Overslaan naar content

Daar beelden meer zeggen over woorden ...

Stage vergoeding

MBO €315,- tot €375,-

HBO €500,- tot €565,-

WO €565,- tot €630,-

Sennah Reijns

HR Support Recruitment: Stage vacatures In verband met AVG worden (open) sollicitaties via Whatsapp niet behandeld. Hiervoor dien je het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment - Stages Duynie

Stage Technologie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de richting van technologie? En volg je momenteel een hbo- of WO-opleiding in de richting van technologie of levensmiddelentechnologie? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor Novidon in Nijmegen zijn wij op zoek naar een stagiair: TechnologieOver: Novidon is in 2004 opgericht met twee vestigingen in Nijmegen en Veurne (België). In 2008 is hier Wrexham (UK) bijgekomen. Binnen Novidon nemen we het snijzetmeel af wat in de aardappelverwerkende industrieën vrij komt. Voor de leverancier is dit aardappelzetmeel een bijproduct, terwijl wij het in onze productie verwaarden tot een sustainable zetmeelproduct (met kwalitatief goede eigenschappen).

Daar beelden meer zeggen dan woorden kan je deze video over Novidon bekijken voor een totaalbeeld.Wat ga je doen? De snijzetmeel grondstof wordt op deze locaties aangevoerd in verschillende kwaliteiten, dat de verwerkbaarheid in de productie beïnvloed. Tijdens de stage ga je samen met andere collega’s onderzoeken wat de eigenschappen zijn van het snijzetmeel die de verwerkbaarheid beïnvloeden. Daarnaast ga je ook kijken wat er bij de leverancier gebeurt voordat het geleverd wordt. Mogelijk zal je ook bezoeken nemen op de andere locaties van Novidon in Veurne (België) en Wrexham (Engeland).Wat breng je mee? Volg jij een Hbo- of Wo-opleiding in de richting van technologie en ben je vanaf augustus beschikbaar? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

 • Initiatiefrijk is, je benadert en overlegt met collega’s om opdrachten uit te voeren;    

 • Een proactieve houding heeft, om zelf opdrachten uit te werken en op te pakken;

 • Sociaal is, je houdt ervan om onderzoek te doen en te sparren met je collega’s;    

 • Sterke communicatieve vaardigheden bezit.Wat krijg je er voor terug?

 • Je komt te werken in een multidisciplinair en enthousiast team. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties;

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie;

 • Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar en niveau);

 • Een inspirerende werkomgeving binnen Novidon.Informatie: Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rianne Willems (Project Manager R&D). Telefoonnummer: +31 (6) 51790361. Of Liset de Veer (QA Manager). Telefoonnummer: +31 (6) 11801290.

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Brinn Nagtegaal, HR Stagiair.

Stage Quality

Ben jij iemand die creatief is en ‘out of the box’ denkt? Vind je het leuk om kennisontwikkeling te faciliteren binnen bedrijven? En volg je momenteel een Hbo-opleiding in de richting van Kwaliteit of vormgeving? Dan ben jij de stagiair die we zoeken! Binnen Duynie Feed zijn we op zoek naar een stagiair: Opleiding Quality.

 

Over: Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa en binnenkort worden de eerste stappen naar buiten Europa ook gezet. We zijn een snelgroeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.Wat ga je doen? Op onze locatie in Nijmegen Lindehoutseweg kom je te werken op de afdeling Quality. Tijdens de stageperiode ga je werken aan het ontwikkelen van een inwerkprogramma/opleidingsplan voor Duynie Group op het gebied van kwaliteit, met in eerste instantie de focus op Duynie Feed Europe. Jij gaat je bezighouden met de vormgeving van e-learnings. Daarnaast zal je in gesprek moeten gaan met verschillende QA-managers binnen Duynie Group, maar ook met de managers van andere afdelingen.

Wat breng je mee? Volg jij een hbo-opleiding in de richting van kwaliteit of vormgeving en ben je minimaal 3 maanden beschikbaar? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

 • Een proactieve houding heeft, om zelf opdrachten uit te werken en op te pakken;   

 • Creatief is, om het opleidingsplan op een creatieve manier kan vormgeven;

 • Samenwerkend is, om goed met je collega’s te kunnen overleggen en samenwerken;

 • Talenkennis van Nederlands en Engels.Wat krijg je er voor terug?

 • Je komt te werken in een multidisciplinair en enthousiast team. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties;

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie; 

 • Een stagevergoeding tussen de €350,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar en niveau);     

 • Een inspirerende werkomgeving binnen Duynie Group.Informatie? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Annet Vermeulen, (Manager QA). Telefoonnummer: +31 (6) 15916312 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.

 

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Brinn Nagtegaal, HR Stagiair.