Skip to content

Projectmanager R&D Bioraffinage

NijmegenR&D

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven professional met passie voor duurzaamheid en de ambitie om bij te dragen aan een groenere toekomst? Duynie Group biedt een uitdagende kans! Voor onze R&D afdeling in Nijmegen zijn wij op zoek naar een:Project Manager R&D Bio-Refining

32-40 uur per weekWat ga je doen?

Als Projectmanager Bio raffinage ben je verantwoordelijk voor het leiden en beheren van projecten die gericht zijn op het omzetten van agrarische reststromen in waardevolle producten, zoals biobrandstoffen, chemicaliën en andere duurzame producten. De R&D afdeling is onderdeel van het Expertise Research Centre. Binnen het team heb je de verantwoordelijkheid voor de discipline bio-raffinage. Je helpt daarnaast ook teamleden van andere disciplines. Je bent hierin flexibel en krijgt energie van het schakelen tussen deze disciplines en afdelingen. Vanuit jouw expertise draag je oplossingen aan. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van concepten voor projecten in jouw eigen discipline. Je kunt hierbij een inschatting maken van de haalbaarheid en eventuele uitdagingen.

Als projectmanager bio raffinage ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Het ontwikkelen van een gedetailleerd projectplan, inclusief doelstellingen, mijlpalen, budget en tijdslijnen.
 • Het beheren van het budget. Je houdt toezicht op kosten, identificeren financiële risico's en nemen maatregelen om het project binnen het budget te houden.
 • Het leiden van een multidisciplinair projectteam, inclusief technische experts, wetenschappers en andere professionals.
 • Je rapporteert regelmatig aan belanghebbenden, waaronder senior management en externe partners. Je verstrekt hierbij updates over de voortgang van het project, budgetstatus en andere relevante informatie.
 • Concepten ontwikkeling en bijdrage aan concept ontwikkeling op basis van valoriseren co-producten vanuit eigen discipline.

Vereisten

Collega aan het woord:

"Bij Duynie zijn de werkdagen dynamisch en divers, afhankelijk van projecten en seizoenen. Collega's werken soms op verschillende locaties, waaronder een proeflocatie voor experimenten. Het R&D-team beheert deze locatie en biedt ondersteuning. In ons levendige kantoor begint de werkdag meestal tussen 7 en 9 uur 's ochtends. Teamvergaderingen en projectbesprekingen zijn actief en waardevol en er zijn flexibele concentratieruimtes. Tijdens de pauzes kunnen collega's wandelen of samen lunchen. De taken variëren van projectgerelateerd werk tot analyses en experimenten."


Wat breng je mee?

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van chemische technologie of biobased sciences;
 • Ervaring in projectmanagement, bij voorkeur in de agrarische, chemische of biotechnologische sector;
 • Beheersing van de Engelse taal. Nederlands is een pré.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Je komt te werken in een relatief klein team, waar iedereen een eigen discipline verantwoordelijkheid heeft.
 • Markt conform salaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Winstdelingsregeling.
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega's.


Over Duynie:

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snelgroeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelen en bio ethanol industrieën. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.


Informatie?
Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Marcel Lommers, Manager R&D, via M.Lommers@DuynieGroup.com


Enthousiast over de functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik (HR Specialist).


Acquisitie is niet op prijs gesteld

Nijmegen, Gelderland, Nederland
R&D

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE, Sales.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusSimone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company

Locatie Vierverlaten, GroningenWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!