Skip to content

Storingsmonteur EMRA

Dinteloord€ 2.500 - € 4.000 per maandTechniek

Functieomschrijving

Ben jij altijd op zoek naar mogelijkheden voor verbeteringen van installaties? Ben je nauwkeurig en vind je het leuk om je bezig te houden met de procesbesturingsinstallaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen de locatie in Dinteloord zijn wij op zoek naar een:


(Storings)Monteur EMRA Jaarbedrijf


Wat ga je doen?
In deze functie ga je aan het werk binnen het jaarbedrijf. In het jaarbedrijf wordt de opslag en uitslag van suiker verzorgd en krijg je te maken met transportsystemen, zeefinstallaties en verpakkingsmachines. Het is aan jou de taak om de procesbesturingsinstallaties (elektrisch en instrumentatie) volgens het opgestelde onderhoudsplan op orde te houden. Ook kunnen er storingen plaatsvinden aan de installatie en er wordt verwacht dat jij deze storingen op een zorgvuldige wijze verhelpt. Daarnaast ben je continu op zoek naar mogelijkheden om de installatie te verbeteren. Uiteraard zijn er ook de bijbehorende administratieve taken die uitgevoerd moeten worden. Het is belangrijk dat je veilig, zorgvuldig en netjes werkt om de voedselveiligheid niet in gevaar te brengen.


In je dagelijkse werkzaamheden zal je veel samenwerken met de Procesoperators en WTB-monteurs. Je wordt aangestuurd door de Teamleider EMRA. In deze functie ben je jaarrond werkzaam in dagdienst. Daarnaast ben je circa 3 keer geconsigneerd per jaar a 1 week per keer.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde Mbo 3 opleiding in de richting van Mechatronica of Elektro;
  • Je hebt relevante ervaringen in een soortgelijke omgeving;
  • Je staat open voor het volgen van opleidingen om je verder te ontwikkelen in het vakgebied;
  • Je bent zelfstandig en je bent nauwkeurig in je werkzaamheden;
  • Je kan realistische planning maken van de werkzaamheden en stelt duidelijke prioriteiten.


Wat krijg je er voor terug?

De eigen ondernemings-cao is van toepassing. De functie is, afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding ingedeeld in salarisgroep 6 of 7.


Informatie
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Remco Hertogs, Teamleider EMRA. Telefoon: +31 (6) 23362625

Enthousiast?
Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik (HR Specialist Recruitment).

Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.500 - € 4.000 per maand
Techniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!