Skip to content

Medewerker Projecten

Groningen€ 2.900 - € 4.100 per maandEngineering

Functieomschrijving

Heb jij ervaring met het verzamelen, verwerken en beheren van technische documentatie? Vind je het daarnaast interessant om samen te werken met projectleiders en teamleiders? Dan is deze functie iets voor jou!


Medewerker Projecten

Wat ga je doen?

Als Medewerker Projecten ondersteun je projectteams door het aanleveren van specificaties, documentatie en het schrijven van werkinstructies en procedures. Je bent verantwoordelijk voor de projectadministratie en notuleert bij projectvergaderingen. Je archiveert documenten op de juiste manier in projectarchieven en draagt bij aan de juiste informatievoorziening voor betrokkenen. In de eindfase van projecten zorg je voor een correcte en duidelijke overdracht naar de interne klant.


Je werkt op de afdeling Engineering, waar het veelal draait om het voorbereiden, begeleiden en uitwerken van investeringsprojecten ter verbetering- en uitbreiding van de fabriek. Hierbij is standaardisatie een belangrijk thema. Ook hier lever jij een bijdrage aan; je bent voorzitter van het standaardisatieoverleg en denkt mee over mogelijke verbeteringen.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde Mbo 4 -of Hbo opleiding, bij voorkeur in een technische richting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Technische Bedrijfskunde;
 • Je kunt goed uit de voeten met SharePoint, MS Project en MS Teams;
 • Je hebt ervaring met het beheren en schrijven van technische documentatie
 • Competenties die bij jou passen: punctueel, analytisch vermogen, communicatief vaardig.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
 • Je gaat aan de slag bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!
 • Een uitstekend salaris van €2.900,- tot €4.100,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • 23 ADV-dagen (o.b.v. 40-urige werkweek) welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor een totaaloverzicht van de voorwaarden.


Over Cosun Beet Company

Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.


Bekijk deze video voor meer inzicht in het productieproces en informatie over de organisatie.


Contact en informatie

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature en wil je meer weten? Neem dan contact op met Jaap Kruiter (Manager Engineering) via 06-51208165.


Enthousiast geworden?

Weet jij genoeg en kun je niet wachten? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt je sollicitatie richten aan Wichard de Groot (HR Specialist Recruitment).

Groningen, Groningen, Nederland
€ 2.900 - € 4.100 per maand
Engineering

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE, Sales.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusSimone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company

Locatie Vierverlaten, GroningenWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!