Overslaan naar content

HR Advisor / HR Business Partner

ZwolleHR

Functieomschrijving

Als HR Advisor / HRBP binnen Sensus Zwolle bevorder je een gezonde werkomgeving, ondersteun je de ontwikkeling van medewerkers en heb je een actieve bijdrage aan het succes van de organisatie als geheel. In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van bestaande HR processen en ben je back-up voor de maandelijkse payroll. 


Werkweek: 20-24 uur per week

Locatie: Sensus Zwolle

Contract: Periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd


Vereisten

Wat ga je doen? 

 • Je adviseert leidinggevenden met betrekking tot de uitvoering van het algehele HR beleid.
 • Je adviseert leidinggevenden over recruitment, talent- en performance management.
 • In samenspraak met de HR manager pak je strategische vraagstukken op en voert deze uit.
 • Je biedt ondersteuning op het gebied van verzuimbegeleiding, opleidingsactiviteiten en loopbaanontwikkeling.
 • Je denkt proactief mee over hoe HR-processen en -procedures geoptimaliseerd kunnen worden en coördineert hier de uitvoering van.  
 • Je draagt zorg voor de onboarding van nieuwe medewerkers, inclusief ervoor zorgen dat de juiste trainingen gevolgd worden.
 • Je ondersteunt leidinggevenden bij veranderingen die passen bij onze organisatiedoelstellingen.
 • Je coördineert werving & selecties procedures vanaf het sourcen tot aan het aannemen van nieuwe medewerkers.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richten Human Resource Management en hebt bij voorkeur enige werkervaring met salarisadministatie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een sterk analytisch vermogen. Je kunt goed luisteren en weet de behoeften van zowel het management als de werknemers te vertalen naar effectieve HR-oplossingen. Je bent proactief en denkt graag mee over hoe we ons HR-beleid kunnen verbeteren en aanpassen aan veranderende (bedrijfs)omstandigheden. Je hebt een brede kennis van HR-processen en -instrumenten, zoals werving en selectie, functioneringsgesprekken, arbeidsvoorwaarden en persoonlijke ontwikkeling. Verder ben je goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn wij?

Sensus produceert en verkoopt de innovatieve ingrediënten inuline en oligofructose. Deze ingrediënten zijn van nature aanwezig in cichoreiwortels. Inuline en oligofructose zijn prebiotische voedingsvezels die worden toegepast in voedings- en drankproducten voor onder ander vezelverrijking, suiker- en/of vetvervanging of textuureigenschappen. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze voedingsvezels eigenschappen hebben die gunstig zijn voor de menselijke gezondheid. Zo bevorderen ze onder andere de darmgezondheid. Inuline en oligofructose worden bijvoorbeeld verwerkt in voedingsproducten zoals brood, yoghurt, ontbijtgranen, mueslirepen, babyvoeding, snoepgoed, ijs en chocola. We zijn geïnspireerd door inuline en deze inspiratie is onze drive om samen met klanten lekkere, gezondere producten te maken.

Het hoofdkantoor van Sensus is gelegen in Roosendaal. Sensus kent een productielocatie in Roosendaal en één in Zwolle. Vanuit onze sales kantoren in Roosendaal (NL), New Jersey (USA) en Kuala Lumpur (MY) bedienen wij de wereldwijde markt. In samenwerking met business partners verkopen wij in meer dan 50 landen. Wij werken samen met klanten en business partners en bieden ondersteuning bij het ontwikkelen en op de markt brengen van voedingsproducten die bijdragen aan een gezondere leefstijl. Sensus is onderdeel van de coöperatie Royal Cosun.


Royal Cosun is een toonaangevende internationale coöperatie, in handen van zo’n 8.400 telers. Cosun ontsluit de volledige potentie van planten om op duurzame wijze, slimme plantaardige oplossingen te creëren voor huidige en toekomstige generaties. Samen met de vijf businessgroepen Aviko, Cosun Beet Company, Duynie Group, Sensus en SVZ ontwikkelt Cosun voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased producten en groene energie. Cosun werkt op een duurzame, circulaire en transparante manier samen met toeleveranciers en telers uit Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika, en met meer dan 4.000 medewerkers.


Wat bieden wij?

Sensus biedt een afwisselende en dynamische functie in een professionele en internationale werkomgeving.

Sensus heeft een eigen bedrijfs-cao (Cosun Beet Company, Sensus en Cosun hoofdkantoor) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €3800 en €4800 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemers bijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • 23 ADV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Cao a la carte;
 • Fietsplan & fitnessregeling;
 • Een kilometervergoeding voor woon- /werkverkeer van €0,22 per gereden kilometer;
 • Toegang tot een digitale leeromgeving met talloze E-learnings;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • Een vitaliteitsbudget van €450 per 5 jaar die je kan aanwenden voor o.a. verduurzaming van de eigen woning, een loopbaanscan en nog veel meer.

Heb je interesse? 
Wij leren je graag kennen. Meer informatie over de inhoud van deze functie is te verkrijgen bij Debby IJsselstein, Manager HR (+31165582560). Je sollicitatie kan je sturen naar het HR team via de sollicitatiebutton. Meer informatie over onze organisatie of onze producten kun je vinden op inspiredbyinulin.com en www.cichorei.nl.

Zwolle, Overijssel, Nederland
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRSWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!