Skip to content

Stagiair Finance & Control

Dinteloord€ 534 - € 601 per maandFinance

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage op het gebied van F&C en ben je momenteel bezig met een HBO studie in de richting van F&C? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Binnen de locatie Dinteloord Centraal Kantoor zijn wij op zoek naar een: Stagiair(e) Finance & Control


Over Cosun Beet Company: Daar beelden meer zeggen dan woorden, hierbij een eerste kennismaking met wat collega's van het Centraal Kantoor Wat ga je doen?

Jij gaat je bezig houden met diverse taken voor de financiële administratie. Enkele van deze taken zijn:

 • Ondersteuning debiteurenbeheer: Verwerken inkomende betalingen, invoeren incasso opdrachten, controle op supply chain finance;
 • Ondersteuning crediteurenadministratie;
 • Opstellen btw aangifte
 • Opstellen intrastat;

 • Ondersteunen bij maandafsluiting;
 • Opstellen handmatige facturen;
 • Overige werkzaamheden.


Vereisten

Wat breng jij mee?

Jij bent een enthousiaste tweede of derdejaars student die de HBO-opleiding Finance & Control volgt. Je beschikt over een pro-actieve houding en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je communicatief vaardig en precies ingesteld.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuk team van 39 F&C collega's. En uiteraard nog vele leuke andere collega's van andere afdelingen en locaties;
 • Een stagevergoeding van tussen de €534,- en €601,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar);
 • Een gevarieerde meeloopstage waarbij veel aspecten van het werken op financiële administratie aan bod komen met een informele werksfeer op een professionele afdeling.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corrie Cepicka (teamleider finance), telefoonnummer: +31 (165) 525117 om de mogelijkheden van een stage te bespreken.


Enthousiast over deze stage?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Anne-Mei van Staaij, HR Stagiaire Recruitment.


Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 534 - € 601 per maand
Finance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!