Overslaan naar content

Project Engineer Instrumentatie

Op locatie
 • Hoogkerk
€ 4.000 - € 5.500 per maandTechniek

Functieomschrijving

Wil jij als specialist het verschil maken in een uitdagende procesomgeving? Ben je op zoek naar een zelfstandige -en veelzijdige functie en wil je meegroeien met de nieuwste technologie? Dan is deze functie iets voor jou!


Project Engineer Instrumentatie

Wat ga je doen?

Wanneer je aan de slag gaat als Engineer Instrumentatie werk je samen met een gedreven team van technici en technologen. Je zit dicht op de uitvoering en verricht werkzaamheden voor veel verschillende installaties. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en maken van tekeningen voor instrumentatie en gaat aan de slag met detailontwerpen voor instrumenten in de fabriek. Je ontwikkelt het E&I ontwerp, werkt het ontwerp uit in elektrische schema’s en herziet de schema’s. Hierbij hou je rekening met wettelijke richtlijnen en bijbehorende normen.


Je verricht technisch onderzoek en maakt een selectie van materialen voor instrumenten op basis van de wensen en specificaties. Denk hierbij aan instrumentatie voor het meten van druk, niveau, temperatuur en flow. Ook gaat het om regelventielen, afsluiters, pneumatiek, besturingssystemen en industriële netwerkinstrumentatie. Het doel van de functie is onder andere het selecteren van de juiste instrumentatie voor diverse projecten. Na het voltooien van de selectie lever je ook een bijdrage aan de implementatie; je zorgt voor een calculatie, borgt de kwaliteit en stelt een gedegen planning op.


In deze rol heb je regelmatig contact met opdrachtgevers, leveranciers en interne collega’s. Als Engineer Instrumentatie kom je in aanraking met veel verschillende aspecten van de techniek. Uiteraard werk je samen met diverse disciplines (proces, E&I onderhoud, werktuigbouwkunde) en heb je bijvoorbeeld te maken met explosieveiligheid en instrumentele beveiligingen.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde Hbo-opleiding richting Elektrotechniek, Energietechniek of Technische Informatica;
 • Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring als Engineer E&I, ook stage-ervaring is hierbij waardevol!
 • Je kunt uit de voeten met AutoCAD (Electrical) en E-plan of bent bereid hier een cursus voor te volgen;
 • Je werkt graag zelfstandig en bent communicatief vaardig.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitstekend salaris van €4.000,- tot €5.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • 23 ADV-dagen (o.b.v. 40-urige werkweek) welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor een totaaloverzicht van de voorwaarden.


Over Cosun Beet Company

Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.


Bekijk deze video voor meer inzicht in het productieproces en informatie over de organisatie.


Contact en informatie

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature en wil je meer weten? Neem dan contact op met Freerk Baving via 06-46016894.


Enthousiast geworden?

Weet jij genoeg en kun je niet wachten? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt je sollicitatie richten aan Wichard de Groot (HR Specialist Recruitment).

Op locatie
 • Hoogkerk, Groningen, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Techniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!