Skip to content

Vertegenwoordiger Veehouderij

Antwerpen€ 2.500 - € 4.000 per maandCommercie

Functieomschrijving

Zoek jij een uitdagende functie binnen een dynamische en (internationaal) groeiende onderneming? Wil jij graag vraag en aanbod van onze producten optimaal op elkaar afstemmen? Ben je daarnaast communicatief sterk en heb je een proactieve houding? Binnen Duynie is de vacature ontstaan voor de functie van:


Vertegenwoordiger Veehouderij

Regio Oost- en West-Vlaanderen / Antwerpen


Wat ga je doen?

Samen met een team van kundige collega’s ben je als vertegenwoordiger verantwoordelijk voor de verkoop van vochtrijke krachtvoeders aan rundveehouders. Je bent een sparringpartner voor deze ondernemers en adviseert hen over het gebruik en de toepassingen van onze circulaire voeders, zodat zij hun doelen kunnen realiseren. Je bent met name in staat om nieuwe klanten aan je te binden en een duurzame relatie met hen op te bouwen. De voortgang en ontwikkelingen hieromtrent leg je vast in ons systeem.

Voor deze functie zoeken wij een enthousiast, flexibel en commercieel talent die vraag en aanbod van onze co-producten optimaal op elkaar afstemt en die niet bij de pakken gaat neerzitten als het even tegenzit. Je bent een pionier pur sang en hebt goede communicatieve en klantgerichte vaardigheden. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid voor het advies dat je geeft en staat klanttevredenheid bij jou voorop.


Over Duynie:

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelen en bio ethanol industrieën. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.


Vereisten

Wat neem je mee?

 • Bachelor diploma;
 • Kennis van en/of sterke affiniteit met de rundveesector;
 • Ervaring met rundveevoeders, een nutritionele achtergrond op dit gebied is een pré;
 • Je houdt van een no-nonsense mentaliteit en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een commerciële handelsgeest;
 • Je vindt het leuk je te verdiepen in de ontwikkelingen binnen de moderne veehouderij;
 • Je hebt goede computervaardigheden;
 • Je bent inventief, proactief en schiet niet zo snel in de stress;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een fulltimebaan 40 uur per week;
 • Salaris tussen €2.500,- en €4.000,- bruto per maand;
 • 13e maand;
 • Een arbeidscontract van 40 uur per week (fulltime);
 • 20 vrije dagen en 12 inhaaldagen;
 • Salarisindexering, doorbetaalde vakantiedagen;
 • Gsm-abonnement;
 • Laptop en tablet;
 • Auto, klasse 2;
 • Maaltijdcheques van €6/ dag (werknemer €1,09/ werkgever €4,91);
 • Ecocheques van €250 per jaar gepresteerd werk.


Informatie?

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Bram Jansen, tel: +31 (6) 81421408 


Enthousiast over de functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Leoni van Leeuwen (HR Specialist Recruitment).


*Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie is niet gewenst

Antwerpen, Vlaams Gewest, België
€ 2.500 - € 4.000 per maand
Commercie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!