Overslaan naar content

Onderhoudsmonteur Wtb / Procesoperator

Op locatie
  • Dinteloord
€ 2.900 - € 4.500 per maandTechniek

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende job met veel afwisseling en ben jij in het bezit van een MBO 4 diploma in technische richting (bijvoorbeeld WTB of AOT)? Dan zijn we wellicht naar jou op zoek!

Binnen de locatie Dinteloord zijn wij op zoek naar een:


Onderhoudsmonteur Wtb / Procesoperator


Over Cosun Beet Company

Daar beelden meer zeggen dan woorden kan je deze video bekijken voor een totaalbeeld.


Wat ga je doen?

Als Procesoperator ben je tijdens de bietencampagne (van september t/m januari) in een 5 ploegendienst werkzaam in de suikersectie onder leiding van de productieleider. Afwisselend ben je inzetbaar als zowel procesoperator als onderhoudsmonteur. In het voorjaar maak je onderdeel uit van de diksapraffinage organisatie waar eveneens 4 tot 6 weken in 5 ploegen wordt gewerkt. Buiten de productieperiode word je, onder leiding van een Teamleider Wtb, in dagdienst ingezet als Onderhoudsmonteur Wtb.

Als procesoperator ben je werkzaam in het hart van ons bedrijf. Je regelt en bedient de (deel-)processen binnen jouw werkgebied en draagt zorg voor optimalisaties van de procesonderdelen. Dit omvat ondermeer: beslissen over de procesvoering met als doel een juiste afstemming tussen product, proces en installaties. Het stellen van voorwaarden in de voortgang van het proces en het opheffen van procesverstoringen binnen het werkgebied. Daarnaast geef je uitvoering aan de veldwerkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteits-, arbo- en milieuvoorschriften. Als Procesoperator in de productieperiode denk je mee in het verbeteren van preventief en predictief onderhoud en je lost 1e lijns storingen op.

In de functie van Onderhoudsmonteur ben je buiten de campagne en diksapraffinage in dagdienst verantwoordelijk voor het Wtb onderhoud voor een deel van de productie-installatie en je draagt bij aan het realiseren van onderhouds- en investeringsprojecten. Dit omvat ondermeer: het analyseren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Begeleiden, indien nodig, van collega’s en derden. Voorstellen doen t.a.v. het bijstellen en optimaliseren van onderhoudsplannen. Het productie gereed opleveren van installaties.

Vereisten

Wat neem je mee?

Voor deze combinatiefunctie zoeken wij kandidaten met minimaal een afgeronde opleiding op mbo-niveau 4 Wtb. Je bent bereid tot het volgen van een meerjarige interne werkplek opleiding tot Procesoperator. Tevens ben je gedreven en flexibel en in staat om in beide functiedisciplines jaarrond mee te denken. Werken in vijf ploegendienst is voor jou geen probleem.


Wat krijg je ervoor terug?
Een functie met veel vrijheid, waarbij je in de koude wintermaanden een lekker centje bij kan verdienen met de ploegentoeslag en in de zonnige zomermaanden met familie en vrienden leuke activiteiten kan ondernemen in de avonden en weekenden.

Een sociaal bedrijf waar de gemiddelde aantal dienstjaren rond de 18,2 jaar ligt, waarbij je als werknemer echt wat kan bereiken en eigen ideeën kan inbrengen.
Daarmaast krijg je: 

  • Een salaris tussen de €2.900,- en €4.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
  • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
  • Klik hier voor het totaaloverzicht van voorwaarden.


Informatie en sollicitatie:

Meer informatie over de inhoud van de functie kun je verkrijgen bij Richard van der Heijden, Manager Techniek, tel.: +31651744195. Of Marco de Vries, Manager Productie, tel.: +31165525420. 


Enthousiast?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik (HR Specialist Recruitment, #LI-SV1).

Op locatie
  • Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.900 - € 4.500 per maand
Techniek

of

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!