Overslaan naar content

Validatie Expert (non-food)

Dinteloord€ 3.300 - € 4.900 per maandInnovation

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor het analyseren van gegevens om waardeproposities te valideren en aannames om te zetten in activa voor op bewijs gebaseerde beslissingen? Vind je het leuk om afwisseling te hebben in je werkzaamheden? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Het RD&I team is op zoek naar iemand voor de functie van: 


Validatie Expert (non-food)


Wat ga je doen? 

In de functie van Klantvalidatie-expert ontwikkel en implementeer je validatieplannen voor nieuwe ingrediënten om de innovatie-ideeën te onderbouwen. Je gaat klantbehoeften identificeren door klanten te interviewen en de gegevens en feedback analyseren. Je ondersteunt hierbij product- en portfolioverbeteringen. Daarnaast bouw je relaties op met potentiële B2B-klanten als basis voor co-ontwikkeling door de innovatietrechter. Je vertaalt de bevindingen van de validatie in een concept van een “go to” market plan en je ondersteunt de uitvoering van deze plannen. Je hebt vooral een focus op de gezondheid en duurzaamheid.

Als Klantvalidatie-expert maak je deel uit van het RD&I team en werk je nauw samen met dit team en andere collega’s binnen Cosun Beet Company en Cosun. Je rapporteert aan de manager Business Creation. Je bent een doorzetter binnen het team en je belangrijkste doelen zijn het bewijzen en identificeren van belangrijke klantproblemen, zodat we oplossingen en producten kunnen ontwikkelen die klanten echt willen.Vereisten

Wat neem je mee?

  • Ongeveer 3-5 jaar commerciële/marketingervaring met voorkeur in de Home & Personal Care industrie, inclusief eindverantwoordelijkheid als validatie-expert in de business to business-markten voor bio-based ingrediënten;
  • Je bent een sterke netwerker (met name een netwerk op het gebied van H&PC markt. Met name een netwerk in de markt voor bio-based ingrediënten is een pré);
  • Je bent analytisch, creatief, resultaatgericht en kennis van innovatiemethoden en -tools (bijv. lean start-up en canvasses);
  • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je bezit vloeiend de Nederlandse en Engelse taal.


Wat krijg je er voor terug?

  • Een salaris tussen de €3.300,- en €4.900,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
  • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
  • Klik hier voor het totaaloverzicht van voorwaarden.


Informatie? 

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Nicolas Eghbali. +31 (6) 14486619 (Mobile)


Enthousiast?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik, HR specialist.

Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.300 - € 4.900 per maand
Innovation

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRSWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!