Skip to content

Kwaliteitsmanager Productie

Dinteloord€ 4.000 - € 6.000 per maandProductie staf

Functieomschrijving

Ben jij een toegewijde professional met een passie voor kwaliteit en productie? Zoek je een kans om jouw leiderschapsvaardigheden te benutten en een positieve impact te hebben op de productieprocessen? In deze rol heb je de kans om de productieprocessen te verbeteren en bij te dragen aan het succes van ons bedrijf. Als jij gedreven wordt door kwaliteit, efficiëntie en groei, dan is deze functie wat voor jou:


Kwaliteitsmanager Productie


Wat ga je doen?

In de rol van kwaliteitsmanager productie speel je een cruciale rol in het definiëren, implementeren en handhaven van kwaliteitsnormen en -doelstellingen voor de verschillende fabriekslocaties van Cosun Beet Company. Je bent werkzaam vanaf het Centraal Kantoor in Dinteloord, maar je zult ook regelmatig de fabriekslocaties in Groningen, Puttershoek, Roosendaal en Dinteloord bezoeken. Je rapporteert in deze rol rechtstreeks aan de Manager Kwaliteit.

Als Kwaliteitsmanager Productie speel je een leidende rol bij het formuleren van het kwaliteitsbeleid en stel je doelstellingen op die de productkwaliteit moeten verbeteren. Het behouden van een hoogwaardige kwaliteitsnorm is essentieel in onze operaties. Nog belangrijker is het dat dezelfde processen en normen worden nageleefd over de verschillende locaties. Na het definiëren van deze doelstellingen zorg je voor de succesvolle implementatie ervan en rapporteer je over de voortgang en de behaalde resultaten.

Je initieert en coördineert verschillende verbetertrajecten op het gebied van kwaliteit. Deze zijn gericht op de gezamenlijke kwaliteitsstandaarden voor de fabrieken. Samen met lokale kwaliteitsmedewerkers en andere relevante stakeholders werk je aan verbeteringen in het productieproces. Hierbij heb je een verbindende rol en ben je kennisdrager en deler voor de verschillende fabrieken.

Overige taken:

 • Leidinggeven aan de centrale TPM-QM pilaar. Je zorgt voor effectieve samenwerking en kennisdeling tussen de suiker- en specialiteitenfabrieken;
 • Bieden van ondersteuning aan de fabrieken bij kwaliteitsaangelegenheden zoals in- en externe audits;
 • Beoordelen van de klachtbehandeling door de locaties;
 • Coördineren van de benodigde maatregelen bij kwaliteitsincidenten die de productielocatie overstijgen. Je werkt hierbij nauw samen met betrokkenen van de productie;
 • Beheren van interne auditprogramma’s. Hierbij voer je zelf ook audits uit en coördineer je deze voor de verschillende locaties;

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur opgedaan in een opleiding in de richting van levensmiddelentechnologie;
 • Aantoonbare werkervaring in kwaliteitsmanagement, bij voorkeur in een productie-omgeving;
 • Je hebt kwaliteit en continu verbeteren hoog in het vaandel staan en kunt dit overbrengen op collega’s
 • Ervaring met GFSI standaarden, zoals FSSC 22000 en IFS
 • Ervaring met verbetertrajecten (TPM).


Collega aan het woord

Als Kwaliteitsmanager Productie ben ik de verbinder tussen de productielocaties en kan ik impact maken. Door samen op te trekken, zorg ik ervoor dat niet elke locatie zijn eigen wiel gaat uitvinden maar samenwerkt. Je krijgt soms te maken met tegengestelde belangen maar ik krijg enorm veel energie als het dan lukt om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Ik werk daarnaast veel samen met collega’s op Centraal Kantoor, dat kan met het projectenbureau zijn over grote renovatieprojecten, maar ook met Commercie over bepaalde klanteisen. Ik krijg de ruimte om te ontwikkelen en ik wissel af tussen strategische en operationele thema’s. Ik ben regelmatig op de productielocaties te vinden, zodat ik weet wat er speelt. Dat heb ik nodig om de prioriteiten van productie op centraal niveau goed weg te zetten. Werkdagen zijn hierdoor heel afwisselend, zo kan ik ’s ochtends overleg hebben met een Kaizen-team over een kwaliteitsissue op een productielocatie en presenteer ik ’s middags het idee van een nieuw audit-managementsysteem aan het centrale productiemanagers team. Dat idee heb ik samen met mijn collega’s van IT, milieu en veiligheid uitgewerkt.


Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen de €4.000,- en €6.000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor het totaaloverzicht van voorwaarden.


Informatie en sollicitatie:

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Iris Pierik, Manager Kwaliteit. Telefoonnummer: +31 (6) 15540181


Enthousiast?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik, HR Specialist Recruitment.

Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 6.000 per maand
Productie staf

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE, Sales.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusSimone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company

Locatie Vierverlaten, GroningenWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!