Overslaan naar content

Monteur E&I

Op locatie
 • Roosendaal
Procestechniek

Functieomschrijving

Ben jij praktisch, nauwkeurig, zelfstandig én hou je van een uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!


In deze functie voer je zelfstandig installatiewerkzaamheden, inbedrijfstelling, reparatie, revisie en service uit aan elektrotechnische en industriële installaties. Je maakt onderdeel uit van de technische dienst en rapporteert aan de werkvoorbereider/projectleider E&I.


Werk week: 40 uur per week

Locatie: Sensus Roosendaal

Contract: Periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Publicatie datum: 19 januari 2024


Wat ga je doen?

 • Je verricht specialistische montage- en of installatiewerkzaamheden met betrekking tot (nieuwe) elektrotechnische installaties en meet-en regelapparatuur.
 • Je lost tijdens de campagneperiode storingen zelfstandig en adequaat op.
 • Je neemt vanuit het vakgebied E&I deel aan projecten. Hieruit voortkomende werkzaamheden zijn o.a.: installatie werkzaamheden, uitvoeren van I/O checks, testen van installaties en technische oplevering.
 • Je doet aanbevelingen voor verbeteringen aan installaties.
 • Je meldt uitgevoerde werkzaamheden in SAP en voorziet van juiste gegevens en te nemen acties.
 • Het up to date houden van elektrotechnische tekeningen (PI&D’s).
 • Je draagt zorg voor kennisoverdracht aan operators door het geven van technische trainingen.
 • Je neemt de voorschriften in acht betreffende kwaliteit, arbo en milieu (o.a. NEN, HACCP en ISO).

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek, bij voorkeur niveau IV. Daarnaast heb je kennis van meet- & regeltechniek (bijvoorbeeld PIT-1, PIT-2 en PIT-3) en laagspanning (NEN-EN 20110-1/NEN 3140). Ook heb je kennis en ervaring met besturingssystemen. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring in een industriële omgeving. Tevens ben je bereid tot het lopen van ploegendienst en dagdienst. De ploegendienst betreft een 5-ploegensysteem (28% ploegentoeslag) gedurende een aantal maanden per jaar. Deelname aan een consignatieregeling is op deze functie van toepassing.


Wie zijn wij?

Sensus produceert en verkoopt de innovatieve ingrediënten inuline en oligofructose. Deze ingrediënten zijn van nature aanwezig in cichoreiwortels. Inuline en oligofructose zijn prebiotische voedingsvezels die worden toegepast in voedings- en drankproducten voor onder ander vezelverrijking, suiker- en/of vetvervanging of textuureigenschappen. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze voedingsvezels eigenschappen hebben die gunstig zijn voor de menselijke gezondheid. Zo bevorderen ze onder andere de darmgezondheid. Inuline en oligofructose worden bijvoorbeeld verwerkt in voedingsproducten zoals brood, yoghurt, ontbijtgranen, mueslirepen, babyvoeding, snoepgoed, ijs en chocola. We zijn geïnspireerd door inuline en deze inspiratie is onze drive om samen met klanten lekkere, gezondere producten te maken.

Het hoofdkantoor van Sensus is gelegen in Roosendaal. Sensus kent een productielocatie in Roosendaal en één in Zwolle. Vanuit onze sales kantoren in Roosendaal (NL), New Jersey (USA) en Kuala Lumpur (MY) bedienen wij de wereldwijde markt. In samenwerking met business partners verkopen wij in meer dan 50 landen. Wij werken samen met klanten en business partners en bieden ondersteuning bij het ontwikkelen en op de markt brengen van voedingsproducten die bijdragen aan een gezondere leefstijl. Sensus is onderdeel van de coöperatie Royal Cosun.


Royal Cosun is een toonaangevende internationale coöperatie, in handen van zo’n 8.400 telers. Cosun ontsluit de volledige potentie van planten om op duurzame wijze, slimme plantaardige oplossingen te creëren voor huidige en toekomstige generaties. Samen met de vijf businessgroepen Aviko, Cosun Beet Company, Duynie Group, Sensus en SVZ ontwikkelt Cosun voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased producten en groene energie. Cosun werkt op een duurzame, circulaire en transparante manier samen met toeleveranciers en telers uit Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika, en met meer dan 4.000 medewerkers.


Wat bieden wij?

Sensus biedt een afwisselende en dynamische functie in een professionele en internationale werkomgeving.

Sensus heeft een eigen bedrijfs-cao (Cosun Beet Company, Sensus en Cosun hoofdkantoor) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere:

 • Een bruto maandsalaris (inclusief 28% ploegentoeslag voor een aantal maanden per jaar) tussen de €4106 en €5100, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemers bijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • 23 ADV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van hoe lang je in ploegendienst hebt gelopen);
 • Cao a la carte;
 • Fietsplan & fitnessregeling;
 • Toegang tot een digitale leeromgeving met talloze E-learnings;
 • Collectieve zorgverzekering.


Heb je interesse?

Wij leren je graag kennen. Meer informatie over de inhoud van deze functie is te verkrijgen bij Carlo van Rijen, werkvoorbereider E&I (0165-584241). Je sollicitatie kan je sturen naar het HR team via de sollicitatiebutton. Meer informatie over onze organisatie of onze producten kun je vinden op inspiredbyinulin.com en www.cichorei.nl.

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
Procestechniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!