Skip to content

Daar beelden meer zeggen over woorden ...

Stage vergoeding

MBO €315,- tot €375,-

HBO €500,- tot €565,-

WO €565,- tot €630,-

Anne-Mei van Staaij

HR Stagiaire: Stages Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Brinn Nagtegaal

HR Stagiaire: Stages Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Stage Technologie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de richting van technologie? En volg je momenteel een hbo- of WO-opleiding in de richting van technologie of levensmiddelentechnologie? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor Novidon in Nijmegen zijn wij op zoek naar een stagiair: TechnologieOver: Novidon is in 2004 opgericht met twee vestigingen in Nijmegen en Veurne (België). In 2008 is hier Wrexham (UK) bijgekomen. Binnen Novidon nemen we het snijzetmeel af wat in de aardappelverwerkende industrieën vrij komt. Voor de leverancier is dit aardappelzetmeel een bijproduct, terwijl wij het in onze productie verwaarden tot een sustainable zetmeelproduct (met kwalitatief goede eigenschappen).

Daar beelden meer zeggen dan woorden kan je deze video over Novidon bekijken voor een totaalbeeld.Wat ga je doen? De snijzetmeel grondstof wordt op deze locaties aangevoerd in verschillende kwaliteiten, dat de verwerkbaarheid in de productie beïnvloed. Tijdens de stage ga je samen met andere collega’s onderzoeken wat de eigenschappen zijn van het snijzetmeel die de verwerkbaarheid beïnvloeden. Daarnaast ga je ook kijken wat er bij de leverancier gebeurt voordat het geleverd wordt. Mogelijk zal je ook bezoeken nemen op de andere locaties van Novidon in Veurne (België) en Wrexham (Engeland).Wat breng je mee? Volg jij een Hbo- of Wo-opleiding in de richting van technologie en ben je vanaf augustus beschikbaar? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

  • Initiatiefrijk is, je benadert en overlegt met collega’s om opdrachten uit te voeren;    

  • Een proactieve houding heeft, om zelf opdrachten uit te werken en op te pakken;

  • Sociaal is, je houdt ervan om onderzoek te doen en te sparren met je collega’s;    

  • Sterke communicatieve vaardigheden bezit.Wat krijg je er voor terug?

  • Je komt te werken in een multidisciplinair en enthousiast team. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties;

  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie;

  • Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leerjaar en niveau);

  • Een inspirerende werkomgeving binnen Novidon.Informatie: Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rianne Willems (Project Manager R&D). Telefoonnummer: +31 (6) 51790361. Of Liset de Veer (QA Manager). Telefoonnummer: +31 (6) 11801290.

Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Brinn Nagtegaal, HR Stagiair.