Skip to content

Supply Chain Planner

Alphen a/d Rijn€ 2.800 - € 3.500 per maandSupply Chain

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging? Ben je stressbestendig, flexibel en denk jij in oplossingen Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie over de functie van Supply Chain Planner met als standplaats Alphen a/d Rijn.


Supply Chain Planner
(32 - 40 uur)

Hoe zit een dag eruit?

Je komt binnen en zegt jouw energieke collega’s goedemorgen. Je zet je computer aan en bekijkt alle voorraadstanden van de fabrieken. Vervolgens voer je een check uit om te zien of alle orders up-to-date zijn en de orders van gisteren allen goed zijn doorgekomen. Je bekijkt of er nog restromen over zijn van gisteren. Die kan je eventueel voor vandaag of morgen nog inzetten. Met verkoop schakelen om te zien wat er vandaag en morgen allemaal weg moet. Je stelt de conceptplanning op voor de volgende dag en zorgt dat de toevoer van reststromen vanuit de leveranciers tijdig worden opgehaald door onze chauffeurs. Je overlegt met je chauffeurs om te zien of je planning haalbaar is. Zo het is nog maar 12 uur en je planning voor morgen is klaar. Je maakt gezellig een lunchwandeling met je collega’s.

Na de lunch krijg je een telefoontje. Een storingen bij een grote klant door een kapotte pomp, waardoor er morgen 50% minder coproducten leverbaar zijn. Hoe ga je dit oplossen? Je hele planning moet om want de klant vraagt wel om voer voor zijn vee. Je legt een hele puzzel en gooit je charmes in de strijd bij de klant. Uiteindelijk is het je gelukt en de haast onoplosbare missie heb jij opgelost. Je krijgt wat schouderklopjes van je collega’s en gaat met een tevreden gevoel naar huis.


Top 5 belangrijkste taken:

 • Het bijhouden van de voorraadstanden van de fabrieken. Dit doe je door silometers te checken, maar ook d.m.v. een mail of belletje naar de leverancier;
 • Je houdt goed contact met andere afdelingen zoals vervoer en verkoop, maar staat daarbij ook regelmatig in contact met verschillende contactpersonen binnen de fabrieken;
 • Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van eigen- en externe vervoerders;
 • Je bewaakt je orders en de levertijden. Je wilt tenslotte niet dat het vee van onze klanten verhongerd;
 • Je zorgt dat niet alleen je eigen planning tijdig af is, maar ook die van je collega's. Samen ben je een team.

Collega aan het woord:

“Het is iedere dag anders. Een uitdagende functie vind ik zelf! Je moet wel van puzzelen en snel schakelen houden. Daarnaast is het belangrijk dat je zowel korte als lange termijn kan denken en plannen. Als je denkt dat je om 12:00 uur klaar bent kan het zo dat om 14:00 uur alles weer om moet. Leuk vind ik vooral het contact intern en extern. Het is ook een uitdagende functie, omdat je iedere dag iets nieuws bijleert.

Het team? Gezellige mensen en een gezellige sfeer dus wat wil je nog meer? Iedereen is behulpzaam, je kan altijd vragen stellen. Het is een collegiaal team. Na een drukke periode doen we altijd op vrijdag een borreltje. Soms ook een lekker etentje, lunch of laatst zelfs een voetbalwedstrijd. Ons team is energiek en heeft er zin in.”

Over Duynie:

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelen en bio ethanol industrieën. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je bent bereid om tegen een toeslag + tijd voor tijd eens in de 5 weken in het weekend vanuit huis te werken;
 • Je bent stressbestendig, flexibel, oplossingsgericht en communicatief sterk;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré (bereidheid tot volgen van een cursus Duits voldoet ook);
 • Je hebt enige affiniteit met de logistieke en/ of agrarische sector.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de € 2.800,- en €3.500- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante werkervaring);
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Krijg je deze niet op? Dan mag je je bovenwettelijk verlof verkopen voor extra salaris;
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus;
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Flexibele werktijden en (na het inwerktraject) is een dag thuiswerken mogelijk;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega's.


Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roger Loves (Teamlead Supply Chain Planning) op +31172460694


Enthousiast over de functie?

Gelijk solliciteren? Dat kan door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Leoni van Leeuwen, HR-Specialist Recruitment.


*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Alphen a/d Rijn, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.500 per maand
Supply Chain

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!