Skip to content

HR Officer

Alphen a/d Rijn€ 2.900 - € 3.500 per maandHR

Functieomschrijving

Met een continu internationaal groeiende organisatie, die zich bezig houdt met het opwaarderen van bijproducten van de voedsel en bio ethanol industrie in producten zoals voedsel voor mens, dier of energie, valt er genoeg werk te verrichten op de afdeling HR. Denk jij altijd twee stappen vooruit en werk je gestructureerd? Ter uitbreiding zoeken wij voor ons kantoor in Alphen aan den Rijn een:

HR Officer

(24-32 uur)

Wat ga je doen?

Het HR team bestaat uit 2 HR & salarisadministrateurs, 3 HR adviseurs en een HR manager. Samen met je collega HR-medewerkers zorg je ervoor dat onze personeels- en salarissystemen optimaal functioneren en altijd voorzien zijn van up-to-date HR-informatie.

Je denkt hierbij na over verdere optimalisatie van onze (digitale) HR-processen. Jij zit er immers met je neus bovenop en weet daardoor als geen ander waar het beter of efficiënter kan.

Dit maakt dat je een uitgebreid en afwisselend takenpakket hebt, waarbij geen dag hetzelfde is. Hieronder vind je een greep uit de taken die je gaat uitvoeren:

 • Verzorgen van het administratieve personeelsbeheer (denk aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, bevestigen van functie- en salariswijzigingen) en up to date houden van de (digitale) personeelsdossiers;
 • Beheerder van ons personeelsregistratiesysteem Workday;
 • Zorgdragen van een goed onboardingstraject voor nieuwe collega’s;
 • HR vragen beantwoorden van collega’s en management;
 • Rapportages opstellen en verzenden;
 • Ondersteuning van de salarisadministratie, werving & selectie, opleidingen, e.d;
 • Signaleren van deadlines, jubilea en verjaardagen;
 • HR communicatie op intranet.


Over Duynie:

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelen en bio ethanol industrieën. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.Collega aan het woord

“Wat ik zo ontzettend leuk vind aan mijn werk is dat de afwisseling zo groot is. Wat je op een dag plant, kan na een uur al anders zijn. Ook het werken met zoveel soorten mensen en daarbij ook hun karakters maakt het interessant. Ik vind het fijn om mensen verder te helpen, hun vragen snel te beantwoorden en zorgen dat alles goed geregeld is. De voldoening als dat lukt, maakt het een mooie baan bij een fantastisch duurzaam bedrijf.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • MBO+ werk- en denk niveau; bij voorkeur in de (personeels) administratieve richting;
 • Een aantal jaren werkervaring in HR administratie;
 • Gedegen kennis van het Microsoft Office pakket;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • De volgende eigenschappen typeren jou: regelen, ontzorgen en twee stappen vooruitdenken!
 • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en accuraat;
 • Kennis van Workday is een pré, bereidheid expert te worden in dit systeem;
 • Je houdt van een dynamische omgeving en kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de € 2.900,- en €3.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante werkervaring);
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Krijg je deze niet op? Dan mag je je bovenwettelijk verlof verkopen voor extra salaris;
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus;
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Flexibele werktijden en (na het inwerktraject) is een dag thuiswerken mogelijk;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega's.


Informatie?

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Eline van Aert, 0172-460669.


Enthousiast over de functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Leoni van Leeuwen (HR Specialist Recruitment).

Acquisitie is niet gewenst

Alphen a/d Rijn, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 3.500 per maand
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!