Skip to content

Wie zijn wij?

Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voedingenergie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.

Daar beelden meer zeggen dan woorden ...

Arbeidsvoorwaarden uitgelicht

Informele werksfeer met leuke collega’s

Verschillen in inzichten, achtergronden, voorkeuren en stijlen maken ons ongelooflijk rijk.

25 vakantiedagen en 23 ADV

En vind je het teveel dan verkoop je ze!

13e maand

Fijn zo na de dure feestmaand.

Hybride werken

Waarbij je twee dagen vanuit huis kan werken bij een 40-urige werkweek.

Vitaliteit

Fitnessplan en collectieve zorgverzekering.

Flexibele werktijden

Start tussen 7.00 uur en 9.30 uur. Einde werkzaamheden tussen 15.30 uur en 19:00.

Is bij jou het glas altijd halfvol, denk jij in oplossingen en zit je boordevol energie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom jij ons team versterken?

Onze Strategie

The plant is our hero!

We geloven in een cultuur van samenwerking, open communicatie en respect, waarbij iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stem te laten horen.

"Bij Cosun Beet Company draait alles om groei, innovatie en duurzaamheid. We zijn trots op onze rol als 's werelds groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker. Bij ons krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf dat bijdraagt aan een betere toekomst.

Bij Cosun Beet Company streven we ernaar om onze medewerkers te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin je kunt excelleren, je vaardigheden kunt ontwikkelen en je ambities kunt realiseren.

Als onderdeel van ons team heb je de kans om te werken aan uitdagende projecten en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Je zult samenwerken met gepassioneerde professionals die streven naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. Daarnaast bieden we een competitief salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Cosun Beet Company geloven we ook sterk in duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zetten ons in voor een circulaire economie en dragen bij aan een beter milieu. Als medewerker kun je trots zijn op het feit dat je bijdraagt aan een duurzame toekomst!

Kortom, bij Cosun Beet Company krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, je passie te volgen en een verschil te maken. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een groenere en duurzamere wereld."

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment

Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek