niveau).

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.

 • Daarnaast leer je de organisatie kennen en kom je binnen in het netwerk van de Nederlandse suikersector. Uiteraard verhoog je jouw logistieke kennis en alle facetten die daarbij horen.Informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kimberly kas (Teamleider Ordermanagement), Telefoonnummer: +31 (165) 525164 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.Stage Agro

Breda

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen een van de meest vooruitstrevende bedrijven die Nederland op agrarisch gebied rijk is? Durf jij verder te denken dan de gebaande paden? Ben jij een zelf starter, analytisch sterk en weet je van aanpakken? Dan word jij misschien wel onze stagiair! Binnen Cosun zijn wij voor de afdeling Groeikracht opzoek naar een: Stagiair(e) AgroOver Cosun:

Royal Cosun is een toonaangevende, agrarische coöperatie. Sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. Samen ontsluiten we de volledige potentie van planten. ontwikkelen voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased ingrediënten en groene energie. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van klimaatverandering en stimuleren we een duurzame leefstijl op duurzame wijze slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. 

Waar beelden meer zeggen dan woorden: Cosun Strategie - Unlock25 strategie - YouTube Wat ga je doen?

Als stagiair Agro ga je aan de slag met een opdracht gericht op het vergelijken van verschillende bemestingsschema's binnen de abc teelten. Het doel van de opdracht is om te kijken of er verschil bestaat in co2 uitstoot tussen de verschillende schema's en er zo achter te komen welk schema dan uiteindelijk het meest bijdraagt aan een klimaat neutrale teelt. Daarbij zal je ervaring opdoen in het werken in een grote organisatie en een daadwerkelijke bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van Groeikracht Cosun! Naast deze literatuurstudie kan je ook een bijdrage leveren aan andere projecten binnen Groeikracht, denk hierbij aan verschillende mechanische onkruidproeven.

Ben jij geschikt voor ons?

Volg jij een HBO of WO studie in de agrarische richting? Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair met een energieke houding en een sterk analytisch vermogen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je weet van aanpakken, niet bang bent om buiten de gebaande paden te denken en bereid bent om af en toe binnen Nederland te reizen. Het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is dan ook een pré maar geen harde vereiste.

Wat bieden wij jou?

 • Je komt te werken in een team met 4 collega's. En uiteraard nog vele andere leuke collega's van andere afdelingen en locaties;

 • Een open organisatie en de mogelijkheid om verder te kijken dan je eigen discipline;

 • Een stagevergoeding tussen de €615,- en €690,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar en niveau);

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.

Informatie?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Huub van der Velden, (AG-Teamlead/Projectleads). Telefoonnummer: +31 (76) 5303346 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Stage Coördinator.Kom stage lopen!

Studenten MBO, HBO of WO zijn bij ons welkom. Niet alleen in de procestechniek en techniek, maar ook bij commercie, R&D, P&O, F&C en de agrarische dienst. Ze lopen mee in de praktijk, waar ze leren hoe het werkt. Bovendien krijgen ze aansprekende opdrachten die zowel nauw aansluiten op hun opleiding als daadwerkelijk iets toevoegen aan onze organisatie. Cosun Beet Company is ervan overtuigd dat nieuwe kennis en een kritische, frisse blik van stagiaires en afstudeerders in combinatie met de jarenlange ervaring van onze medewerkers tot nog betere resultaten leidt. Niet zelden is een stage een opstap naar een baan bij Cosun Beet Company.

Jessica van Turnhout

Stage Coordinator

Anne-Mei van Staaij

HR Support Recruitment: Stage vacatures