Overslaan naar content

EMRA Specialist IT/OT

Dinteloord€ 3.300 - € 4.900 per maandTechniek

Functieomschrijving

Bij Cosun Beet Company hebben we een uitdagende positie beschikbaar voor een gedreven IT/OT EMRA Specialist. In deze rol ben je de spil in het beheren, onderhouden en optimaliseren van onze cruciale IT- en OT-systemen binnen een productieomgeving. Als jij een ervaren specialist bent die gedijt in een industriële omgeving, lees dan verder voor de vacature van:


EMRA-Specialist IT/OT


Wat ga je doen?

EMRA staat voor Elektro Meet en Regel Automatiseringstechniek. Een EMRA-specialist IT/OT, ook bekend als een EMRA-specialist Industrial Technology/Operational Technology, is verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van IT/OT-systemen binnen een industriële omgeving. Je bent de drijvende kracht achter het beheren en onderhouden van verschillende systemen.


In de rol van EMRA-Specialist IT/OT ben je verantwoordelijk voor:

 • Camera- en beveiligingssystemen: Onderhoud en beheer van camerasystemen en beveiligingssystemen voor optimale bewaking en veiligheid van mens en machines.
 • Gebouwbeheersysteem: Toezicht houden op het gebouwbeheersysteem dat de technische installaties in onze faciliteiten regelt.
 • Brandmeldinstallatie (BMI): Onderhouden en beheren van het BMI-systeem en het netwerk voor brandmeldinstallaties.
 • · Weegsystemen, analyzers (LMS): Garanderen van het correct functioneren van weegsystemen voor grondstoffen en producten, inclusief dataverwerking.

Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van:

 • Netwerkbeheer: Zorgdragen voor de betrouwbare werking van industriële netwerken/protocollen, waaronder Profibus, Asibus, Profinet, ethernet, EtherNet/IP en glasvezelverbindingen. Het verhelpen van storingen en het maken van analyses. Netwerktekeningen in het veld beheren en zorg dragen dat deze up-to-date zijn. Je bent bekend met Cyber security je overziet gevaren en draagt zorg dat dit volgens de Cosun standaarden wordt toegepast.
 • Distributed Control System (DCS): Onderhoud en beheer van het besturingssysteem van de fabriek. Mee signaleren van de gezondheid van het systeem. Je bent hierin het verlengstuk van de PA engineers en OT-specialist voor de veldwerkzaamheden. Te denken aan I/O kaarten, switches, netwerksegmenten etc.
 • Koppeling OT/IT: Verantwoordelijk voor de naadloze integratie en communicatie tussen operationele technologie (OT) en informatietechnologie (IT).

In de rol van EMRA IT/OT Specialist heb je dus een breed takenpakket waarbij je deels uitvoerend/aansturend aan het werk bent, maar tevens ook zorgdraagt voor het beheren van de werkinstructies en het uitdragen van nieuwe werkwijze binnen afdeling besturing en trainen en implementeren van nieuwe technieken en installaties. Je ondersteunt hierbij zelf bij complexe problemen/storingen en analyse, maar je biedt tevens ondersteuning aan monteurs bij complexe technische problemen. Al met heb je dus een veelzijdige, maar ook vooral zelfstandige rol.

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Een MBO4 opleiding, bij voorkeur in de richting van IT/OT, Elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Ervaring met het beheren en onderhouden van IT/OT systemen, bij voorkeur in een industriële omgeving;
 • Kennis van netwerken en ervaring met systemen zoals Profibus, Asibus, Profinet en LMS;
 • Zelfstandigheid, enthousiasme en de drive om een specialistische rol te vervullen.
 • Leergierig zijn in nieuwe technieken/technologieën
 • IEC62443 kennis is een pre


Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen de €3.300,- en €4.900,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor het totaaloverzicht van voorwaarden.


Informatie:

Nadere informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Remco Hertogs, Teamleider EMRA. Telefoon: +31 (6) 23362625.


Enthousiast?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik (HR Specialist Recruitment).

Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.300 - € 4.900 per maand
Techniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRSWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!