Skip to content

Open Sollicitatie

NederlandOpen Sollicitatie

Functieomschrijving

Dit is Cosun

Royal Cosun is een internationale en toonaangevende agrarische coöperatie die bijna 125 jaar bestaat en in handen is van zo’n 8.400 telers van suikerbieten. Werken bij Cosun betekent dat je 'meeplant' aan onze toekomst. Een prachtige opgave waar je iedere dag met je team aan mag bijdragen. In welke rol dan ook. Zo zijn onze ruim 4500 collega’s actief binnen de verwaarding van akkerbouwgewassen als suikerbieten, cichorei en aardappelen. Denk bijvoorbeeld aan diverse aardappelproducten, plantaardige eiwitten en voedingsvezels. Zo zorgen we ervoor dat steeds meer mensen genieten van gezond en lekker eten en producten met een positieve impact. Met onze producten en ingrediënten spelen we in op maatschappelijke uitdagingen en transities rond klimaatverandering, de vervanging van fossiele grondstoffen, de eiwittransitie en de groeiende vraag naar voeding en gezondere voedingsingrediënten. Wij geloven dat planten de oplossing kunnen zijn voor deze uitdagingen De plant is onze held, maar uiteindelijk zijn onze collega's nog grotere helden! En daar zijn we heel trots op! 


Pas jij bij ons?

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s in allerlei functies binnen onze bedrijfsonderdelen. Pas jij bij onze familie, maar staat er op dit moment geen leuke vacature voor je bij? Geen paniek! stuur ons dan deze open sollicitatie.


Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, verantwoordelijke, aanpakker die met beide benen op de grond staat. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid en initiatief en verbeeldingskracht worden dan ook gewaardeerd. Je wordt blij van goede resultaten en gaat daar helemaal voor. Het voorgaande is belangrijk, maar verder houden van diversiteit en vinden dat iedereen er toe doet. Iedereen is anders en kan vaak op een eigen manier een bijdrage leveren. We werken dan ook veel samen in projectgroepen, omdat we geloven dat we samen meer bereiken. 


Wat we graag van je horen

We zijn erg benieuwd waarom we volgens jou geen dag meer zonder je kunnen :-) naar wie je bent en waarom jij jezelf bij ons ziet werken. Wij willen daarnaast natuurlijk graag van je weten wie je bent, waar je goed in bent en waarom je zo graag bij ons wilt werken. 


De procedure

Als wij je open sollicitatie ontvangen, dan kijken wij bij het team dat zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op.

Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief en CV nog gedurende een aantal maanden bewaren. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen we contact met je op.

Nemen we na 1 jaar toch geen contact met je op? Wegens privacy redenen en ter bescherming van jouw persoonsgegevens worden jouw documenten uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden.


Match? Koffie (of een bakje thee)!

Via onderstaande solliciteerknop hieronder kun je je cv en motivatiebrief indienen. Zien we een match? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. 


Terwijl je wacht kan je hier een video kijken met alle info t.a.v. Cosun Beet Company.

Nederland, Noord-Brabant, Nederland
Open Sollicitatie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!