Overslaan naar content

QA/QC-Specialist Protein

Op locatie
 • Dinteloord
€ 3.300 - € 4.900 per maandQESH

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een HBO-opleiding op het gebied van kwaliteit, voeding of microbiologie? Krijg je energie van het proactief aanpakken van kwaliteitsvraagstukken en het continu verbeteren van zowel productkwaliteit als de werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!


QA/QC Specialist Protein

(24 uur)


Over ons
Je gaat werken voor Cosun Protein dat gevestigd is in Dinteloord. Hier zal je werkzaam zijn in ons moderne Cosun innovation center. Daarnaast zal je voor audits en klantenbezoek af en toe naar het buitenland moeten reizen. Cosun Protein is verantwoordelijk voor het produceren en in de markt zetten van plantaardige eiwitten voor Cosun. Het eerste product is Tendra, een Fava eiwit isolaat. Cosun is een moderne, solide, toekomstgerichte coöperatie, ontstaan in Nederland en met de wereld als werkterrein. Wij kennen de enorme potentie van planten en weten deze om te zetten naar bruikbare oplossingen voor iedere dag. Cosun produceert niet alleen plantaardige ingrediënten en voedingsmiddelen voor mens en dier, maar ook groene, biobased oplossingen en energie. We begrijpen dat onze kennis en kunde van toegevoegde waarde is voor het realiseren van Cosun Unlock25 strategie.


Wat ga je doen?

In deze functie speel je samen met een collega een essentiële rol binnen Cosun Protein. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het kwaliteitssysteem en de uitvoering van het administratieve proces. Je zorgt ervoor dat de kwaliteitsgegevens goed toegankelijk zijn in het kwaliteitsmanagementsysteem, zodat productieprocessen geanalyseerd en verbeterd kunnen worden. Daarnaast waarborg je de gestelde (wettelijke) normen en regels met betrekking tot ons product, milieu en kwaliteitseisen, en houd je klantwensen in het oog. Je hebt direct contact met klanten en leveranciers over kwaliteitsvraagstukken en productkwaliteit. Ook registreer, behandelt en volg je klachten en afwijkingen op kwaliteitsgebied op, waarbij je preventieve en correctieve acties onderneemt. Verder bereid je interne en externe audits voor en werk je actief aan verbeterpunten. Tot slot stel je samen met collega’s rapportages op voor het managementteam en lever je informatie aan voor managementreviews.

Vereisten

Wat breng jij mee?

 • Afgeronde HBO-opleiding in kwaliteit, voeding of microbiologie, met een praktische en proactieve instelling.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een industriële omgeving.
 • Kennis en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen zoals IFS, BRC, HACCP en ISO.
 • Bereidheid om internationaal te reizen.
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een salaris tussen de €3.300,- en €4.900,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor het totaaloverzicht van voorwaarden.


Informatie
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Tim Veerman, COO Cosun Protein. Telefoonnummer: +31 (165) 744279


Enthousiast over de functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt solliciteren via onderstaande button en je sollicitatiebrief en motivatie richten aan Stella van Schaik, HR Specialist.

Op locatie
 • Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.300 - € 4.900 per maand
QESH

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!