Skip to content

HR officer / HR adviseur (tijdelijk, interim)

RoosendaalHR

Functieomschrijving

Vacature: HR officer / HR adviseur (tijdelijk, interim; 20/24 uur)

Ben jij de HR-professional die voor een tijdelijke periode wilt bijdrage aan het succes van onze organisatie en aan de gezondere wereld? Dan zijn wij op onze locatie in Roosendaal, op zoek naar jou!


De uitdaging

In deze functie als HR officer/ HR adviseur maak je onderdeel uit van de HR afdeling waarbij jouw vaste standplaats Roosendaal is. Je geeft advies aan collega’s over de algemene HR zaken. Je bent vraagbaak voor medewerkers en medeverantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van bestande (HR) processen. Daarnaast dien je als back-up voor de salarisadministratie. Samen werken we continu aan initiatieven om de samenwerking te versterken. Je rapporteert in deze functie aan de Manager HR.


Werk week: 20 – 24 uur

Locatie: Sensus Roosendaal

Contract: Tijdelijk, ca. 5 maanden

Publicatie datum: 9 maart 2023


Voornaamste taken en verantwoordelijkheden

  • Je adviseert leidinggevenden met betrekking tot de uitvoering van het HR beleid;
  • Je biedt ondersteuning op het gebied van verzuimbegeleiding, opleidingsactiviteiten en loopbaanontwikkeling;
  • Je bent vraagbaak voor medewerkers en managers omtrent diverse HR vraagstukken;
  • Je houdt de HR administratie up-to-date;
  • Je denkt proactief mee hoe we onze HR processen en HR procedures kunnen verbeteren;
  • Je neemt actief deel aan diverse HR projecten;
  • Je draagt zorg voor de onboarding van nieuwe medewerkers, inclusief zorgen dat ze o.a. de juiste trainingen volgen en belangrijke bedrijfsinformatie ontvangen;
  • Je coördineert werving & selectie procedures vanaf het sourcen tot het aannemen, waarbij je het contact onderhoudt, interviews plant, sollicitatiegesprekken voert en voorstellen doet;
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van contacten met diverse uitzend- of detacheringsorganisaties.


Sensus

Sensus produceert en levert de innovatieve ingrediënten inuline en oligofructose, die van nature aanwezig zijn in cichoreiwortels. Onze cichoreiwortelvezels worden breed toegepast in de voedings- en nutraceutical industrie voor vezelverrijking, suiker- of vetvervanging of textuureigenschappen. Bovendien is bewezen dat ze gunstige eigenschappen hebben voor de menselijke gezondheid en worden ze veel gebruikt in gezonde voedingsproducten. We hebben een toegewijd en ambitieus team dat nauw samenwerkt met klanten en zakenpartners om effectieve ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en op de markt brengen van voedingsproducten die bijdragen aan een gezonder leven. We zijn geïnspireerd door inuline en deze inspiratie is onze drive om lekkere, gezondere producten te maken.


Sensus is onderdeel van Royal Cosun. Cosun is een agro -industriële coöperatie dat akkerbouwgewassen en andere plantaardige grondstoffen verwerkt. Het is een coöperatie van zo'n 9.000 Nederlandse suikerbietentelers. Inmiddels maken vijf businessgroepen deel uit van Royal Cosun: Aviko, Cosun Beet Company, Duynie Group, Sensus en SVZ.

Vereisten

Vereisten

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Human Resources. Je bent breed inzetbaar op zowel operationeel als tactisch niveau. Je beschikt over ruime ervaring met het MS Officepakket en personeelsinformatiesystemen heb je zo onder de knie. Je bent goed in het organiseren van je eigen werk en bent proactief. Verder sta je stevig in je schoenen, maak je makkelijk verbinding en ben je communicatief sterk.


Wij bieden

Sensus biedt een uitdagende positie in een professionele omgeving waar collega’s onderling een goede band hebben met elkaar en betrokken zijn in hun werk. Daarnaast bieden wij een passend salaris en een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden. Het betreft een tijdelijke job voor circa 5 maanden. De vacature kan ook op interim basis worden ingevuld.


Je sollicitatie

Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur jouw motivatiebrief en CV per mail naar de HR afdeling, via HR@sensus.nl. Informatie over onze organisatie vind je op www.inspiredbyinulin.com

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!