Skip to content

Wie zijn wij?

Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voedingenergie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.

Since images speak louder than words, you can already watch our company video here to see exactly what we do.

Some of our benefits...

Informal work atmosphere with nice collegues

We embrace diversity and everyone matters, because different points of view, backgrounds, preferences and styles make us unbelievably rich.

25 vacation days + 23 working hours reduction days (ADV)

And do you think almost 10 weeks is too much? Then you can sell 10 days (based on a 40-hour work week) for 4% extra salary for example.

13th month of salary!

Nice after the expensive holidays

Hybrid work

Where you can work from home for two days a week (based on a 40-hour work week)

Vitality

A yearly budget of €450,- euro, bicycle plan, fitness scheme.

Flexibel work hours

Start between 7.00 AM and 9.30 AM. End between 3.30 PM and 7.00 PM. Minimum of 6 hours and maximum of 9 hours per day.

We want to be a great place to work. Together we are Duynie Group.

  • Passionate : Energy, fun and courage.

  • Enterprising: Market insight, Time to Market, Result Driven.

  • Innovative: Creative, Out of the box, Always ahead.

  • Reliable: Trust - We are open, honest and transparent. Lead by example.

Onze Strategie

The plant is our hero!

We geloven in een cultuur van samenwerking, open communicatie en respect, waarbij iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stem te laten horen.

"Bij Cosun Beet Company draait alles om groei, innovatie en duurzaamheid. We zijn trots op onze rol als 's werelds groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker. Bij ons krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf dat bijdraagt aan een betere toekomst.

Bij Cosun Beet Company streven we ernaar om onze medewerkers te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin je kunt excelleren, je vaardigheden kunt ontwikkelen en je ambities kunt realiseren.

Als onderdeel van ons team heb je de kans om te werken aan uitdagende projecten en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Je zult samenwerken met gepassioneerde professionals die streven naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. Daarnaast bieden we een competitief salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Cosun Beet Company geloven we ook sterk in duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zetten ons in voor een circulaire economie en dragen bij aan een beter milieu. Als medewerker kun je trots zijn op het feit dat je bijdraagt aan een duurzame toekomst!

Kortom, bij Cosun Beet Company krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, je passie te volgen en een verschil te maken. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een groenere en duurzamere wereld."

More information needed? Contact us!

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment

Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek