Skip to content

Stagiaire Secretariaat

Breda€ 330 - € 600 per maandStages

Functieomschrijving

Ben jij doelgericht, bied jij graag ondersteuning aan directieleden en zet jij graag een stapje extra? Volg jij op dit moment een MBO- of HBO-opleiding richting Management Assistant, dan zijn wij opzoek naar jou! Binnen Cosun Concern, hoofdkantoor in Breda zijn wij opzoek naar een: 

Stagiair(e) Management Assistant


Over Cosun:

Royal Cosun is een toonaangevende, agrarische coöperatie. Sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. Samen ontsluiten we de volledige potentie van planten. ontwikkelen voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased ingrediënten en groene energie. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van klimaatverandering en stimuleren we een duurzame leefstijl op duurzame wijze slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties.

Waar beelden meer zeggen dan woorden: Cosun Strategie - Unlock25 strategie - YouTube


Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Management Assistant werk je mee op het secretariaat. Je bent gekoppeld aan een begeleider en fungeert hierbij als rechterhand van de begeleider. Voorbeelden van je werkzaamheden zijn:

  • Agendabeheer;
  • Het inplannen van afspraken;
  • Telefoonafhandeling;
  • Receptiewerkzaamheden;
  • Het voorbereiden van vergaderingen.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Als stagiair(e) Management Assistent is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent proactief en werkt gestructureerd aan je werkzaamheden. Daarnaast ben je enthousiast, initiatiefrijk en zet je graag een stapje extra voor een ander. Verder volg je een MBO- of HBO-opleiding op het gebied van Management Assistant en zit je in je laatste leerjaar.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende meewerkstage, je krijgt de ruimte om te leren en activiteiten op te pakken die je leuk vindt. Daarnaast kom je terecht in een enthousiast en ervaren team met een informele sfeer. Verder bieden wij jou:

  • Een stagevergoeding: Bij een MBO-stage ligt dit tussen de € 330 en € 400
  • Bij een HBO-stage ligt dit tussen de € 530 en € 600


Informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne-Marie Simon, telefoonnummer: +31 (6) 81103032


Enthousiast over deze stage? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Anne-Mei van Staaij, HR Stagiaire Recruitment.

Breda, Noord-Brabant, Nederland
€ 330 - € 600 per maand
Stages

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!