Skip to content

Manager Techniek

Groningen€ 5.100 - € 8.200 per maandTechniek

Functieomschrijving

Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van techniek met minimaal 7 jaar ervaring in een MT-rol binnen de industrie? Dan zijn we op zoek naar jou. Voor onze locatie in Vierverlaten zijn wij op zoek naar een:


Manager Techniek


Wat ga je doen?
Als Manager Techniek ben je lid van het MT en verantwoordelijk voor de beleidsvoorbereiding en uitvoering van het correctief, preventief en predictief onderhoud op de locatie binnen het vastgestelde budget. Je bent verantwoordelijk voor de optimale instandhouding van de werktuigbouwkundige- en elektrische installaties en procesautomatisering. In een zeer dynamische omgeving met relatief veel grote, duurzame investeringsprojecten. In de functie werk je nauw samen met de Manager Productie om optimale productieresultaten te realiseren. Je beheert en verbetert het machinepark en optimaliseert daarmee de productieprocessen. Bij het realiseren van vernieuwingen middels projecten werk je intensief samen met de Manager Engineering. Je coacht en geeft leiding aan de betrokken teamleiders, maintenance engineers en specialisten. Tijdens de intercampagne stuur je in totaal zo’n 80 interne en ongeveer 100 externe medewerkers aan. Tijdens de campagne is deze groep een stuk kleiner en stuur je in deze periode ongeveer 25 mensen aan. Je verhoogt ons vakmanschap door, samen met productie, nieuwe vormen van maintenance en operations ons eigen te maken. Automatisering en condition monitoring is daarvoor de basis. Vanzelfsprekend binnen de randvoorwaarden vanuit Kwaliteit, Arbo en Milieu. Er wordt intensief samengewerkt met de andere Cosun Beet Company locaties. Het delen van best practices en samen met de andere Managers Techniek het centraal beleid maken is je op je lijf geschreven.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je bent een teamplayer, communicatief zeer vaardig, hebt leiderschapskwaliteiten en bent van nature iemand die positief is ingesteld.
 • Je streeft naar optimale beheersing van de interne bedrijfsprocessen die je goed kunt overzien.
 • Je kunt enthousiasmeren én overtuigen. Je hebt oog voor zowel stakeholders als gebruikers.
 • Je hebt aandacht voor de ontwikkeling van je interne medewerkers.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bent stressbestendig en binnen de hectiek van de productieperiode ben je een baken van rust.


Kennis en ervaring:

 • Een afgeronde universitaire / hbo+ opleiding techniek bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde.
 • 7 – 10 jaar relevante werkervaring.
 • Relevante kennis en ervaring met toepassing van maintenance managementtechnieken.
 • Positieve en kritische people manager die denkt in structurele verbeteringen en veranderingen kan bewerkstelligen.
 • Initiatief, besluitvaardig.
 • Groepsgericht leiderschap, delegeren, plannen.
 • Managementidentificatie.
 • Samenwerken en verbinden.
 • Mondelinge en schriftelijke communicatie.
 • Ervaring met 7/24 productieprocessen.


Arbeidsvoorwaarden:
De eigen ondernemings-cao is van toepassing. De functie wordt ingedeeld op basis van kennis en ervaring.


Informatie:
Meer informatie over de inhoud van de functie kun je verkrijgen bij Luc Kroes, Plant Manager, tel. +31 (50) 5561215


Enthousiast geworden?
Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik, HR Specialist.

Groningen, Groningen, Nederland
€ 5.100 - € 8.200 per maand
Techniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!