Overslaan naar content

Daar beelden meer zeggen over woorden ...

Stage vergoeding

MBO €175,-

HBO €350,-

WO €350,-

Sennah Reijns

HR Support Recruitment: Stage vacatures In verband met AVG worden (open) sollicitaties via Whatsapp niet behandeld. Hiervoor dien je het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment - Stages Duynie

Stage Technologie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de richting van technologie? En volg je momenteel een hbo- of WO-opleiding in de richting van technologie of levensmiddelentechnologie? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor Novidon in Nijmegen zijn wij op zoek naar een stagiair: TechnologieOver: Novidon is in 2004 opgericht met twee vestigingen in Nijmegen en Veurne (België). In 2008 is hier Wrexham (UK) bijgekomen. Binnen Novidon nemen we het snijzetmeel af wat in de aardappelverwerkende industrieën vrij komt. Voor de leverancier is dit aardappelzetmeel een bijproduct, terwijl wij het in onze productie verwaarden tot een sustainable zetmeelproduct (met kwalitatief goede eigenschappen).

Daar beelden meer zeggen dan woorden kan je deze video over Novidon bekijken voor een totaalbeeld.Wat ga je doen? De snijzetmeel grondstof wordt op deze locaties aangevoerd in verschillende kwaliteiten, dat de verwerkbaarheid in de productie beïnvloed. Tijdens de stage ga je samen met andere collega’s onderzoeken wat de eigenschappen zijn van het snijzetmeel die de verwerkbaarheid beïnvloeden. Daarnaast ga je ook kijken wat er bij de leverancier gebeurt voordat het geleverd wordt. Mogelijk zal je ook bezoeken nemen op de andere locaties van Novidon in Veurne (België) en Wrexham (Engeland).Wat breng je mee? Volg jij een Hbo- of Wo-opleiding in de richting van technologie en ben je vanaf augustus beschikbaar? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

 • Initiatiefrijk is, je benadert en overlegt met collega’s om opdrachten uit te voeren;    

 • Een proactieve houding heeft, om zelf opdrachten uit te werken en op te pakken;

 • Sociaal is, je houdt ervan om onderzoek te doen en te sparren met je collega’s;    

 • Sterke communicatieve vaardigheden bezit.Wat krijg je er voor terug?

 • Je komt te werken in een multidisciplinair en enthousiast team. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties;

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie;

 • Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar en niveau);

 • Een inspirerende werkomgeving binnen Novidon.Informatie: Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rianne Willems (Project Manager R&D). Telefoonnummer: +31 (6) 51790361. Of Liset de Veer (QA Manager). Telefoonnummer: +31 (6) 11801290.

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Brinn Nagtegaal, HR Stagiair.

Stage HR Alphen aan den Rijn

Ben jij een enthousiaste en proactieve 2e of 3e jaars student Human Resource Management? Zoek jij een (meewerk)stage voor minimaal 2 dagen in de week? Wil jij werken bij een organisatie met een sterke focus op duurzaamheid? Duynie Group in Alphen aan den Rijn biedt een stageplek voor een gemotiveerde HR-Stagiair!Wat ga je doen?

Als stagiair bij Duynie Group krijg jij de kans om diverse HR-werkzaamheden op te pakken. Daarbij is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je bezig met het screenen van CV’s en het bellen van kandidaten, de andere dag help je met het coördineren van het onboardingsproces van nieuwe medewerkers. Daarnaast omvat jouw stage de volgende werkzaamheden:  

Denk hierbij aan:

 • Opstellen en uitzetten van vacatures;

 • Inplannen van gesprekken met sollicitanten;

 • Beheren van onze carrièrewebsite;

 • Verbetervoorstellen opmaken van HR-processen binnen de organisatie;

 • Personeelsdossiers updaten;

 • Meedenken aan ‘Employer branding’.

