Overslaan naar content

Technisch Projectmedewerker

Op locatie
 • Nijmegen
€ 2.900 - € 4.200 per maandTechniek

Functieomschrijving

Ben je toe aan een uitdaging met meer verantwoordelijkheid? Wil jij jouw ideeën tot werkelijkheid maken? Wil jij deel uitmaken van een team dat werkt aan internationale, innovatieve oplossing in het upcyclen en verwaarden van plantaardige coproducten voor een duurzame wereld? Dan ben jij diegene die wij zoeken!  Duynie Group is continue in ontwikkeling en breidt zich wereldwijd steeds verder uit. Bij Duynie in Nijmegen is een vacature ontstaan voor de functie van:

Technisch Projectmedewerker

(36-40 uur)

Wat ga jij doen?

Als Technisch Projectmedewerker ben jij samen met de Projectleider medeverantwoordelijk voor het opleveren van nieuwe, innovatieve productieprocessen in de fabrieken van onze leveranciers. Je werkt daarbij nauw samen met verschillende stakeholders zoals engineers, leveranciers HSE coordinators en andere betrokkenen. Je zal betrokken zijn bij alle fases van het project. Vanaf de haalbaarheidsstudies tot en met de implementatie en uiteindelijke oplevering en overdracht. Gedurende het project monitor jij of de deadlines en de doelen worden behaald. Bij onverwachte situaties zorg jij ervoor dat alles weer op rolletjes komt. Jij ondersteunt de Projectleider met de volgende taken:

 • Budgetbewaking: zorgvuldig beheren en bewaken van het projectbudget;
 • Planning: opstellen en bewaken van gedetailleerde projectplannen;
 • Engineeringsproces begeleiden: actief betrokken zijn bij het engineeringsproces en derden instructies geven;
 • Organiseren van alle bijbehorende documentatie zoals CE, HAZOP, handleidingen, etc.;
 • Het inregelen en opzetten van de onderhoudsprogramma's;
 • Stakeholders informeren: voortgang bespreken;
 • Leveranciers contracten beoordelen en naleving bewaken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Geen dag kan worden gestart zonder een goede dosis brandstof. Aangekomen op het kantoor neem je een lekkere bak koffie en installeer jij je voor de eerste meeting van de dag. De nieuwe 3D ontwerpen van de engineers zijn er! Samen met de projectleider kijk je met een kritische blik of het ontwerp voldoet aan alle eisen en waar nodig geef je suggesties voor verbetering. Na de meeting noteer je al jouw bevindingen en schrijf je vervolgens een advies met daarin de mogelijke gevolgen voor het budget.

Nu de 3D ontwerpen binnen zijn, ga jij voor volgende week een kort buitenlands bezoek plannen waar de fabriek wordt gebouwd. Het is tenslotte jouw project! Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereid bent, bel je nog even met de leverancier om het een en ander af te stemmen: ‘Wanneer gaat de machine worden geleverd? Hoe wordt het uitgevoerd? Welke procesonderdelen worden er geleverd en wanneer?’ Een goede voorbereiding
voor eventuele vragen.

Na een middag break is het tijd om op pad te gaan. Jij gaat langs de werkplaats van de leverancier om de vorderingen te bekijken van de bestelde apparatuur. Ook hier kijk jij met een scherpe blik, want worden de machines gemaakt volgens de afgesproken specificaties? Waar nodig, lever jij hier input.

Aan het einde van de middag bel jij jouw collega op voor een korte update en alle vorderingen die hebben plaatsgevonden. Op naar de volgende fase en na een succesvolle oplevering, op naar het volgende project!


Over Duynie Group

Duynie Group is marktleider in Europa en continue op zoek naar innovatieve oplossingen voor het circulair verwaarden en upcyclen van co-producten. Deze co-producten ontstaan uit productie van voedsel, dranken en biobrandstoffen. Deze co-producten zijn grondstoffen waar vervolgens weer nieuwe producten uit geproduceerd worden. Op deze manier dragen we bij aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!


Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energieopwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector en een New Business afdeling die continue werkt aan nieuwe en nog betere modellen voor het opwaarderen van deze coproducten.

Vereisten

Wat breng jij mee?

 • Minimaal afgeronde HBO-opleiding met (proces)technisch achtergrond bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde (WTB) of procesengineering. Heb jij vergelijkbare werkervaring of veel proceskennis? Dan ben je zeker ook welkom;
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Jij kan helder communiceren met verschillende stakeholders; 
 • Jij hebt een goede helicopterview;
 • Jij vindt het niet erg om af en toe binnen Europa te reizen (± 30% per maand);
 • Jij bent flexibel en beschikt over een pragmatische en resultaatgerichte werkinstelling; 
 • Jij bent leergierig en hebt ambitie om door te groeien.

Wat krijg jij ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de €2.900,- en €4.200,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante werkervaring);
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Winstdelingsregeling;
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Na het inwerktraject is het mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken. Jij ontvangt €2,35 netto thuiswerkvergoeding; 
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega's.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie
 • Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 2.900 - € 4.200 per maand
Techniek

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!