Skip to content

Sales Manager Specialties

Nijmegen€ 3.500 - € 6.100 per maandCommercie

Functieomschrijving

Ben jij ondernemend, commercieel gedreven en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij technische kennis en wil je aan de slag met het opzetten van internationale sales? Zijn duurzaamheid en circulariteit voor jou belangrijk en weet jij dit goed over te brengen op anderen? Dan is Novidon op zoek naar jou! Voor onze locatie in Nijmegen zijn wij op zoek naar:


Sales Manager Specialties


Over Novidon

In een wereld waar circulariteit en duurzaamheid een belangrijke rol spelen, is het inzetten van plantaardige co-producten steeds belangrijker. Het businessmodel van Novidon is gebaseerd op waarde creatie vanuit co-producten uit de aardappelverwerkende industrie. In deze rol staat het vermarkten van zetmeeltoepassingen en het verduurzamen van verschillende industrieën centraal, waarbij de focus ligt op specialiteitproducten zoals kleefstoffen.
Binnen Novidon draait alles om het ontwikkelen van innovatieve, duurzame oplossingen. Als onderdeel van de Duynie Group (een bedrijf van Royal Cosun) zijn wij onderdeel van een van de meest circulaire organisatie in de branche.


Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa en binnenkort worden de eerste stappen naar buiten Europa ook gezet. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op! Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.


Wat ga je doen?

In een wereld waar circulariteit en duurzaamheid een belangrijke rol spelen, is het inzetten van plantaardige co-producten steeds belangrijker. In de rol van Sales Manager Specialties ben je verantwoordelijk voor het monitoren van verkoop- en werkprocessen van specialiteitenproducten. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan kleefstoffen. Je gaat aan de slag met het forecasten en uitwerken van verkoopplannen en de aansturing van distributeurs. Daarnaast analyseer je de klantbehoeften, markttrends en productvoordelen. De resultaten hiervan verwerk je vervolgens in het verkoopplan. Hiermee draag je bij aan het commerciële beleid van Novidon. Naast het voorbereidende werk, houd je je ook bezig met het uitbreiden van het klantenbestand en het vergroten van het zakelijk potentieel. Dit doe je zowel op nationaal als internationaal gebied met als doel een langdurige relatie te bewerkstelligen. Je stelt maatwerk verkoopcontracten en prijsformules op en je bewaakt het proces. Kortom, als Sales Manager Specialties ben je hét centrale punt in de ontwikkelings- en verkoopprojecten tussen de operatie, R&D en sales.


Vereisten

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde Bacheloropleiding. Een opleiding in technische richting is een pré;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële B2B functie en krijgt energie van sales;
 • Je hebt kennis van technische/chemische toepassingen;
 • Je bent resultaatgericht en beschikt over commerciële overtuigingskracht;
 • Je bent een echte verbinder en kan werken vanuit verschillende disciplines;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Beheersing van de Franse taal is een pré
 • Je bent bereid om (inter)nationaal te reizen.


Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende job bij een professionele en groeiende organisatie waar je ,vanwege het duurzame karakter, trots op mag zijn!
 • Een uitstekend salaris tussen de €3.500,- en €6.100,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van werkervaring).
 • 30 Vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Pensioenregeling (middelloonregeling) met een eigen bijdrage van 6,55% van de pensioengrondslag.
 • Prestatiegerelateerde bonus.
 • €16,25 euro bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten.
 • Reiskostenvergoeding met een minimum van 10 km enkele reis.
 • Voor eventuele zakelijke kilometers geldt een vergoeding van 0,30 cent per kilometer, waarvan €0,19 netto en €0,11 bruto wordt uitbetaald.
 • Leuke personeelsuitjes met leuke collega's.
 • Een auto van de zaak.
 • 15 euro netto per maand om eens in de zoveel tijd een nieuwe mobiele telefoon aan te schaffen. Je abonnement wordt voor je betaald!


Interesse?
Voor nadere informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Bas Weren, Commercial Director, telefoonnummer: +31 (6) 15029575


Enthousiast geworden?

Mocht je meteen willen solliciteren, kan dat natuurlijk ook! Je sollicitatie kun je indienen via onderstaande sollicitatiebutton t.a.v. Stella van Schaik, HR Specialist.

Nederland, Gelderland, Nijmegen
€ 3.500 - € 6.100 per maand
Commercie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!