Over Duynie:

Duynie Group is marktleider in Europa en continue op zoek naar innovatieve oplossingen voor het circulair verwaarden en upcyclen van co-producten. Deze co-producten ontstaan uit productie van voedsel, dranken en biobrandstoffen. Deze co-producten zijn grondstoffen waar weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Op deze manier draagt Duynie bij aan een circulaire economie en maken de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energieopwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector en de levensmiddelenindustrie. Daarnaast hebben we een New Business afdeling die continue werkt aan nieuwe en nog betere modellen voor het opwaarderen van deze co-producten.Wat breng je mee?

 • Jij bent een 2e of 3e jaars HBO HRM student;

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als in geschrift;

 • Je bent proactief, enthousiast en je hebt een servicegerichte instelling;

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en hebt sterke sociale vaardigheden.Wat krijg je er voor terug?

Bij Duynie Group krijg jij de kans om een leerzame en uitdagende stage te lopen. Je draait mee met de HR-afdeling mee als een volwaardige collega en krijgt genoeg variatie in de werkzaamheden zodat je met veel facetten van het HR-vakgebied ervaring op kan doen. Ook is er ruimte voor eigen ideeën en initiatief waar het gaat om de invulling van (nieuwe) projecten en werkzaamheden. Woon jij meer dan 10 kilometer van de locatie, dan krijg jij 0,23 ct per kilomter vergoed. Daarnaast krijg jij een stagevergoeding.Enthousiast over deze stage?

Dien dan jouw sollicitatie in middels de sollicitatiebutton! Geef in je sollicitatie aan in welke periode jouw stage dient plaats te vinden en voor hoeveel uur en welke dagen per week.Stage Quality

Ben jij een gedreven student op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw creativiteit en zakelijk inzicht kunt combineren? Vind je het leuk om kennisontwikkeling te faciliteren binnen bedrijven? En volg je momenteel een HBO-opleiding in de richting van Voedingsmiddelentechnologie of Kwaliteit? Dan ben jij de stagiair die we zoeken!

 

Wat ga je doen? Op onze locatie in Nijmegen Lindehoutseweg kom je te werken op de afdeling Quality. Tijdens de stageperiode ga je werken aan het ontwikkelen van een inwerkprogramma/opleidingsplan voor Duynie Feed EU op het gebied van kwaliteit. Deze opleiding is bedoeld voor zowel nieuwe als huidige medewerkers, bijvoorbeeld inkopers, planners, chauffeurs en productiemedewerkers. Inmiddels zijn er binnen Duynie Feed Europe 17 verschillende landen. Het inwerkprogramma/opleidingsplan zal opgedeeld worden in modules, waarbij er algemene modules ontstaan, maar ook specifieke modules per afdeling. Bij de ontwikkeling van het opleidingsplan is het belangrijk om na te denken over: doelgroep, functieniveau en welke inhoud voor welke doelgroep. Door in gesprek te gaan met verschillende managers binnen Duynie Feed EU weet jij het opleidingsplan op maat te maken.

Duynie Group, waarvan Duynie Feed EU een onderdeel is, is continue op zoek naar innovatieve oplossingen voor het circulair verwaarden en upcyclen van co-producten. Deze co-producten ontstaan uit productie van voedsel, dranken en biobrandstoffen. Deze co-producten zijn grondstoffen waar vervolgens weer nieuwe producten uit geproduceerd worden. Deze producten worden ingezet in de volgende segmenten: feed, food, petfood en technical. Op deze manier dragen we via Duynie serieus bij aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!Wat breng je mee? • Jij bent 3e of 4e jaars student en volgt een HBO opleiding in de richting van Quality, Food & Business, Agribusiness of een soortgelijke studie;

• Jij beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;

• Jij hebt een hands-on-mentaliteit en kan goed samenwerkingen;

• Jij bent creatief in vormgeving en denkt hierbij out-of-the box.

Wat krijg je er voor terug?

• Je komt te werken in een multidisciplinair en enthousiast team. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties;

• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie;

• Een stagevergoeding tussen de €350,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;

• Een inspirerende werkomgeving binnen Duynie Group.Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Berend Benraad (HR Specialist Recruitment). Uiteraard kun je bij vragen ook via deze weg contact opnemen.