Skip to content

Maintenance Engineer

Puttershoek€ 4.000 - € 5.100 per maandTechniek

Functieomschrijving

Ben jij iemand die het leuk vindt om na te denken over verschillende verbeterprocessen en graag processen wil optimaliseren? Haal je energie uit het analyseren van technische installaties en apparatuur? Dan hebben wij wellicht de vacature waar jij naar op zoek bent. Voor de locatie specialiteiten in Puttershoek zijn wij op zoek naar iemand voor de functie van: 


Maintenance Engineer.


Over
Daar beelden meer zeggen dan woorden kan je deze video bekijken voor een totaalbeeld.


Wat ga je doen?
In deze functie ga je onderdeel uitmaken van de Technische dienst. In Puttershoek wordt op dit moment gewerkt aan het optimaliseren van het onderhoud en de zaken die daaraan gerelateerd zijn van de bestaande verpakkings- en proces lijnen. Je gaat hierbij onderhoudsconcepten ondersteunen en implementeren vanuit de FMECA-methodiek. Ook beoordeel je de technische toestand van de kritische technische installaties en machines en voer je predictieve onderhoudsmetingen uit. Daarnaast houd je het SAP-informatiesysteem met betrekking tot het machine- en onderhoudsbeheer up-to-date.


Als Maintenance Engineer ga je een middellange en lange termijn onderhoud strategie opzetten in samenwerking met de werkvoorbereiding en technische lijneigenaren. Je gaat proactief voorstellen doen voor verbeteringen van zowel bestaande als nieuwe installaties. Je werkt aan afwisselende projecten op een planmatige manier en analyseert storingen van de installaties en machines.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Voor deze veelzijdige functie zoeken wij kandidaten met Werktuigbouwkunde opleiding op hbo-niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Maintenance Engineer, bij voorkeur in de discrete/verpakkingsindustrie;
 • Relevante ervaring met het TPM-verbeterprogramma of andere verbetertechnieken en ervaring met onderhoud.EPR systemen (ervaring met SAP is ene pre);
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen met een lerende attitude;
 • Je bent een resultaatgerichte teamspeler;
 • Je bent bereid om via in- en externe opleidingen mee te groeien met de technische ontwikkelingen die binnen ons bedrijf plaatsvinden.


Wat krijg je er voor terug?

 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
 • Je komt te werken bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!;
 • Een salaris tussen de €2800,- en €4000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Onregelmatigheidstoeslag indien van toepassing;
 • Eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Een kilometervergoeding voor woon-/werkverkeer van €0,21 per kilometer;
 • Een kilometervergoeding voor zakelijke kilometers van €0,35 per kilometer indien van toepassing;
 • Een ruim aanbod aan e-learnings (Goodhabitz);
 • Een vitaliteitsbudget van €450,- bruto per jaar;
 • Fietsplan & Fitness regeling;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • En als dat nog niet genoeg is, bieden we nog meer! Kijk voor meer informatie in onze CAO Cosun Beet Company.


Informatie?

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Martin Hooijmeijer, Teamleider Technische Dienst. Telefoonnummer: +31 (6) 22936902.


Enthousiast?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik (HR Specialist Recruitment).

Puttershoek, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.000 - € 5.100 per maand
Techniek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!