Skip to content

Process Technologist Productie

Nijmegen€ 2.800 - € 4.500 per maandProductie staf

Functieomschrijving

Wil je bijdragen aan de optimalisatie van technologische en productieprocessen? Beschik je over ondernemerschap en heb je oog voor potentiële kansen? Heb je het vermogen om heldere en concrete plannen te ontwikkelen en kun je prioriteiten stellen in je werk? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor onze Novidon locatie in Nijmegen zijn we op zoek naar een:


Process Technologist


Over Novidon

Novidon B.V. is een dynamische en sterk groeiende, internationaal opererende organisatie, waar producten gemaakt worden uit snijzetmeel van de levensmiddelenindustrie. De producten van Novidon vinden hun weg in onder andere de papierindustrie, de off-shore industrie, de kleefstoffenindustrie en de voedingsmiddelenindustrie. Het is een continue uitdaging telkens nieuwe, betere en slimmere toepassingen te vinden. Novidon heeft 3 fabrieken in Nederland, België en Groot-Brittannië. Novidon is onderdeel van Duynie Group. Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, valoriseren en vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossing voor de hobbyhuisdiersector. Kijk voor meer informatie op www.novidon.com


Wat ga je doen?

Als Process Technologist draag je bij aan de voortdurende verbetering van de kwaliteit van technologie en productieprocessen. Je bewaakt de operationele conditie van installaties en de effectiviteit van technologische productieprocessen en je biedt ondersteuning aan de plantmanager bij procestechnologische problemen. Ook hou je je bezig met het opzetten, coördineren en uitvoeren van gericht technologisch onderzoek. Dit doe je op de lab- en pilot locatie of binnen de industriële omgeving. Als Process Technologist lever je input voor de prioriteiten binnen operations en maak je de vertaalslag naar operationele doeleinden. Hierin ben je verantwoordelijk voor het inrichten van het systeem, de procedures en middelen. In deze rol rapporteer je de eigen werkzaamheden, projecten, resultaten en ontwikkelingen binnen de verschillende locaties. Je zorgt ook voor de uitwisseling van kennis met vakgenoten en stakeholders.

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde Bacheloropleiding in de richting van procestechniek of technologie;
 • Je hebt minimaal 6 jaar relevante werkervaring;
 • Affiniteit met HACCP, ATEX en TPM;
 • Je beschikt over een proactieve houding, creativiteit en ondernemerschap;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en beheersing van de Engelse en Duitse taal.


Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende job bij een professionele en groeiende organisatie waar je ,vanwege het duurzame karakter, trots op mag zijn!
 • Een uitstekend salaris tussen de €2.800,- en €4.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van werkervaring).
 • 30 Vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Pensioenregeling (middelloonregeling) met een eigen bijdrage van 6,55% van de pensioengrondslag.
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus.
 • €16,25 euro bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten.
 • Reiskostenvergoeding met een minimum van 10 km enkele reis.
 • Voor eventuele zakelijke kilometers geldt een vergoeding van 0,30 cent per kilometer, waarvan €0,19 netto en €0,11 bruto wordt uitbetaald.
 • Leuke personeelsuitjes met leuke collega's.
 • 15 euro netto per maand om eens in de zoveel tijd een nieuwe mobiele telefoon aan te schaffen. Je abonnement wordt voor je betaald!


Interesse?
Voor nadere informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Michel van den Berg, telefoonnummer: +31634097342.


Enthousiast geworden?

Mocht je meteen willen solliciteren, kan dat natuurlijk ook! Je sollicitatie kun je indienen via onderstaande sollicitatiebutton t.a.v. Stella van Schaik, HR Specialist.

Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 2.800 - € 4.500 per maand
Productie staf

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!