Skip to content

(Junior) Engineer Wtb

Dinteloord€ 2.800 - € 4.900 per maandEngineering

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van het ontwerpen, construeren en tekenen van veelal gecompliceerde installaties? Wil jij graag een aandeel leveren aan onze strategie door het verder realiseren van onze ambities in de vorm van investerings- en onderhoudsprojecten? Ben jij initiatiefrijk en communicatief vaardig, dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen de locatie Dinteloord zijn wij namelijk op zoek naar een:


(Junior) Engineer Wtb


Wat ga je in de functie van Engineer Wtb doen?

Het realiseren van diverse investerings- en onderhoudsprojecten is cruciaal om onze ambities bij Cosun Beet Company te behalen. Cosun Beet Company heeft de ambitie om de groenste en innovatiefste suikerbietenverwerker van de wereld te zijn. Centraal hierbij staan rendementsverbetering, vermindering van energie- en hulpstoffenverbruik en kwaliteitsverbetering. Als Engineer Wtb speel jij een belangrijke rol hierin, door middel van het ontwerpen en construeren van diverse installaties en gebouwen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van constructietekeningen, het kiezen van materiaalkeuzes en het maken van begrotingen. Tevens ben je onderdeel van diverse teams met projectleiders, technologen en technici t.b.v. het realiseren van investerings- en onderhoudsprojecten.. Je draagt zorg voor een juiste ontwerp van de constructies volgens de normen en regelgeving inzake kwaliteit, milieu, veiligheid en CE en het opstellen van equipment specificaties. Daarbij ben je initiatiefrijk en doet voorstellen op het gebied van modificaties, onderhoud en investeringen. Als Engineer Wtb rapporteert je aan de Manager Engineering.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde MBO4 opleiding richting Wtb engineering
 • Relevante ervaring (m.n. construeren), bij voorkeur opgedaan in de proces- of voedingsmiddelenindustrie, of bij een ingenieursbureau;
 • Kennis op gebied van procesinstallaties, bulkproces techniek, staalbouw, piping en interpreteren/toepassen van geldende normen en richtlijnen zoals Atex, richtlijn arbeidsmiddelen en machinerichtlijn is een pré.
 • Ervaring met 2- en 3D CAD systemen is een pré;
 • Je communiceert, verbindt en schakelt makkelijk met uiteenlopende partijen;
 • Je bent een echte teamplayer.


Werktijden

In deze functie ben je werkzaam in dagdienst.


Wat krijg je ervoor terug?

Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;

 • Je komt te werken bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!;
 • Een salaris tussen de €2.800,- en €4.900 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Onregelmatigheidstoeslag indien van toepassing;
 • Eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • Een kilometervergoeding voor woon-/ werkverkeer van €0,21 per kilometer;
 • Een ruim aanbod aan e-learnings (Goodhabitz);
 • Een budget van €450,- bruto per jaar, te besteden aan verschillende doelen;
 • Fietsplan & Fitness regeling;
 • Collectieve zorgverzekering;

Informatie en sollicitatie:

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Edward Dorst, Manager Engineering, tel: +31653705321.


Enthousiast over de functie van Engineer Wtb?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik, HR Specialist.

Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.800 - € 4.900 per maand
Engineering

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!