Skip to content

Teamlead Analist

Nijmegen€ 2.050 - € 3.500 per maandQESH

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als analist en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Heb jij daarnaast ervaring in het optimaliseren en ontwikkelen van analysemethoden en werk jij graag met nat-chemische analyses? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Voor onze locatie in Nijmegen zijn wij op zoek naar een:


Teamlead Analist

Wat ga je doen?

Als teamlead analist ga je werken in het expertise en research center (ERC) van Duynie Group. Duynie onderscheidt zich doordat het beschikt over eigen onafhankelijk gecertificeerde (GMP+ FSA B10) laboratoria waar grondstoffen en diervoeders op kwaliteit worden gecontroleerd. Het lab in Nijmegen bestaat uit 10 collega's.

 • Je gaat aan de slag in het laboratorium waar product- en procescontroles uitgevoerd worden op diervoeders- en zetmeelproducten. Als teamlead analist optimaliseer en ontwikkel je analysemethoden en het schrijf je SOP’s. 
 • Als teamlead analist maak je de planning voor de analisten en ben je het eerste aanspreekpunt bij troubleshooting. 
 • Jij zorgt ervoor dat er voldaan wordt aan de kwaliteitseisen van GMP+B10 en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses voor research en development.  
 • Voornamelijk zul je gebruik maken van nat-chemische technieken, sneltestmethoden en fysisch-chemische technieken (weende analyses).
 • Tot slot zorg je ervoor dat de resultaten van de analyses teruggekoppeld worden aan de betreffende stakeholders.


Over Duynie

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelenindustrie. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!


Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.

Deze vacature staat open bij Duynie Group.Vereisten

Wat breng je mee?

 • Je hebt een HBO diploma in de richting van Chemie, Lifescience Technology of Biologisch en Medisch lab onderzoek;
 • Verder beschik jij over kwaliteitsbewustzijn en ben je nauwkeurig; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en daarnaast is de Engelse taal een pré.


Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een werkplek met leuke collega's en een informele werksfeer; 
 • Een startsalaris tussen de €2.050,- en €3.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante kennis en werkervaring).
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Pensioenregeling (PGB);
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus.
 • €16,25 euro bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten.
 • Reiskostenvergoeding met een minimum van 10 km enkele reis.
 • Een ruim aanbod aan e-learnings (Goodhabitz) en andere opleidingsmogelijkheden;
 • Gratis fruit en frisdrank.


Interesse?
Voor nadere informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Floor van Dijk, Laboratory manager, telefoonnummer: +31 6 43 24 26 28.


Enthousiast geworden?

Mocht je meteen willen solliciteren, kan dat natuurlijk ook! Je sollicitatie kun je indienen via onderstaande sollicitatiebutton t.a.v. Stella van Schaik, HR Specialist.

Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 2.050 - € 3.500 per maand
QESH

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!