Overslaan naar content

Monteur WTB – Operator washuis

Roosendaal€ 3.100 - € 4.500 per maandProcestechniek

Functieomschrijving

Monteur én operator. Bij Sensus in Roosendaal vervul jij beide rollen. Juist de combinatie van deze twee functies maakt de baan uniek en divers. Meer weten? Lees dan deze vacature.


In de periode van februari tot september werk je als Monteur WTB in dagdienst. Van september tot eind januari vindt de wortelcampagne plaats en vervul je de functie van Operator in 5-ploegendienst. Een veelzijdige baan waar je vooraf exact weet waar je aan toe bent. Wel zo prettig! Tijdens de wortelcampagne rapporteer je aan de eerste operator en daarbuiten aan een mechanisch werkvoorbereider van de technische dienst.


Locatie: Roosendaal

Dienstverband: Fulltime

Contract: Periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Vereisten


Wat ga je doen als Monteur WTB?

 • Betrokken bij modificaties van installaties in het washuis
 • Geven van verbetervoorstellen aan bestaande installaties.
 • Bijdragen aan het autonoom onderhoud programma van het washuis.
 • Afstemmen van uit te voeren onderhoudsreparaties met de werkvoorbereider.
 • Uitvoeren van geplande onderhoudsactiviteiten aan installaties.

Wat ga je doen als Operator?

 • Inregelen van processen op basis van productierichtlijnen.
 • Bedienen van de productie-installatie, dit om o.a. een juiste kwaliteit snijdsel te krijgen.
 • Uitvoeren van controles aan af- en instellingen van installaties met behulp van een checklist.
 • Registreren van afwijkingen en/of mankementen.
 • Verhelpen van (kleine) storingen aan apparatuur.
 • Voorbereiden van de campagne door ervoor te zorgen dat installaties gereed zijn voor start campagne.
 • Trainen van campagnemedewerkers in het washuis.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo-niveau 3, richting techniek en/of werktuigbouwkunde. Daarnaast beschik je over kennis over de procestechniek en ben je in het bezit van VCA. Minimaal drie jaar werkervaring vinden wij belangrijk. Je vindt het leuk om in een klein teamverband te werken en je bent in staat om je kennis over te dragen op anderen.

Wie zijn wij?
Sensus
produceert en verkoopt de innovatieve ingrediënten inuline en oligofructose. Deze ingrediënten zijn van nature aanwezig in cichoreiwortels. Inuline en oligofructose zijn prebiotische voedingsvezels die worden toegepast in voedings- en drankproducten voor onder ander vezelverrijking, suiker- en/of vetvervanging of textuureigenschappen. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze voedingsvezels eigenschappen hebben die gunstig zijn voor de menselijke gezondheid. Zo bevorderen ze onder andere de darmgezondheid. Inuline en oligofructose worden bijvoorbeeld verwerkt in voedingsproducten zoals brood, yoghurt, ontbijtgranen, mueslirepen, babyvoeding, snoepgoed, ijs en chocola. We zijn geïnspireerd door inuline en deze inspiratie is onze drive om samen met klanten lekkere, gezondere producten te maken.

Het hoofdkantoor van Sensus is gelegen in Roosendaal. Sensus kent een productielocatie in Roosendaal en één in Zwolle. Vanuit onze sales kantoren in Roosendaal (NL), New Jersey (USA) en Kuala Lumpur (MY) bedienen wij de wereldwijde markt. In samenwerking met business partners verkopen wij in meer dan 50 landen. Wij werken samen met klanten en business partners en bieden ondersteuning bij het ontwikkelen en op de markt brengen van voedingsproducten die bijdragen aan een gezondere leefstijl. Sensus is onderdeel van de coöperatie Royal Cosun.

Royal Cosun is een toonaangevende internationale coöperatie, in handen van zo’n 8.400 telers. Cosun ontsluit de volledige potentie van planten om op duurzame wijze, slimme plantaardige oplossingen te creëren voor huidige en toekomstige generaties. Samen met de vijf businessgroepen Aviko, Cosun Beet Company, Duynie Group, Sensus en SVZ ontwikkelt Cosun voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased producten en groene energie. Cosun werkt op een duurzame, circulaire en transparante manier samen met toeleveranciers en telers uit Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika, en met meer dan 4.000 medewerkers.

Wat bieden wij?

Sensus biedt een afwisselende en dynamische functie in een professionele en internationale werkomgeving.

Sensus heeft een eigen bedrijfs-cao (Cosun Beet Company, Sensus en Cosun hoofdkantoor) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere:

 • Een competitief salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemers bijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • 23 ADV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van hoeveel maanden je in 5-ploegendienst hebt gelopen);
 • Cao a la carte regeling;
 • Fietsplan & fitnessregeling;
 • Toegang tot een digitale leeromgeving met talloze E-learnings;
 • Collectieve zorgverzekering.

Heb je interesse?

Wij leren je graag kennen. Meer informatie over de inhoud van deze functie is te verkrijgen bij Patrick van Zantvliet, Manager Maintenance & Engineering (+31165584201). Je sollicitatie kan je sturen naar het HR team via de sollicitatiebutton. Meer informatie over onze organisatie of onze producten kun je vinden op inspiredbyinulin.com en www.cichorei.nl.
Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.100 - € 4.500 per maand
Procestechniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRSWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!