Overslaan naar content

Technisch Tekenaar WTB

Groningen€ 3.300 - € 4.400 per maandEngineering

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en heb je affiniteit met engineering in de procesindustrie? Werk je nauwkeurig en wil je een bijdrage leveren aan de verdere verbetering- en verduurzaming van onze fabriek? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Technisch Tekenaar WTB

Wat ga je doen?

In deze functie als Technisch Tekenaar Werktuigbouwkunde werk je op de afdeling Engineering. Samen met collega’s vanuit verschillende disciplines werk je aan het voorbereiden en uitwerken van multidisciplinaire projecten. De projecten zijn wisselend van omvang en gericht op kwaliteits- en rendementsverbeteringen. Ook vermindering van energieverbruik en het efficiënter gebruiken van hulpstoffen zijn thema’s.


Jij bent verantwoordelijk voor het maken van tekeningen in AutoCAD en het opstellen van modellen in Plant 3D en Autodesk Inventor. Je maakt constructietekeningen, lay-out tekeningen, routing, staalconstructies en verricht eenvoudige berekeningen.


Als Technisch Tekenaar draag je daarnaast zorg voor het opstellen van documentatie-eisen voor engineering en inkoop binnen projecten. Verder ga je aan de slag met het bewerken, samenstellen, beoordelen en archiveren van projectdocumentatie en data.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Minimaal een afgeronde Mbo 4 opleiding in de richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met Inventor en/of Plant 3D;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Competenties die bij jou passen: secuur, initiatiefrijk, analytisch.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
 • Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden;
 • Je gaat aan de slag bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!
 • Een uitstekend salaris van €3.300,- tot €4.400,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • 23 ADV-dagen (o.b.v. 40-urige werkweek) welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor een totaaloverzicht van de voorwaarden.


Over Cosun Beet Company

Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.


Bekijk deze video voor meer inzicht in het productieproces en informatie over de organisatie.


Contact en informatie

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature en wil je meer weten? Neem dan contact op met Jaap Kruiter (Manager Engineering) via 06-51208165.


Enthousiast geworden?

Weet jij genoeg en kun je niet wachten? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt je sollicitatie richten aan Wichard de Groot (HR Specialist Recruitment).

Groningen, Groningen, Nederland
€ 3.300 - € 4.400 per maand
Engineering

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRSWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!