Overslaan naar content

Procesoperator

Op locatie
  • Dinteloord
€ 2.926,08 - € 4.500,84 per maandProcestechniek

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de levensmiddelenindustrie? Heb jij al enige ervaring als procesoperator en beschik jij over mbo werk- en denkniveau? Binnen de locatie Dinteloord zijn wij op zoek naar een:


Procesoperator


Over Cosun Beet Company

Daar beelden meer zeggen dan woorden kan je deze video bekijken voor een totaalbeeld.


Wat ga je doen?

Als Procesoperator ben je tijdens de bietencampagne (van september t/m januari) in een 5 ploegendienst werkzaam in de suikersectie onder leiding van de productieleider. In het voorjaar maak je onderdeel uit van de diksapraffinage organisatie waar eveneens 4 tot 6 weken in 5 ploegen wordt gewerkt. Als procesoperator ben je werkzaam in het hart van ons bedrijf. Je regelt en bedient de (deel-)processen binnen jouw werkgebied en draagt zorg voor optimalisaties van de procesonderdelen. Dit omvat onder meer: beslissen over de procesvoering met als doel een juiste afstemming tussen product, proces en installaties. Het stellen van voorwaarden in de voortgang van het proces en het opheffen van procesverstoringen binnen het werkgebied. Daarnaast geef je uitvoering aan de veldwerkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteits-, arbo- en milieuvoorschriften. Als Procesoperator in de productieperiode denk je mee in het verbeteren van preventief en predictief onderhoud en je lost 1e lijns storingen op. In de intercampagne ben je verantwoordelijk ondersteunende werkzaamheden. Denk aan begeleiding van de schoonmaakwerkzaamheden, het veiligstellen van apparatuur, machines en procesdelen. Ook hou je je bezig met het opleiden en trainen van nieuwe collega’s en heb je een prominente rol bij het proefdraaien van de fabriek. In deze periode ben je werkzaam in dagdienst.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Mbo niveau 4 werk en denkniveau;
  • Bereidheid tot het volgen van de interne werkplek opleiding tot procesoperator;
  • Gedrevenheid en flexibiliteit om in tijdens de campagne in 5 ploegen te werken.


Wat krijg je ervoor terug?
Een functie met veel vrijheid, waarbij je in de koude wintermaanden een lekker centje bij kan verdienen met de ploegentoeslag en in de zonnige zomermaanden met familie en vrienden leuke activiteiten kan ondernemen in de avonden en weekenden.
Daarmaast krijg je:

  • Een salaris tussen de €2.900,- en €4.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
  • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
  • Klik hier voor het totaaloverzicht van voorwaarden.


Enthousiast?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik (HR Specialist Recruitment, #LI-SV1).

Op locatie
  • Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.926,08 - € 4.500,84 per maand
Procestechniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment

Cosun & Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment

Cosun & Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment

Cosun & Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment

Cosun Beet Company Groningen

Jessica van Turnhout

Campus Recruiter

Cosun & Cosun Beet Company

Stages, BBL & Trainees

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor

Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent

IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment

Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!