Zum Inhalt springen

Business Analist Finance

Op locatie
 • Nijmegen
€ 3.800 - € 5.500 per maandFinance

Functieomschrijving

Ben je een expert in finance, maar liever bezig met het verbeteren van ICT systemen dan dat je de administratie zelf verzorgt? Doorzie je processen en kun je die door vertalen naar geautomatiseerde oplossingen? Werk je graag voor een groeiende internationale organisatie met handels- als productiebedrijven in meer dan 20 landen? En word je gelukkig van een flinke dosis aan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Voor de afdeling Finance van Duynie Group te Nijmegen zijn wij op zoek naar een:

Business Analist Finance

(32 - 40 uur)


Wat ga je doen?

In deze zelfstandige functie waarin je zelf je koers bepaalt krijg je veel verantwoordelijkheid en opereer je volledig onafhankelijk binnen de beschikbare kaders. Je spart met collega’s over de beste manier waarop de financiële processen kunnen worden geautomatiseerd en laat dit vervolgens door ICT specialisten ontwikkelen.


Je doorloopt de hele cyclus. Hierbij kan je denken aan het in kaart brengen van de verschillende bedrijfsprocessen, implementatie van het systeem, geven van gebruikerstrainingen op locatie, het oplossen van problemen van de users in binnen en buitenland (eventuele bugs in het systeem gaan naar onze ICT afdeling, maar hiervoor ben je wel het aanspreekpunt), modificeren van het systeem na veranderingen in wetgeving of bedrijfsprocessen etc.


In het begin zal je starten in het implementatieteam, dat bezig is om het nieuwe Microsoft Dynamics 365 systeem bij alle Duynie Group bedrijven in gebruik te nemen, om helemaal vertrouwd te raken met de systemen. Hierna zal je deel gaan uitmaken van het Finance team. Het is belangrijk dat je de processen binnen Finance kent, want met deze kennis begrijp je jouw Finance collega’s, waarbij je op de afdeling zit, het beste in hun wensen.


De vijf belangrijkste taken / verantwoordelijkheden:

 • Verantwoordelijk voor de implementatiefase (o.a. geven van gebruikerstrainingen op locatie).
 • Verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het ERP / CRM systeem.
 • Verantwoordelijk voor aanpassingen binnen het ERP / CRM systeem n.a.v. wijzigingen in wetgeving (compliance) en bedrijfsprocessen of bij nieuwe product lanceringen.
 • Afstemmen en verbinding zoeken met Key Users in binnen en buitenland en het beantwoorden van vragen en oplossen van problemen voor deze groep.
 • Testscenario’s doorlopen met elkaar bij regressietesten.


Over Duynie:

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelen en bio ethanol industrieën. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Finance en goed inzicht in boekhouding.
 • Uitstekende kennis van de Engelse taal.
 • Bereidheid om af en toe te reizen in binnenland, maar ook naar o.a. Slowakije, Duitsland, UK etc. (zeker tijdens de implementatie ben je geregeld een week in het buitenland voor het geven van gebruikerstrainingen).
 • Bereidheid om 1 dag per week op het Centraal Kantoor te Alphen a/d Rijn te werken. 
 • Affiniteit met systemen is een must. Kennis van Microsoft Dynamics, AMCS (TMS) en / of Readsoft is een pré.
 • Een heel sterk analytisch vermogen (Wat is de oorzaak? Wat is het gevolg? Welke opties hebben we? Welke optie is het beste? Waarom? Wat voor gevolg heeft het voor de business?).
 • Vermogen om te kunnen verbinden, enthousiasmeren en overtuigen.
 • Zelfstandigheid & een “can do” mentaliteit.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de € 3.800,- en €5.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante werkervaring);
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Krijg je deze niet op? Dan mag je je bovenwettelijk verlof verkopen voor extra salaris;
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus;
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Flexibele werktijden en (na het inwerktraject) is een dag thuiswerken mogelijk;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega's.


Enthousiast geworden?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Berend Benraad (Recruiter).


*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Op locatie
 • Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 3.800 - € 5.500 per maand
Finance

of

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!