Overslaan naar content

Engineer WTB

Op locatie
 • Dinteloord
€ 2.900 - € 4.900 per maandEngineering

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van het ontwerpen, construeren en tekenen van veelal gecompliceerde installaties? Wil jij graag een aandeel leveren aan onze strategie door het verder realiseren van onze ambities in de vorm van investerings- en onderhoudsprojecten? Ben jij initiatiefrijk en communicatief vaardig, dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen de locatie Dinteloord zijn wij namelijk op zoek naar een:


(Junior) Engineer Wtb


Wat ga je in de functie van Engineer Wtb doen?

Het realiseren van diverse investerings- en onderhoudsprojecten is cruciaal om onze ambities bij Cosun Beet Company te behalen. Cosun Beet Company heeft de ambitie om de groenste en innovatiefste suikerbietenverwerker van de wereld te zijn. Centraal hierbij staan rendementsverbetering, vermindering van energie- en hulpstoffenverbruik en kwaliteitsverbetering. Als Engineer Wtb speel jij een belangrijke rol hierin, door middel van het ontwerpen en construeren van diverse installaties en gebouwen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van constructietekeningen, het maken van materiaalkeuzes en het maken van begrotingen. Tevens ben je onderdeel van diverse teams met projectleiders, technologen en technici t.b.v. het realiseren van investerings- en onderhoudsprojecten. Je draagt zorg voor een juist ontwerp van de constructies en installaties volgens de normen en regelgeving inzake kwaliteit, milieu en machineveiligheid en voor het opstellen van equipment specificaties. Daarbij ben je initiatiefrijk en doet voorstellen op het gebied van modificaties, onderhoud en investeringen. Ten slotte ben je actief betrokken bij de uitvoeringsbegeleiding van jouw projecten in het veld en helpt bij het borgen van de veiligheid, kwaliteit en planning. Als Engineer Wtb rapporteer je aan de Teamleider WTB Engineering

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde MBO4 opleiding richting Wtb engineering of vergelijkbaar;
 • Relevante ervaring (m.n. construeren), bij voorkeur opgedaan in de proces- of voedingsmiddelenindustrie, of bij een ingenieursbureau;
 • Kennis op gebied van procesinstallaties, bulkproces techniek, staalbouw, piping en interpreteren/toepassen van geldende normen en richtlijnen zoals Atex, richtlijn arbeidsmiddelen en machinerichtlijn is een pré;
 • Ervaring met 2- en 3D CAD systemen is een pré;

Werktijden

In deze functie ben je werkzaam in dagdienst.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een salaris tussen de €2.800,- en €4.900,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor het totaaloverzicht van voorwaarden.


Informatie en sollicitatie:

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Dennis Machielse, Engineering WTB 06 29 19 76 34


Enthousiast over de functie van Engineer Wtb?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik, HR Specialist (#LI-SV1).

Op locatie
 • Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.900 - € 4.900 per maand
Engineering

of

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!