Skip to content

Maintenance Engineer

Veurne€ 18 - € 23,5 per uurProcestechniek

Functieomschrijving

Ben jij iemand die het leuk vindt om je bezig te houden met het goede verloop van de machines en installaties? Ben jij initiatiefrijk en wil je graag taken en werkzaamheden oppakken? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor onze Novidon Locatie in Veurne zijn we op zoek naar een: 

Maintenance Engineer.


Wat ga je doen?
In de functie van Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en bijhouden van de machines en installaties. Je signaleert mechanische en/of elektronische problemen en stel je effectieve diagnoses op van de problemen. Je lost deze problemen dan structureel op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving in de fabriek.


Als Maintenance Engineer voer je onderhoudswerkzaamheden uit op het materiaal, de machines en de installatiewerkzaamheden. Hiermee stel je onderhoudsconcepten op en stuur je op de onderhoudstactiek. Je gaat aan de slag met de bevordering van een doelmatige, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige werkuitvoering door externen. Als laatste zorg je voor de documentatie en voorraad van technische middelen op het juiste niveau.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Bachelor+ werk- en denkniveau in de richting van elektromechanica;
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis en affiniteit met HACCP, ATEX, TPM en ISO 9001;
 • Je bent besluitvaardig en durft knopen door te hakken;
 • Je kan goed tegen tijdsdruk en blijft kalm bij tegenslagen;
 • Je bent initiatiefrijk en je pakt taken graag op.


Wat krijg je er voor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de €18,00,- en €23,50 euro,- bruto per uur;
 • 20 vrije dagen en 12 inhaaldagen;
 • Salarisindexering, doorbetaalde vakantiedagen, eindejaarsuitkering;
 • GSM + Abonnement;
 • Laptop;
 • Maaltijdcheques van €6,- / dag (Werknemer €1,09 / Werkgever €4,91);
 • Jaarlijkse premie van €55,-.


Informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roel Sillis, Plant Manager. Telefoonnummer: +32 (0) 476 32 46 15.


Enthousiast over de functie?
Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik (HR Specialist Recruitment).

Veurne, Vlaams Gewest, België
€ 18 - € 23,5 per uur
Procestechniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!