Skip to content

Trainee

Dinteloord€ 2.780 - € 3.250 per maandAlgemeen

Functieomschrijving

Heb je recentelijk je universitaire studie succesvol afgerond of ga je deze op korte termijn afronden? Haal je jouw energie uit procesverbeteringen en lijkt het je leuk om je tanden te zetten in verschillende facetten binnen onze organisatie? Ben je daarnaast innovatief, communicatief sterk en niet verlegen om informatie op te halen bij diverse stakeholders? Wellicht is deze vacature dan perfect voor jou! Wij zijn op zoek  naar:


Trainee


Over Cosun Beet Company

Daar beelden meer zeggen dan woorden kan je deze video bekijken voor een totaalbeeld.

Cosun Beet Company streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.

Cosun Beet Company is onderdeel van Royal Cosun. Dit internationale concern ontwikkelt, produceert en vermarkt natuurlijke voedingsmiddelen en – ingrediënten. Royal Cosun is een coöperatie van ongeveer 9.000 telers. Het concern realiseert een jaaromzet van ongeveer 2,1 miljard euro en heeft bijna 4.000 medewerkers in dienst.

Wat ga jij doen?
Als trainee ga je gedurende een periode van 2 jaar een twee a drietal verschillende uitdagingen aan op verschillende afdelingen. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar je persoonlijke voorkeuren en interesses. Je kan hierbij denken aan opdrachten op het gebied van Finance & Control, Research & Development, HR, Agrarische Zaken, Commercie, ICT etc. Maar ook bijvoorbeeld binnen de Techniek en Productie. Veelal houdt je jezelf bezig met procesverbeteringen binnen de genoemde afdelingen, maar met de juiste attitude en achtergrond heb je ook kans dat je tijdens een opdracht aan de slag gaat in een aansturende rol binnen één van onze productielocaties.

Je komt terecht in een team van in totaal 6 trainees. Iedere trainee heeft zijn/ haar eigen werkzaamheden, maar regelmatig voer je ook een project in teamverband uit. Ook heb je op reguliere basis contactmomenten met de overige trainees en je persoonlijke coach.


Trainee aan het woord:

‘’Als Trainee bij Cosun Beet Company krijg je de kans jezelf verder professioneel te ontwikkelen. Gedurende twee jaar werk je op drie verschillende afdelingen en krijg je de verschillende aspecten van het bedrijf te zien. In de ene opdracht kan het zijn dat je meehelpt met optimalisatie van de suikerfabrieken terwijl je in de volgende opdracht meewerkt aan de nieuwste innovaties. Zo krijg je niet alleen een goed beeld van de verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf, maar zie je ook juist als je nog niet zo goed weet wat je wilt doen waar je passie ligt. Samen met je mede trainees leer je interdisciplinair werken in team verband en werk je vaak samen met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.’’


Waar kom je te werken?

Daar beelden meer zeggen dan woorden, hierbij een eerste kennismaking met wat collega's van het Centraal Kantoor.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde universitaire opleiding.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Maximaal 2 jaar aan werkervaring.
 • Een flinke dosis enthousiasme, zelfstandigheid en ambitie.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
 • Je komt te werken bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gas producenten van Nederland!;
 • Een salaris tussen de €2.780,- en €3.250,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemers bijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Onregelmatigheidstoeslag.
 • 13e maand;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • 23 ADV-dagen welke je kan opnemen/ (deels) uitbetalen / de waarde opnemen in je pensioenpotje (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • Flexibele werktijden;
 • Hybride werken;
 • Een energietoeslag van € 100,- bruto per maand voor de duur van de CAO;
 • Een goede kilometervergoeding voor woon- / werkverkeer
 • Een kilometervergoeding voor zakelijke kilometers van € 0,34 per kilometer indien van toepassing;
 • Een ruim aanbod aan e-learnings (Goodhabitz);
 • Een budget van €450,- bruto per jaar die je eens per 5 jaar kan aanwenden voor:
  • Een loopbaanscan / assessment van een gecertificeerde instelling;
  • Bijdrage voor verduurzamen van de eigen woning met zonnepanelen, HR++, isolatie of (hybride) warmtepomp;
  • Ergonomische thuiswerkplek conform arbo normen;
  • Gekwalificeerde schuldhulpverlening- of budgetcoach;
  • Uitbreiding fietsplan.
 • Fietsplan & Fitness regeling;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • En als dat nog niet genoeg is bieden we nog meer! Kijk voor meer informatie in ons CAO Cosun Beet Company.


Informatie en sollicitatie:
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Birgitte van Steen, Manager HR Centraal Kantoor P&O, tel. +31620674613

Enthousiast over de functie?
Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet via onze sollicitatiepagina t.a.v. Leoni van Leeuwen, Corporate Recruiter. Voor vragen met betrekking tot de procedure zijn wij via Whatsapp bereikbaar via nummer 06-10919846. 


*Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.


Let op: Acquisitie door bureaus is niet gewenst!

Nederland, Noord-Brabant, Dinteloord
€ 2.780 - € 3.250 per maand
Algemeen

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!