Overslaan naar content

Stage Inhuur- en Inleenprocessen

Op locatie
 • Dinteloord
€ 615 - € 770 per maandFinance

Functieomschrijving

Ben jij een 4e jaars afstudeerder in de richting van Bedrijfskunde, Business Administration, Finance & Control of Management Economie & Recht én ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht om je in vast te bijten op het gebied van inhuur- en inleenprocessen?


Binnen Cosun Beet Company wordt momenteel een groot aantal vacatures ingevuld door interim medewerkers. Dit heeft invloed op diverse afdelingen zoals HR, Procurement en Finance. Op een vlak binnen de organisatie bestaat 65% van de medewerkers uit inhuur. Dit roept vragen op over de efficiëntie, kosten en risico's van de huidige inhuur- en inleenprocessen.


Analyse en Advies over Inhuur- en Inleenprocessen binnen Cosun Beet Company
Dinteloord


Wat ga je doen?

Het doel van deze opdracht is om een grondige analyse uit te voeren van het huidige proces rondom de inhuur en inleen van arbeidskrachten. Vervolgens dient er een advies uitgebracht te worden voor een nieuw, verbeterd proces dat rekening houdt met prijsstelling, overeenkomsten en onboarding. Daarnaast moet het advies borgen dat de (wettelijke) risico's en compliance met betrekking tot aansprakelijkheid en verkapt werkgeverschap geminimaliseerd worden.


Werkzaamheden

 1. Onderzoek en Analyse
  • Breng alle ingehuurde en ingeleende arbeidskrachten binnen Cosun Beet Company in kaart, inclusief een overzicht van de betrokken bureaus, tarieven, risico's en het inhuurproces.
  • Analyseer de huidige processen op het gebied van inhuur en inleen, met speciale aandacht voor compliance met wet- en regelgeving (zoals wet aansprakelijkheid en verkapt werkgeverschap).
  • Beoordeel de koppeling tussen interim posities en personeelsplanning, inclusief aspecten van compensatie en voordelen, wetgeving en fiscaliteit.

 2. Stakeholdermanagement
  • Identificeer en bouw relaties op met belangrijke stakeholders binnen de organisatie, zoals leidinggevenden, HR, procurement en finance.
  • Betrek de stakeholders bij het onderzoek en zorg voor draagvlak voor mogelijke veranderingen.

 3. Advies en Implementatie
  • Ontwikkel een gedetailleerd advies voor een nieuw proces voor de inhuur en inleen van arbeidskrachten.
  • Stel aanbevelingen op voor prijsstelling, overeenkomsten en het onboardingproces van ingehuurde en ingeleende medewerkers.
  • Adviseer over methoden om het nieuwe proces te borgen binnen de organisatie en zorg voor naleving van wettelijke vereisten.
  • Presenteer het advies aan het managementteam en ondersteun bij de implementatie.

Vereisten

Wat breng jij mee?

 • Analytisch vermogen: In staat om complexe processen te doorgronden en te analyseren.
 • Communicatie: Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen rapporteren en presenteren.
 • Stakeholdermanagement: Vaardig in het opbouwen van relaties en het managen van verschillende belangen binnen de organisatie.
 • Oplossingsgericht: Proactief en in staat om met praktische en effectieve oplossingen te komen.
 • Zelfstandigheid: Zelfstandig kunnen werken en initiatief nemen in het onderzoek en adviesproces.


Dit brengen wij:

 • Je komt te werken in een multidisciplinair en enthousiast team. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties. Daar beelden meer zeggen dan woorden, hierbij een eerste kennismaking met wat collega's van het Centraal Kantoor.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie;
 • Goede begeleiding tijdens de gehele stageperiode;
 • Een inspirerende werkomgeving binnen Cosun Beet Company.
 • Een passende stagevergoeding tussen de €615,- en €770,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (Afhankelijk van je leerjaar en niveau)

Informatie

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Kim Arnouts, Manager Risk & Compliance op +31 (165) 525132 (op vakantie van 20 juli t/m 11 augustus).


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden van deze opdracht? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren middels onderstaande sollicitatiebutton en je motivatie richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruitment (+31 (6) 41438717).

#LI-LV1

Op locatie
 • Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 615 - € 770 per maand
Finance

of

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment

Cosun & Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment

Cosun & Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment

Cosun & Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment

Cosun Beet Company Groningen

Jessica van Turnhout

Campus Recruiter

Cosun & Cosun Beet Company

Stages, BBL & Trainees

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor

Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent

IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment

Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!