Overslaan naar content

Monteur WTB

Op locatie
 • Zwolle
€ 3.600 - € 4.500 per maandProcestechniek

Functieomschrijving

Ben jij die mechanisch specialist die onze technische dienst komt versterken? Krijg jij energie om in teamverband te werken aan verbeteringen?


De uitdaging

Als monteur WTB vervul je een sleutelrol in het handhaven van de betrouwbaarheid van onze mechanische installaties en utilities. Je bent verantwoordelijk voor installatiewerkzaamheden, inbedrijfstelling, reparaties, revisies en het verlenen van service. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid als installatieverantwoordelijke voor de mechanische systemen.

In deze functie ben je onderdeel van de afdeling technische dienst. Jij wordt aangestuurd door de teamlead maintenance & engineering.


Werk week: 40 uur per week

Locatie: Sensus Zwolle
Contract: Tijdelijk voor een periode van 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd

Publicatie datum: 26 januari 2024


Wat ga je doen?

 • Het zelfstandig opsporen, analyseren en oplossen van alle in de gehele fabriek;
 • Je verricht mechanische reparaties aan apparatuur alsmede elektrowerkzaamheden bij afwezigheid van de elektromonteurs;
 • Je plant en bereidt je eigen reparatiewerkzaamheden voor en verzorgt materialen via de daarvoor beschikbare systemen en documentatie;
 • Je bepaalt het benodigde onderhoud en inspecties van de mechanische apparatuur in overleg met leidinggevende;
 • Je organiseert het ingeplande onderhoud met de betreffende contractors en leveranciers;
 • Je bereidt zelfstandig reparaties, modificaties en vervangingsprojecten voor. En voert deze zelfstandig uit of middels het aansturen van contractors;
 • Je beheert inspectierapporten en andere relevante informatie van de mechanische installaties;
 • Je administreert werkzaamheden in het preventief onderhoudssysteem SAP;
 • Je draagt mede zorg voor het technisch onderdelen magazijnbeheer;
 • Je geeft de benodigde capaciteit aan bij complexe storingen;
 • Je stelt, in samenwerking met productie, de installatie af;
 • Je geeft instructies en technische aanwijzingen aan productiepersoneel en derden;
 • Draagt zorg voor kennisoverdracht naar operators met betrekking tot autonoom onderhoudstaken door het geven van technische trainingen;
 • Neemt de voorschriften in acht betreffende kwaliteit, arbo en milieu (o.a. NEN, HACCP, ISO), en de in het bedrijf geldende werkvoorschriften;
 • Consignatiediensten behoren tot de functie-eisen.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent in bezit van een MBO-4 diploma in de richting werktuigbouwkunde. Ook ben je in bezit van een VCA – Vol certificaat, of je bent bereid deze te behalen. Verder heb je kennis van geautomatiseerde onderhoudssystemen. Ervaring is de voedingsmiddelen is een pre. 


Wat bieden wij?

Sensus biedt een uitdagende positie in een dynamische omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar collega’s betrokken zijn in hun werk. Sensus heeft een eigen bedrijfs-cao (Cosun Beet Company, Sensus en Cosun hoofdkantoor) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een salaris tussen de €3.600 en 4.500 bruto per maand o.b.v. een 40 – urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee en mooie bruto netto verhouding);
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • 23 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Vitaliteitsbudget ter waarde van €450,-;
 • Een kilometervergoeding voor woon- /werkverkeer van €0,22 per gereden kilometer;
 • Cao a la carte – regeling;
 • Toegang tot een digitale leeromgeving met talloze E-learnings;
 • Fietsplan & fitnessregeling;
 • Collectieve zorgverzekering.

Wie zijn wij?

Sensus produceert en levert de innovatieve ingrediënten inuline en oligofructose, die van nature aanwezig zijn in cichoreiwortels. Onze cichoreiwortelvezels worden breed toegepast in de wereldwijde voedingsindustrie voor vezelverrijking, suiker- of vetvervanging of textuureigenschappen. Bewezen is dat deze ingrediënten gunstige eigenschappen hebben voor de menselijke gezondheid. Daarom worden ze veel gebruikt in gezondere voedingsproducten. Sensus heeft een toegewijd team dat nauw samenwerkt met klanten en zakenpartners om effectieve ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en op de markt brengen van voedingsproducten die bijdragen aan een gezonder leven. We zijn geïnspireerd door inuline en deze inspiratie is onze drive om samen met klanten lekkere, gezondere producten te maken.

Royal Cosun is een toonaangevende internationale coöperatie, in handen van zo’n 8.400 telers. Cosun ontsluit de volledige potentie van planten om op duurzame wijze, slimme plantaardige oplossingen te creëren voor huidige en toekomstige generaties. Samen met de vijf businessgroepen Aviko, Cosun Beet Company, Duynie Group, Sensus en SVZ ontwikkelt Cosun voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased producten en groene energie. Cosun werkt op een duurzame, circulaire en transparante manier samen met toeleveranciers en telers uit Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika, en met meer dan 4.000 medewerkers.


Heb je interesse?

Wij leren je graag kennen. Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op met Klaas Visser, teamlead maintenance & engineering klaas.visser@sensus.nl / +31630786656. Mail je sollicitatie met motivatie voor 20 februari 2024 naar het HR team: HR@Sensus.nl. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op inspiredbyinulin.com. Wil je meer weten over cichorei, kijk dan op www.cichorei.nl.

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
€ 3.600 - € 4.500 per maand
Procestechniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!