Skip to content

Monteur E&I

Zwolle€ 3.300 - € 4.100 per maandTechniek

Functieomschrijving

Zet jouw veelzijdige skills inzetten om het productieproces te ondersteunen en te verbeteren! Ben jij die handige alleskunner die wil werken in een organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als monteur E&I voer je zelfstandig installatiewerkzaamheden, inbedrijfstelling, reparatie, revisie en service uit aan elektrotechnische en industriële installaties. Je maakt onderdeel uit van de technische dienst en rapporteert aan de werkvoorbereider.

Werkweek: 40 uur per week

Locatie: Sensus Zwolle

Contract: Bepaalde tijd/Onbepaalde tijd

Publicatie datum: 18 augustus 2023

Vereisten

Wat ga je doen?

 • Je verrichten specialistische montage- en of installatiewerkzaamheden met betrekking tot (nieuwe) elektrotechnische installaties en meet- en regelapparatuur.
 • Je spoort storingen op, analyseert deze en je zoek naar de juiste oplossing in de gehele fabriek;
 • Je neemt vanuit het vakgebied E&I deel aan projecten;
 • Je doet aanbevelingen voor verbeteringen aan installaties;
 • Je bereidt zelfstandig reparaties, modificaties en vervangingsprojecten voor;
 • Je meldt uitgevoerde werkzaamheden in SAP en voorziet deze van juiste gegevens en te nemen acties;
 • Je houdt elektrotechnische tekeningen en documenten (PI&D’s) up-to-date;
 • Je draagt zorg voor kennisoverdracht aan operators door het geven van technische trainingen;
 • Je vraagt veilig werkvergunningen aan i.s.m. met eerste operator;
 • Je bent op de hoogte van de betreffende voorschriften van kwaliteit, arbo en milieu (o.a. NEN, HACCP, ISO), en de in het bedrijf geldende werkvoorschriften en huisregels.

Wat breng jij mee?

Je bent in bezit van een MBO opleiding richting elektrotechniek, bij voorkeur niveau 4. Je beschikt over goede kennis van Meet- & regeltechniek, bijvoorbeeld PIT-1, PIT-2 en PIT-3 (niveau 3/4) en laagspanning (NEN-EN50110-1/ NEN 3140). Je hebt kennis en ervaring met besturingssystemen en kennis van SAP is een pré. Je bent in bezit van VCA – VOL of bereidt om deze te halen. Tevens is deelname aan een consignatieregeling op deze functie van toepassing. 


Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende functie in een diverse en dynamische werkomgeving. Sensus heeft een eigen bedrijfs-cao (Cosun Beet Company, Sensus en Cosun hoofdkantoor) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere:

 • Een salaris tussen de €3300,- en €4100,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband;
 • 23 ADV dagen, eindejaarsuitkering;
 • Uitstekende pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage;
 • Kilometervergoeding voor woon/werkverkeer van €0,21 per gereden kilometer;
 • Cao a la carte-regeling;
 • Vitaliteitsbudget van €450,- bruto
 • Fietsplan & bedrijfsfitnessregeling
 • Toegang tot digitale leeromgeving met talloze E-learnings;
 • Collectieve zorgverzekering.

Over Sensus

Sensus produceert en levert de innovatieve ingrediënten inuline en oligofructose, die van nature aanwezig zijn in cichoreiwortels. Onze cichoreiwortelvezels worden breed toegepast in de wereldwijde voedingsindustrie voor vezelverrijking, suiker- of vetvervanging of textuureigenschappen. Bovendien is bewezen dat ze gunstige eigenschappen hebben voor de menselijke gezondheid en

worden ze veel gebruikt in gezonde voedingsproducten. We hebben een toegewijd team dat nauw samenwerkt met klanten en zakenpartners om effectieve ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en op de markt brengen van voedingsproducten die bijdragen aan een gezonder leven. We zijn geïnspireerd door inuline en deze inspiratie is onze drive om lekkere, gezondere producten te maken.

Royal Cosun is een toonaangevende internationale coöperatie, in handen van zo’n 8.400 telers. Cosun ontsluit de volledige potentie van planten om op duurzame wijze, slimme plantaardige oplossingen te creëren voor huidige en toekomstige generaties. Samen met de vijf business groepen Aviko, Cosun Beet Company, Duynie Group, Sensus en SVZ ontwikkelt Cosun voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased producten en groene energie. Cosun werkt op een duurzame, circulaire en transparante manier samen met toeleveranciers en telers uit Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika, en met meer dan 4.000 medewerkers.

Interesse?

Meer informatie over de inhoud van deze functie is te verkrijgen bij Klaas Visser, Teamlead Maintenance & Engineering (klaas.visser@sensus.nl) +31630786656. Je sollicitatie kun je voor 15 september sturen naar het HR team: HR@Sensus.nl. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op inspiredbyinulin.com.

Zwolle, Overijssel, Nederland
€ 3.300 - € 4.100 per maand
Techniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!