Overslaan naar content

Specialist Smeertechnisch Onderhoud

Op locatie
 • Hoogkerk
€ 3.000 - € 4.500 per maandTechniek

Functieomschrijving

Ben jij technisch onderlegd en ben je altijd op zoek naar manieren om te verbeteren? Werk je graag zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dit een functie voor jou!


Voor onze productielocatie te Groningen (Vierverlaten) zijn wij op zoek naar een:


Specialist Smeertechnisch Onderhoud


Wat ga je doen?

In deze functie als Specialist Smeertechnisch Onderhoud (SMTO) ben je verantwoordelijk voor de juiste smering van machines en installaties. Jij zorgt er (letterlijk) voor dat de fabriek zo soepel mogelijk draait. Jij zorgt voor de juiste toepassing van verschillende smeertechnieken en beheert de oliewissel- en smeerschema’s. Deze schema’s stel je op en je zorgt voor de benodigde controle en uitvoering. Je houd je dan ook veel bezig met de planning- en uitvoering van vetsmeerrondes, olieanalyses en het verhelpen van storingen aan automatische smeerinstallaties. Je werkt hierbij mogelijk samen met externe specialisten die ondersteunen bij het uitvoeren van smeerrondes.


Correcte smering is van essentieel belang voor het productieproces en het draagt enorm bij aan het preventieve onderhoud van machines en installaties. Je gaat daarom ook aan de slag met het actualiseren van bestaande (verouderde) smeerschema’s en analyseert- en beoordeelt meetgegevens en rapportages. Je werkt daarnaast nauw samen met de Maintenance Engineer aan de verdere verbetering van het predictieve onderhoudsplan. 


In deze functie rapporteer je aan de Teamleider Onderhoud WTB.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde Mbo 4 opleiding richting Werktuigbouwkunde;
 • Bij voorkeur beschik je over een relevante, aanvullende opleiding (bijv. basis smeermethoden & olieanalyses - MLT1) of je bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt minimaal enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke werkomgeving
 • Competenties die bij jou passen: plannen, organiseren, zelfstandig, proactief, leergierig, inventief. Daarnaast werk je veilig, ordelijk en netjes.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
 • Je gaat aan de slag bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!
 • Een basissalaris tussen €3.000,- en €4.500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • 23 ADV-dagen (o.b.v. 40-urige werkweek) welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor een totaaloverzicht van de voorwaarden.


Over Cosun Beet Company

Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.

Bekijk deze video voor meer inzicht in het productieproces en informatie over de organisatie.


Informatie?

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Wichard de Groot (HR Recruitment Specialist, #LI-WD1) via 06-20879943.


Enthousiast geworden?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.


Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

Op locatie
 • Hoogkerk, Groningen, Nederland
€ 3.000 - € 4.500 per maand
Techniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!