Skip to content

Projectmanager R&D Fermentatie

NijmegenR&D

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven professional met een passie voor duurzaamheid en technologie? Wil je deel uitmaken van een team dat werkt aan innovatieve oplossingen voor een groenere wereld? Als Projectmanager Fermentatie bij Duynie Group kun je jouw enthousiasme om zetten in concrete actie! Leid projecten, ontdek nieuwe technologieën en draag bij aan de toekomst van duurzame energie en productie. Als jij klaar bent om de uitdaging aan te gaan, dan verwelkomen we je graag in ons R&D team in Nijmegen.


Project Manager R&D Fermentation

32 - 40 uur per week


Wat ga je doen?
Als Projectmanager - Fermentatie bij Duynie Group ben je verantwoordelijk voor het beheren en leiden van projecten op het gebied van fermentatie. Deze projecten spelen een cruciale rol in onze ambitie om duurzame en hoogwaardige producten te ontwikkelen en te leveren aan onze klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het leiden van fermentatie-projecten, van concept tot implementatie. Hiervoor werk je samen met interne en externe partners om de projectdoelstellingen te bereiken. Als projectmanager beheer je de budgetten en zorg je voor een efficiënte resourceplanning. In deze rol is het belangrijk dat je beschikt over analytisch denkvermogen en dat je resultaatgericht kunt werken. Je houdt je bezig met conceptontwikkeling en levert een bijdrage aan conceptontwikkeling op basis van valoriseren co-producten vanuit eigen discipline. Je rapporteert aan het management over de voortgang van de projecten en zorgt voor de naleving van kwaliteits- en veiligheidsnormen. Daarnaast identificeer je kansen voor procesoptimalisatie en efficiëntieverbeteringen.

Vereisten

Collega aan het woord:

"Bij Duynie zijn de werkdagen dynamisch en divers, afhankelijk van projecten en seizoenen. Collega's werken soms op verschillende locaties, waaronder een proeflocatie voor experimenten. Het R&D-team beheert deze locatie en biedt ondersteuning. In ons levendige kantoor begint de werkdag meestal tussen 7 en 9 uur 's ochtends. Teamvergaderingen en projectbesprekingen zijn waardevol en er zijn flexibele concentratieruimtes. Tijdens de pauzes kunnen collega's wandelen of samen lunchen. De taken variëren van projectgerelateerd werk tot analyses en experimenten."


Wat breng je mee?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld chemische technologie of levensmiddelentechnologie.
 • Aantoonbare ervaring met projectmanagement, bij voorkeur in de fermentatie-industrie.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Markt conform salaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek
 • Winstdelingsregeling.
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Een netto reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega's


Over Duynie:

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelen en bio ethanol industrieën. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op! Duynie Group | Expertise and Research Centre

Duynie Group heeft ±450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.


Informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Lommers, Manager R&D, M.Lommers@DuynieGroup.com


Enthousiast over de functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik (HR Specialist).


Acquisitie is niet op prijs gesteld.

Nijmegen, Gelderland, Nederland
R&D

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE, Sales.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusSimone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company

Locatie Vierverlaten, GroningenWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!