Skip to content

QESH Officer

Roosendaal€ 3.500 - € 4.500 per maandQESH

Functieomschrijving

Vind jij veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit belangrijke speerpunten in een organisatie? Wil jij onderdeel worden van een gepassioneerd team?! Solliciteer dan op de functie QESH Officer voor de locatie Roosendaal.


De uitdaging

Je bent mede verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhoud van het management systeem voor kwaliteit, veiligheid en milieu. In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de borging van vereisten t.a.v. (voedsel)veiligheid, kwaliteit en milieu.

Je hebt externe contacten, maar je hebt ook veel intern contact met zowel de locaties Roosendaal als Zwolle. Je rapporteert in deze functie aan de Manager QESH.


Werk week: 40 uur per week

Locatie: Sensus Roosendaal
Contract: Periode van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband

Publicatie datum: 2 augustus 2023

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en verbeteren van een geïntegreerd managementsysteem voor kwaliteit, veiligheid en milieu.
 • Je levert een bijdrage aan het behalen van de benodigde certificaten, waaronder FSSC, GMP+, Kosher, Halal, Sedex en Ecovadis.
 • Je verzorgt klanten questionnaires en beheert de bijbehorende informatiesheets.
 • Je onderhoudt en verbetert het basisvoorwaardeprogramma.
 • Je begeleidt klantenaudits en volgt de tekortkomingen op.
 • Je bent en blijft op de hoogte van de wetgeving en ontwikkelingen op kwaliteitsgebied.
 • Je hebt intern contact met de afdeling operations en commercie.
 • Je hebt externe contacten met klanten en de buitenlandse salesorganisatie.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt minimaal HBO – diploma in de richting kwaliteit, veiligheid of duurzaamheid. Daarnaast heb je 2 tot 3 jaar werkervaring en ervaring met kwaliteitszorg in de proces- of levensmiddelenindustrie. Je bent zorgvuldig, accuraat en weet prioriteiten te stellen. Tot slot kan je goed samenwerken, weet je concrete plannen en analyses te maken en deze te implementeren.


Over Sensus

Sensus produceert en levert de innovatieve ingrediënten inuline en oligofructose, die van nature aanwezig zijn in cichoreiwortels. Onze cichoreiwortelvezels worden breed toegepast in de wereldwijde voedingsindustrie voor vezelverrijking, suiker- of vetvervanging of textuureigenschappen. Bewezen is dat deze ingrediënten gunstige eigenschappen hebben voor de menselijke gezondheid. Daarom worden ze veel gebruikt in gezondere voedingsproducten. Sensus heeft een toegewijd team dat nauw samenwerkt met klanten en zakenpartners om effectieve ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en op de markt brengen van voedingsproducten die bijdragen aan een gezonder leven. We zijn geïnspireerd door inuline en deze inspiratie is onze drive om samen met klanten lekkere, gezondere producten te maken.

Royal Cosun is een toonaangevende internationale coöperatie, in handen van zo’n 8.400 telers. Cosun ontsluit de volledige potentie van planten om op duurzame wijze, slimme plantaardige oplossingen te creëren voor huidige en toekomstige generaties. Samen met de vijf businessgroepen Aviko, Cosun Beet Company, Duynie Group, Sensus en SVZ ontwikkelt Cosun voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased producten en groene energie. Cosun werkt op een duurzame, circulaire en transparante manier samen met toeleveranciers en telers uit Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika, en met meer dan 4.000 medewerkers.


Sensus biedt

Sensus biedt een uitdagende positie in een professionele, dynamische omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar collega’s betrokken zijn in hun werk. Sensus heeft een eigen bedrijfs-cao (Cosun Beet Company, Sensus en Cosun hoofdkantoor) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemers bijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Een eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • 23 ADV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Een kilometervergoeding voor woon-/werkverkeer van €0,21 per gereden kilometer binnen radius van 75 km enkele reis;
 • Cao a la carte-regeling;
 • Fietsplan & fitnessregeling;
 • Een vitaliteitsbudget van €450,- bruto;
 • Toegang tot een digitale leeromgeving met talloze E-learnings;
 • Collectieve zorgverzekering.


Kennismaken en solliciteren

Wij leren je graag kennen. Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op met Manager QESH Patric Hennekes via patric.hennekes@sensus.nl of 0165 582505 . Solliciteer via de sollicitatie button voor 15 september 2023. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op inspiredbyinulin.com. Wil je meer weten over cichorei, kijk dan op www.cichorei.nl.

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.500 - € 4.500 per maand
QESH

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!