Skip to content

Opleidingscoördinator

Puttershoek€ 3.400 - € 4.800 per maandProductie staf

Functieomschrijving

Ben jij een expert op het gebied van opleiding en ontwikkeling? Beschik jij over de nodige didactische kennis en vaardigheden? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor de locaties Roosendaal en Puttershoek zijn wij op zoek naar een:


Opleidingscoördinator


Wat ga je doen?

Als opleidingscoördinator ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, organiseren en evalueren van trainingen en opleidingen, variërend van een heftruckcursus tot een suikertechnologie opleiding. Deze opleidingen komen voort uit het centrale opleidingsplan, waarbij jij een rol speelt in de totstandkoming hiervan. Je draagt zorg voor de correcte registratie van de opleidingsactiviteiten in ons LMS. Met jouw didactische kennis en vaardigheden ben jij een sparringpartner voor (technische) specialisten en ondersteun je hen met het door vertalen van een opleidingsbehoefte in een leerinterventie. Dit kan een training in groepsverband zijn, maar ook in de vorm van een e-learning. Tevens monitor jij de kwaliteit van de trainingen en toetsingen zodat deze altijd op gedegen niveau blijven.


Je zal een belangrijke rol spelen in de Training en Opleidingspilaar van onze TPM structuur. Deze pilaar staat voor verbeteren en optimaliseren van kennis en vaardigheden binnen de organisatie. Zo denk je bijvoorbeeld mee in het optimaliseren van het opleidingsplan en de interne werkplekopleidingen. Daarnaast begeleid jij praktijkopleiders in de interne werkplekopleidingen. Je helpt hen bij knelpunten en geeft input ten aanzien van opzetten, optimaliseren en verbeteren van deze werkplekopleidingen.


Je zal werken op de productielocaties Roosendaal en Puttershoek en rapporteert aan de HR Specialist Opleiden. Ook zal er nauwe samenwerking zijn met de Managers Productie Roosendaal en Puttershoek en het team Opleidingen. Samen met het team Opleidingen werk je mee aan een centraal opleidingsbeleid, waarin ontwikkeling van de medewerkers centraal staat.

Vereisten


Wat neem je mee?

Jij bent net als wij een echte teamspeler en hebt passie voor het ontwikkelen van mensen. Naast actuele didactische kennis en vaardigheden beschik je over een HBO diploma in de richting van Opleidingskunde, HR of Psychologie. Je kan op motiverende wijze een gesprek voeren en bent een goede gesprekspartner voor alle niveaus uit de organisatie. Je moet het leuk vinden om te organiseren en te ontwikkelen en zaken tot in de puntjes goed te regelen. Je leert snel de werking van een LMS en bent secuur in het bijhouden van informatie hierin. Wanneer je obstakels tegenkomt in het werk zoek je naar oplossingen en laat jezelf niet uit het veld slaan. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt binnen de (voedingsmiddelen) industrie, maar op z’n minst moet je interesse hebben in techniek. Uiteraard zoek je continu naar verbeteringen en wil je blijven ontwikkelen.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
 • Je komt te werken bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!;
 • Een salaris tussen de €3.400,- en €4.800,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Flexibele werktijden;
 • Hybride werken – bij een fulltime functie 3 dagen op kantoor en 2 vanuit huis;
 • Een energietoeslag van € 100,- bruto per maand voor de duur van de CAO;
 • Een kilometervergoeding voor woon-/ werkverkeer van €0,21 per kilometer;
 • Een kilometervergoeding voor zakelijke kilometers van € 0,35 per kilometer indien van toepassing;
 • Een ruim aanbod aan e-learnings (Goodhabitz);
 • Een budget van €450,- bruto per jaar die je eens per 5 jaar kan aanwenden voor:
  • Een loopbaanscan/ assessment van een gecertificeerde instelling;
  • Bijdrage voor verduurzamen van de eigen woning met zonnepanelen, HR++, isolatie of (hybride) warmtepomp;
  • Ergonomische thuiswerkplek conform arbo normen;
  • Gekwalificeerde schuldhulpverlening- of budgetcoach;
  • Uitbreiding fietsplan.
 • Fietsplan & Fitness regeling;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • En als dat nog niet genoeg is, bieden we nog meer! Kijk voor meer informatie in ons CAO Cosun Beet Company.Informatie en sollicitatie:

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Femke Konings, HR Specialist Opleiden, tel.: 0634366441.


Enthousiast?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik, HR Specialist.

Puttershoek, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.400 - € 4.800 per maand
Productie staf

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!