Skip to content

HR stagiaire

RoosendaalHR

Functieomschrijving

Ben jij een 2e of 3e jaars HBO student Human Resource Management en zoek je een stage voor de duur van +/- 20 weken, met ingang van Januari 2024? Zoek je een plek waar je de geleerde theorie in praktijk kan brengen en waar je breed ervaring op kan doen om jezelf verder in het Human Resource Management vakgebied te ontwikkelen? Dan zijn wij voor de Human Resources afdeling van Sensus op zoek naar jou!


Werk week: 40 uur per week

Locatie: Sensus Roosendaal

Contract: 20 weken (start januari 2024)

Publicatie datum: 7 augustus 2024


Voornaamste taken:

Tijdens je stage ben je actief op de HR afdeling van de Sensus en ondersteun je de medewerkers bij een groot aantal werkzaamheden. Zo zal je kennismaken met o.a. recruitment, training & development, HR administratie, HR-systemen en (arbeidsmarkt) communicatie. Daarnaast help je mee met diverse HR projecten. Kortom, een plek waar je de geleerde theorie in praktijk kan brengen en waar je een breed pallet aan ervaring op kan doen om jezelf verder in het vakgebied te ontwikkelen.

Vereisten

Vereisten:

  • Jij bent een 2e of 3e jaars HBO student in de richting HRM. Je bent minimaal 20 weken beschikbaar en:
  • Bent proactief, enthousiast en je hebt een servicegerichte instelling;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Bent kwaliteits- en oplossingsgericht;
  • Hebt een behoorlijke mate van zelfstandigheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


Over Sensus
Sensus produceert en levert de innovatieve ingrediënten inuline en oligofructose, die van nature aanwezig zijn in cichoreiwortels. Onze cichoreiwortelvezels worden breed toegepast in de voedings- en nutraceutical industrie voor vezelverrijking, suiker- of vetvervanging of textuureigenschappen.
Bovendien is bewezen dat ze gunstige eigenschappen hebben voor de menselijke gezondheid en worden ze veel gebruikt in gezonde voedingsproducten. We hebben een toegewijd team dat nauw samenwerkt met klanten en zakenpartners om effectieve ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en op de markt brengen van voedingsproducten die bijdragen aan een gezonder leven. We zijn geïnspireerd door inuline en deze inspiratie is onze drive om lekkere, gezondere producten te maken.

Wat biedt Sensus?
Bij Sensus krijg jij de kans om een leerzame en uitdagende stage te lopen. Je draait met de afdeling mee als een volwaardige collega en krijgt genoeg variatie in de werkzaamheden zodat je met alle facetten van het HR vakgebied ervaring op kunt doen. Ook is er ruimte voor eigen ideeën en initiatief waar het gaat om de invulling van (nieuwe) projecten en werkzaamheden. Je werkt samen met 3 directe HR collega’s, die naast de lopende projecten de HR verzorgen voor de medewerkers van Sensus. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook een leuke stagevergoeding.

Interesse?
Herken jij je in het profiel? En lijkt het je interessant om eens deel uit te maken van de HR afdeling van Sensus? Richt dan jouw sollicitatie ter attentie van het HR team. Voor meer informatie over de stage kan je ook contact opnemen met Marlies Jurg ....

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE, Sales.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusSimone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company

Locatie Vierverlaten, GroningenWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!