Skip to content

Projectleider Procesautomatisering

Groningen€ 3.900 - € 5.700 per maandEngineering

Functieomschrijving

Heb je een afgeronde hbo-opleiding richting industriële automatisering of besturingstechniek? En heb je minimaal 5 jaar ervaring met projecten op het gebied van proces- of productieautomatisering? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de locatie Groningen (Vierverlaten) zijn wij op zoek naar een:


Projectleider procesautomatisering


Wat ga je doen?
Als projectleider procesautomatisering ben je werkzaam onder leiding van de Teamleider Engineering EMRA. Je functie is veelomvattend en je bent verantwoordelijk voor het plannen, budgetteren en begeleiden van procesautomatiseringsprojecten. Je opereert in teams met projectleiders, technologen en technici ten behoeve van het realiseren van investerings- en onderhoudsprojecten. Deze projecten zijn gericht op het realiseren van onze ambities, waarbij wij onze positie bij de top van de Europese suikerindustrie willen continueren en verder verbreden. Centraal hierbij staan rendementsverbetering, vermindering energie- en hulpstoffenverbruik en kwaliteitsverbetering. Jij gaat je daarnaast bezighouden met het ontwerpen, implementeren en testen van DCS- en PLC/SCADA systemen in intensief contact met de opdrachtgever. Ook zorg je voor het up to date houden van de technische documentatie van de installaties.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting industriële automatisering of besturingstechniek met relevante aanvullende cursussen;
 • Je hebt gedurende een periode van minimaal 5 jaar ervaring opgedaan met projecten op het gebied van proces- of productieautomatisering;
 • Je beschikt over kennis op gebied van PLC/SCADA, databases, netwerken en bij voorkeur DCS-systemen;
 • Je bent gedreven en hebt goede organisatorische en contactuele kwaliteiten;
 • Je kan goed in teamverband werken;
 • Je bent bereid om via in- en externe opleidingen mee te groeien met de technische en technologische ontwikkelingen die binnen ons bedrijf plaatsvinden.


Wat krijg je er voor terug?

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
 • Je komt te werken bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!;
 • Een salaris tussen de €3.580,- en €5.792,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Onregelmatigheidstoeslag indien van toepassing;
 • Eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken; Een kilometervergoeding voor woon-/werkverkeer van €0,21 per kilometer;
 • Een kilometervergoeding voor zakelijke kilometers van €0,35 per kilometer indien van toepassing;
 • Een ruim aanbod aan e-learnings (Goodhabitz);
 • Een vitaliteitsbudget van €450,- bruto per jaar;
 • Fietsplan & Fitness regeling;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • En als dat nog niet genoeg is, bieden we nog meer! Kijk voor meer informatie in onze CAO Cosun Beet Company.


Informatie?
Meer informatie over de inhoud van de technische functie kan je verkrijgen bij Freerk Baving (Teamleider EMRA/ Productieleider), tel.: 050-5561472.


Enthousiast geworden?
Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik, HR specialist.

Groningen, Groningen, Nederland
€ 3.900 - € 5.700 per maand
Engineering

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!