Skip to content

Technisch Programma Manager

NijmegenProductie staf

Functieomschrijving

Als marktleider heeft Duynie heeft een 100% circulair ambitie in het volledig verwaarden van plantaardige grondstoffen uit de de food, beverage en bio-fuel industrie. We verkleinen de environmental footprint door vernieuwende processen te introduceren en co-producten verder te upcyclen en verwaarden. Op basis van plantaardige co-producten levert en creëert Duynie daarmee aantrekkelijke concepten en producten voor zowel de producent, de klant en het milieu!

Spreekt dit je aan en krijg jij energie van het leiden en vormgeven van technische projecten die leiden tot verdere upcycling en optimaler gebruik van grondstoffen in de voedingsindustrie? Ben jij iemand met kennis van een breed scala aan procestechnologieën en ervaring in het leiden van complexere, technologische projecten? Wil jij werken bij een bedrijf dat echt impact kan maken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om dit te gaan organiseren!


Ervaren Technische Programma Manager

36-40 uur per week


Wat ga je doen?

Als Technisch Programma Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, sturing en advisering van de ontwerpspecificaties, de realisatie tot en met het opleverdossier van de diverse projecten. Dat kan beginnen bij de aanbesteding voor een nieuw project waarin je onze doelen naar praktisch uitvoerbare technische eisen vertaalt of juist bestaande projecten begeleid tot deze succesvol afgerond zijn. Je bent verantwoordelijk voor de technische scope van de projecten. Hiervoor stem je nauw af met alle betrokken collega’s en aannemers over de technische eisen en manier van uitvoeren. Denk aan de bouw van technische installaties bij onze leveranciers uit de voedingsindustrie. Dit doe je door het initiëren, plannen en coördineren van technische verbetertrajecten bij zowel bestaande als nieuwe leveranciers. Je stuurt hierbij een groeiend team van interne technische projectleiders en lokale partijen aan. Je bewaakt tijd/budget en voortgang en stuurt waar nodig bij. Je onderzoekt de mogelijkheden tot innovatie op het gebied van procestechnologie en maakt hiervoor calculaties van opex, investeringen, forecast en haalbaarheid. Je levert deze technische informatie aan aan de directie. Je rapporteert aan de COO. De projecten vinden voornamelijk plaats in Europa maar ook deels daarbuiten. Regelmatig reizen zal een onderdeel van de functie zijn.

Vereisten

Wat breng je mee?

 • 5+ jaar werkervaring in het managen van complexe technisch installatieprojecten is een must, bij voorkeur in een internationale werkomgeving;
 • een opleidingsachtergrond in technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of chemische/voedingstechnologie;
 • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Engelse taal, Nederlands is een nice-to-have;
 • Kennis van de voedingssector is een pré.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job bij een internationaal opererende marktleider met een zeer duurzaam karakter
 • Een uitstekend bruto maandsalaris (indeling op basis van relevante werkervaring);
 • 8% vakantietoeslag;
 • Winstdelingsregeling;
 • 30 vakantiedagen op basis van fulltime;
 • Lease auto voor woon werkverkeer en dienstreizen;
 • De basisstandplaats is Nijmegen. We hebben flexibele werktijden en je kan deels vanuit huis werken. Standplaats Alphen aan den Rijn is bespreekbaar.
 • Een prima pensioenregeling (PGB);
 • Een fijne werkplek met gezellige collega’s.


Interesse of solliciteren?
Voor meer informatie over de functie-inhoud, kun je contact opnemen met Robbert van Breda (Chief New Business Officer) R.vanBreda@DuynieGroup.com .

Mocht je meteen willen solliciteren, dat kan natuurlijk ook! Je sollicitatie kun je indienen via onderstaande sollicitatiebutton t.a.v. Stella van Schaik, HR Specialist.


Acquisitie is niet op prijs gesteld

Nijmegen, Gelderland, Nederland
Productie staf

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!