Skip to content

Procestechnoloog R&D

Nijmegen€ 2.800 - € 4.000 per maandR&D

Functieomschrijving

Heb je kennis van chemie of biochemie en wil je je graag inzetten bij de ontwikkeling van nieuwe producten? Krijg je energie van het opzetten en uitvoeren van technologisch onderzoek? Kun je niet wachten om in een veelzijdige functie aan de slag te gaan? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Voor onze locatie in Nijmegen zijn wij op zoek naar een:


Process TechnologistOver Duynie:

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelen en bio ethanol industrieën. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.

Deze vacature staat open bij Novidon.


Wat ga je doen?

Als Process Technologist ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe en/of aangepaste producten. De verdere optimalisatie van technologische en productieprocessen is waar je naar streeft. Om dit tot een goed resultaat te brengen, ga je aan de slag met de ontwikkelen van nieuwe processen. Ook onderzoek je de mogelijkheden om bestaande processen aan te passen en te verbeteren. Je bent dus ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en begeleiden van proefproducties. Je beweegt als een spil tussen jouw collega’s van R&D, QA en productie en bent verantwoordelijk voor het inventariseren, verzamelen en uitwisselen van technologische informatie tussen de verschillende plants. Dit doe je om de projecten die je begeleid zo goed en zo snel mogelijk op de markt te kunnen brengen. Tot slot vindt een deel van je werkzaamheden in een van onze plants in het buitenland plaats (België of het Verenigd Koninkrijk). Als Process Technologist heb je een veelzijdige en afwisselende functie. Hieronder lees je wat er nog meer tot jouw werkzaamheden behoort:

 • Het opzetten, coördineren en uitvoeren van gericht technologisch onderzoek;
 • Het bewaken van de operationele conditie van installaties;
 • Het signaleren van synergiekansen en hierop acties uitzetten;
 • Het actief deelnemen aan Total Productive Maintenance (TPM)

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde Bacheloropleiding in de richting van procestechniek of technologie;
 • Kennis van chemie, biochemie, extrusie en/of walsdroogtechnologie is een pré;
 • Affiniteit met HACCP, ATEX, TPM en FSSC;
 • Kennis van meet- en regeltechniek;
 • Je beschikt over een proactieve houding, creativiteit en ondernemerschap;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en beheersing van de Engelse en Duitse taal.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de € 2800,- en €4000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante werkervaring);
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Krijg je deze niet op? Dan mag je je bovenwettelijk verlof verkopen voor extra salaris;
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus;
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Flexibele werktijden en (na het inwerktraject) is een dag thuiswerken mogelijk;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega'sInteresse?
Voor nadere informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Tom Brooijmans, Director Novidon, telefoonnummer: +31 (6) 83646809.


Enthousiast geworden?

Mocht je meteen willen solliciteren, kan dat natuurlijk ook! Je sollicitatie kun je indienen via onderstaande sollicitatiebutton t.a.v. Stella van Schaik, HR Specialist.


Acquisitie is niet op prijs gesteld

Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 2.800 - € 4.000 per maand
R&D

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!