Overslaan naar content

Trainee TPM

Op locatie
  • Dinteloord
€ 2.835 - € 3.230 per maandProductie staf

Functieomschrijving

Ben je net afgestudeerd en klaar om je carrière te starten met een deep dive in continous improvement d.m.v. de TPM methodiek? Dat kan bij Cosun Beet Company! Beschikt jij over de combinatie aan technische, bedrijfskundige én change management opleidingsachtergrond, met daarbij een affiniteit met ‘Total Productive Management’ of ‘continous improvement’ en een pragmatische insteek? Staan analyseren, samenwerken, continu verbeteren maar ook verduurzaming en circulariteit, daarbij dicht bij jouw persoonlijke waarden? Voor onze locatie in Dinteloord hebben we ruimte voor een


Trainee TPM

Wat ga je doen?

In dit traineeship ga je gedurende een periode van twee jaar werken aan een analyse waarbij je de ‘gaps’ t.o.v. het TPM programma volgens Cosun TPM 2.0 en JIPM voor 3 verschillende pilaren (multi-disciplinaire teams) in kaart brengt. De uitkomsten van je analyses bespreek je met de TPM Coördinator en de betrokken pilaarleden. Daarna mag je in samenwerking met de pilaren geschikte oplossingen bedenken én invoeren onder begeleiding van de TPM coördinator Dinteloord. Jouw rol is essentieel voor het laten slagen van het Cosun TPM 2.0 programma op onze locatie. Door je werkzaamheden krijg je de mogelijkheid jezelf (verder) te verdiepen in het continu verbeteren d.m.v. de TPM filosofie. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse TPM opleidingen welke door Cosun worden aangeboden. Je komt te werken op de suikerfabriek Dinteloord. We verwerken suikerbieten van september tot en met januari. Daarna is er een onderhoudsperiode waarin we medio juni nog een aantal weken de raffinage van diksap (halffabrikaat) uitvoeren om onze suikersilo’s aan te vullen. Deze wisselingen geven onze fabriek een bijzondere dynamiek omdat de functies en bezettingen tussen deze periodes flink wijzigen.


Werktijden

In deze functie ben je werkzaam in dagdienst.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding met daarin behandelde modules over continious improvement, TPM en aanverwante theorieën;
  • Affiniteit met een productieomgeving.


Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris tussen de €3.100,- en €3.700,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
  • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
  • Klik hier voor het totaaloverzicht van voorwaarden.


Informatie en sollicitatie:

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Wilco Smit, TPM Coördinator Dinteloord 06 158 39 002.


Enthousiast over de functie van Trainee TPM?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruiter.

Op locatie
  • Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.835 - € 3.230 per maand
Productie staf

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!