Overslaan naar content

HR stagiaire

Op locatie
 • Nijmegen
HR

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste 2e of 3e jaars HBO-student Human Resource Management? Zoek jij een (meewerk)stage voor minimaal 2 dagen in de week? Wil jij werken bij een internationale organisatie met een sterke focus op duurzaamheid? Duynie Group in Nijmegen biedt een stageplek voor een gemotiveerde HR-Stagiair!HRM Stage
(kantoor Nijmegen)


Wat ga je doen?

Als stagiair bij Duynie Group krijg jij de kans om diverse werkzaamheden op te pakken op HR en Recruitment gebied. Daarbij is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je bezig met het screenen van cv's en het bellen van kandidaten, de andere dag help je met het coördineren van het onboardingsproces van nieuwe medewerkers.

Daarnaast omvat jouw stage de volgende werkzaamheden:

 • Inplannen van gesprekken met sollicitanten;
 • Beheren van onze carrièrewebsite en meedenken over employer branding;
 • Meewerken op de HR- en salarisadministratie;
 • Ondersteunen van de HR Business Partner en projecten;
 • Verbetervoorstellen opmaken van HR-processen binnen de organisatie.


Wat breng je mee?

 • Jij bent een 2e of 3e jaars HBO HRM student;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift;
 • Je bent proactief, enthousiast en je hebt een servicegerichte instelling;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en hebt sterke sociale vaardigheden;
 • Bereidheid om eens in de maand naar de kantoren Alphen aan den Rijn of Cuijk te reizen.


Wat krijg je er voor terug?

Bij Duynie Group krijg jij de kans om een leerzame stage te lopen bij een oragnisatie die bijdraagt aan een duurzame wereld. Je draait mee met de HR-afdeling mee als een volwaardige collega en krijgt genoeg variatie in de werkzaamheden zodat je met veel facetten van het HR-vakgebied ervaring op kan doen. Ook is er ruimte voor eigen ideeën en initiatief waar het gaat om de invulling van (nieuwe) projecten en werkzaamheden. Woon jij meer dan 10 kilometer van de locatie, dan krijg jij 0,23 ct netto per km vergoed. Daarnaast ontvang je ook maandelijks een  stagevergoeding van 350,- euro bruto o.b.v. fulltime. 

Over Duynie:

Duynie Group is marktleider in Europa en continue op zoek naar innovatieve oplossingen voor het circulair verwaarden en upcyclen van co-producten. Deze co-producten ontstaan uit productie van voedsel, dranken en biobrandstoffen. Deze co-producten zijn grondstoffen waar weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Op deze manier draagt Duynie bij aan een circulaire economie en maken de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft ±500 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. De Duynie Group bestaat uit: 

Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor  energieopwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector en de levensmiddelenindustrie. Daarnaast hebben we een New Business afdeling die continue werkt aan nieuwe en nog betere modellen voor het opwaarderen van deze co-producten.

Enthousiast geworden?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Berend Benraad (Recruiter).

Op locatie
 • Nijmegen, Gelderland, Nederland
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!